Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of saat burda 10.o5 geçiyor. lafa daldım adama kahvaltı hazırlamadım. neyse canım, ben şimdilik çıkıyorum. öğleden sonra açarım artık. öpüyorum seni.
valla oyle betus abla.gelin siz buraya bir guzel yerlesin burda yasayin.soguk yok.kislik kiyafet derdi yok.soba derdi yok.oh ne rahat.benim oldugum ada dunyanin en guzel adasi olarak biliniyor.bencede oyle.serendip adasi
ah canim ah hic deme.ben ordanda silmisim.evet hard diski arastirmak lazim.bir profosyenele gidip.bilgisayardaki her silinen seyi geri getirebiliriz ama tabi bir profosyenel yapabilir bunu
night rose seninle ben kaldik canim.bende bir turlu kalkamiyorum.bunun basindan islerim var ama.kk bagimlilik yapti bende
amanda aman maşallah kaynatmış yine caaaaanım hemşolarım.benimde bu gün çok işim var mutfağı baştan aşağı indirdim.bi sürü iş beni bekliyor.rahatsızımda bugün nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum.ama mecbur bitirmeliyim.hadi şimdi hepinizi öpüyorum canlarım allaha emanet olun
bendeeeee kahramanmaraşliyimmm.türkoğlundanim.ve bende tarhanayi çok özledim yaaa ( hele kuru patlican dolmasini.dondurmaya hasret değilim çünkü babam evde yapiyo hemde dövme dondurma.buyrun gelin yiyelim.......
bende maraşlıyım ama g.antepteyim annem tarafı türkoğlundalar