Kahramanmaras///46

yaaaa aşk olsun bi hg diyende yok küstüm işte gidiyom ben hıııııııııııııııııııh

yalancıııııııııııı
duydum işte seni birde benden gençtin hani
sen 27 yaşında yemek pişirmeye başlamışsın.ben bu yaşta hala mutfağa su içmeye giriyom desem yeridirkafamçokkarıştı

belli, habire yemekler çöplerde. hıhhhh.kötükedihüso

kızlaaaaaaaaaaaar men deldiiiiiim sizi dedikoducular sizi.ablaaaa okudum yazdıklarını eşk olsun benim yaşım 40 niye eksik yazdın bakem

kız ablan var yaaa..................:1rolleyes: bomba diyeyim mi.kötükedihüso

az daha küçülde cebime gir
niye yaşınızı küçültüp duruyonuz.:dance:
benim gibi 18inde değilsiniz diye kıskanıyonuz değilmi

hiçtem işte. ben 15 liğim. niyem kıskanayım.

ne ablası be oldu olacak teyzemiz de bari gencecik kadına tabi siz yaşlılar hep bizim gibi gençleri kıskanıyonuz:sm_cool:

yok abla diyecem ben. ben 15 o 21. eh fark bayağı var.sırnaşık şey:uhm:

bana müsade geç oldu artık kızda mızmızlanıo.öpüyorum kocaman hepinizi iyi geceler allaha emanet olun

713.jpg

kocacım çeneme dayanamamış bohçasını aldı evden kaçtı.ben annemin evine gidiyorum dedi:çok üzgünüm::dance::sm_cool:
antebe gitti bacum çalışmaya yine yalnız kaldım.

koca bile kaçıyor. ehhh adama neler yaptın ki kaçtı:uhm::eek:klava:kötükedihüso kız dövdün mü yoksam.

valla enüştem en eyüsünü yapmış maşallah 2 sayfa dolusu konuşmuşun
kızıl melek iyigeceler canım yine gel emi ayrıcada hb canuuuuuuuuuuum
betül abla evet sen en küçüğümüzsün neyi tartışıyonuz ayıp valla ben 40 ımdayım hiç sesim çıkıyomu

kızılmelek canım kusura bakmada sen maşallah daha bebeyken evlenmişin 21 yaşındasın 5 yıllık evlisin eh maşallah allah yuvanı bozmasın mutlu mesut olasın çocuklarınla birlikte yaşlanırsın inş

valla enüştem en eyüsünü yapmış maşallah 2 sayfa dolusu konuşmuşun
kızıl melek iyigeceler canım yine gel emi ayrıcada hb canuuuuuuuuuuum
betül abla evet sen en küçüğümüzsün neyi tartışıyonuz ayıp valla ben 40 ımdayım hiç sesim çıkıyomu

oooo en büyükümüz geldi. ben cep hanımım.:icecream::sm_cool:

bugün basan basana. ne o uyku mu tutmadı. bizim kedi son günlerde benle kafayı bozdu. ben yatınca evi kurcalıyor. pat pat yere ne bulursa atıyor. uykumdan bir şangırtıyla uyandım.

X