canlarım merhaba ,hastada olsam ancak bir gün dayanabildim sizden ayrı kalmaya,
hemşerilerime bi bakayım dedim ,nasılsınız, kendinize iyi bakın anacım,
ben gibi iğneleri yersiniz yoksa,ben hala çok kötüyüm yine sabaha kadar uyuyamadım ,
şimdide çok kötüyüm ama mecbur çocuklara var kalktım,oğluşumun yemeğini hazırladım,mekseliynayıda okula gönderdim,
kocacık benim için bugün saat 10 gibi çıktı evden akşamda erken dönerim diyerek gitti,
betül ablacığım sahiden çokmu hasta oluyorum ,kurban olurum ben sana,benim diğer sızlamalarım boynumdan biliyorsun,kolay kolay iğne yemezdim ama vücut iflas etmiş,aman gözünüzü seveyim kendinize dikkat edin,ablam seni öpüyorum kocamaaaan
ben gibi suzanda aranıyor duramıyor,rafları indirmiş,canım benim dikkat et kendine ,
neler yaptın maraşta ulucami tarafına 500.metre yakınlıkta benim ev ve biz birbirimizi yine göremedik,
neyse hayırlısı olsun ,kocamannnn öptüm fıstığım
bombam benim sanada geçmiş olsun anacım ne çekiyoruz senle biz ikimizede rahatlık batıyor
bayramda suzanı benim yerimede kucakla,tekrar geçmiş olsun ,öptüm senide şımarık
asimavi canım bugün daha iyiyim demek isterdim ama sizden uzak hala kötüyüm ,
buarada yaşadığın yer cennetten bir köşe gibi ,keşke bizde orada olsaydık,
öptüm seni anacum
yeşimmm canım şimdi aldım mesajını çok teşekkürler ,bende seni çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
diğer bütün arkadaşlar mutluluğumun reçetesi,askcolic,nighfrosem,, güzelkız,swethome,derman,
kızıl-melek,cheguevera,
hepiniz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizleride
bu arada tuğba arkadaşım aramıza hoşgeldin ,burayı seveceğinden eminim,