Kahramanmaras///46

Arkadaşlar herkese iyi gecelerrr ben yatıyom:))) Deminden beri Satıyorum arıyorum ikinci el eşyalar'a cicili bicili kıyafetler ekledim Aklınızda olsun bir ara bakın oldu mu? Öptüm hepinizia.s.

yok be canım ne güzeli.iki bacum var ikiside birbirinden cadı.nesutayi bacum ispiyoncu hep beni bubama söylemekle tehdit edip durur.:dance:
askcolic bacumda kendini en güzelimiz zannedip durur.benim güzelliğimi kıskanıyo.biliyom.:dance:

canim yaaa ailecek kk dasiniz:enbuyukkk:.bende anlasamazdim kizkardesimle.:roflol:ama gelin gidince kiymetini anladim valla baci gibisi yok

dilek10026.jpg

allahım çıldırıcam ya.biz yaşımızı küçültmeye çalışıyoz buda geçmiş yaşını büyütmeye çalışıyo.şöyle 5-6 yıl daha geçsinde ben görrüm seni.:dance:
kız boş ver 19 yazsın işte ne güzel ayol
aaaaah aaaaaaaaaahhhhh şimdi ben senin yaşında olacaktım var ya neler yapardım nelerrrrrrrrrrkafamçokkarıştı

canim yaaa omursun valla.gul gul oldum mesajina ayy cok tatlisin ya bombacigim.cok sicaksin valla.:roflol::sm_cool:

oooo ben yokken iyi kaynatmissiniz gece.ya buranin saat farki sinir ediyo beni 3 bucuk saat ilerde olunnca biz sizden once bitiriyoz gunu.bende bir turlu sizin sicak sohbetlernize katilamiyorum:çok üzgünüm:

ben simdi cikayim sonra gelirim.malum ev temizligi yapicam.ufff her gun usaniyo insan su evi temizlemekten.

bir sey sorucam kizlar onceki mesajlari okudumda niye yazmiyo o arkadaslar artik.nete girmedikleri icin mi.bu arada aranizda afsinli olan yokmu hic.

oooo ben yokken iyi kaynatmissiniz gece.ya buranin saat farki sinir ediyo beni 3 bucuk saat ilerde olunnca biz sizden once bitiriyoz gunu.bende bir turlu sizin sicak sohbetlernize katilamiyorum:çok üzgünüm:

hemde nasıl kaynatma. o yüzden sabah geç kalktım.:eek:klava: adam beni boşayacak.kötükedihüso kahvaltıda hazır değil.

betus abla geldinmi.kimse yok ya bekliyorum sabahtan beri arkadaslar gelsinde sohbet edelim diye ama gelen giden yok:çok üzgünüm:

Sizi gece kuşları siziii:))) Dün yakaladım vallahi bir de msnde devam ettiniz demekkaydirigubbakcemile2 ben de ilk defa gece yarısı bir şeyler yapayım dedim kocam geldi laptopun kapağını sen bir kapat saat kaç oldu başlıycam satışına da yeter yarın işe gitmiyomusun yatsana diye:eek:klava: hem kızdım hem de kedi gibi sessiz sessiz tamam geliyorum sen yat dedim kapadım usulca gidip uyudum:asigim: idare edicez işte resmen kıskanıyor ondan açamıyorum akşamları geceleri sık sık kızlar biliyorsunuz di mi? Öptüma.s.

canım ben şimdi çıkacağım. zira bugün hem evde hemde dışarda çok işim var. cumartesi oğlana hazırlık yapayım. alışveriş. öff şu bayramları sevmiyorum. kimsede gelmiyor zaten.

[QUOTE="NightRose";4472485]Sizi gece kuşları siziii:))) Dün yakaladım vallahi bir de msnde devam ettiniz demekkaydirigubbakcemile2 ben de ilk defa gece yarısı bir şeyler yapayım dedim kocam geldi laptopun kapağını sen bir kapat saat kaç oldu başlıycam satışına da yeter yarın işe gitmiyomusun yatsana diye:eek:klava: hem kızdım hem de kedi gibi sessiz sessiz tamam geliyorum sen yat dedim kapadım usulca gidip uyudum:asigim: idare edicez işte resmen kıskanıyor ondan açamıyorum akşamları geceleri sık sık kızlar biliyorsunuz di mi? Öptüma.s.[/QUOTE]

bizimki adını buldu bilgi bey aşkının başına git diyor. onunla ilgilen diyip kovalıyor.kötükedihüso:roflol:

X