Kahramanmaras///46

keske bende oyle yapsaydim.gitti guzelim fotolar.ama neyse cogu kizkardesimde var.ondan alirim artik

[QUOTE="NightRose";4460826]Canım sildiğin resimler Recycle Bin (masa üstündeki çöp kutusu)'ne gider. Orayı açtığında Return(Geri Yükle) dersen eski klasörünün içine geri döner. Yalnışlıkla sildiğine göre sadece klasörlerden silmişsindir. Ama gidipte çö kutusunu boşalt dediysen hard diski araştırmak lazım ki o da profesyonellerin işi..geçmiş olsun diyeyim:roflol:[/QUOTE]

ah canim ah hic deme.ben ordanda silmisim.evet hard diski arastirmak lazim.bir profosyenele gidip.bilgisayardaki her silinen seyi geri getirebiliriz ama tabi bir profosyenel yapabilir bunu

of saat burda 10.o5 geçiyor. lafa daldım adama kahvaltı hazırlamadım. neyse canım, ben şimdilik çıkıyorum. öğleden sonra açarım artık. öpüyorum seni.

gorusuruz ablacigim.benimde kalkmam lazim.tursu yapicam bugun.dur bakalim ins olur.cok canim cekiyo bu ara tursuyu.

valla oyle betus abla.gelin siz buraya bir guzel yerlesin burda yasayin.soguk yok.kislik kiyafet derdi yok.soba derdi yok.oh ne rahat.:nazar:benim oldugum ada dunyanin en guzel adasi olarak biliniyor.bencede oyle.serendip adasi

Hayatım şimdi okudum senin ne işin var oralarda? Kıs merak ettim ne iş yapıyorsun oradasositososito

ah canim ah hic deme.ben ordanda silmisim.evet hard diski arastirmak lazim.bir profosyenele gidip.bilgisayardaki her silinen seyi geri getirebiliriz ama tabi bir profosyenel yapabilir bunu

çok zor ama bi ton para isteyebilirler boş ver sen en iyisi kardişinden al, öptüm.

night rose seninle ben kaldik canim.bende bir turlu kalkamiyorum.bunun basindan islerim var ama.kk bagimlilik yapti bende

[QUOTE="NightRose";4460890]Hayatım şimdi okudum senin ne işin var oralarda? Kıs merak ettim ne iş yapıyorsun oradasositososito[/QUOTE]

canim esim muhabir.esimin isinden dolayi burdayiz.

Son düzenleme:
night rose seninle ben kaldik canim.bende bir turlu kalkamiyorum.bunun basindan islerim var ama.kk bagimlilik yapti bende

Canım benim, ne güzelmiş oralar sen şanslısın çık biraz gez sahil kenarında.. Ben de kaçıyorum şimdi öptüm, tekrar görüşürüz.a.s.

amanda aman maşallah kaynatmış yine caaaaanım hemşolarım.benimde bu gün çok işim var mutfağı baştan aşağı indirdim.bi sürü iş beni bekliyor.rahatsızımda bugün nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum.ama mecbur bitirmeliyim.hadi şimdi hepinizi öpüyorum canlarım allaha emanet olun

amanda aman maşallah kaynatmış yine caaaaanım hemşolarım.benimde bu gün çok işim var mutfağı baştan aşağı indirdim.bi sürü iş beni bekliyor.rahatsızımda bugün nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum.ama mecbur bitirmeliyim.hadi şimdi hepinizi öpüyorum canlarım allaha emanet olun

Vauuuwww şeker kızımız geri döndüüühihoyyyt Hoşgeldin hayatımŞeniz Biraz kafa dinledin kendine geldin ya hemen işe güce sarılırsınn tabiiikaydirigubbakcemile Ama ben sana hep ne diyorum acık canının kıymetini bil canım:kahve:Şöyle keyif yap, evi yavaş yavaş nasılsa yaparsın. Bak berfinsenacım da hastaymış Allah acil şifalar versin ona, sen de gelir gelmez yorulupta hasta olma:Saruboceq: Öptüm herkesia.s.

canlarım merhaba ,hastada olsam ancak bir gün dayanabildim sizden ayrı kalmaya,
hemşerilerime bi bakayım dedim ,nasılsınız, kendinize iyi bakın anacım,
ben gibi iğneleri yersiniz yoksa,ben hala çok kötüyüm yine sabaha kadar uyuyamadım ,
şimdide çok kötüyüm ama mecbur çocuklara var kalktım,oğluşumun yemeğini hazırladım,mekseliynayıda okula gönderdim,
kocacık benim için bugün saat 10 gibi çıktı evden akşamda erken dönerim diyerek gitti,

betül ablacığım sahiden çokmu hasta oluyorum ,kurban olurum ben sana,benim diğer sızlamalarım boynumdan biliyorsun,kolay kolay iğne yemezdim ama vücut iflas etmiş,aman gözünüzü seveyim kendinize dikkat edin,ablam seni öpüyorum kocamaaaan

ben gibi suzanda aranıyor duramıyor,rafları indirmiş,canım benim dikkat et kendine ,
neler yaptın maraşta ulucami tarafına 500.metre yakınlıkta benim ev ve biz birbirimizi yine göremedik,
neyse hayırlısı olsun ,kocamannnn öptüm fıstığım

bombam benim sanada geçmiş olsun anacım ne çekiyoruz senle biz ikimizede rahatlık batıyor
bayramda suzanı benim yerimede kucakla,tekrar geçmiş olsun ,öptüm senide şımarık

asimavi canım bugün daha iyiyim demek isterdim ama sizden uzak hala kötüyüm ,
buarada yaşadığın yer cennetten bir köşe gibi ,keşke bizde orada olsaydık,
öptüm seni anacum

yeşimmm canım şimdi aldım mesajını çok teşekkürler ,bende seni çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

diğer bütün arkadaşlar mutluluğumun reçetesi,askcolic,nighfrosem,, güzelkız,swethome,derman,
kızıl-melek,cheguevera,
hepiniz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum sizleride

bu arada tuğba arkadaşım aramıza hoşgeldin ,burayı seveceğinden eminim,

naytcım canım hb bitanem.nasılsın kızın nasıl.özledim canım benim.dedğin doğru bitanem yaa bende zeynepte canımızın kıymetini bilmiyoruz.ondan sonrada dr dr geziyoruz.elbet bir gün akıllanacağız ama iş işten geçecek biliyorum.inan ödüm kopuyor tezgahtan düşeceğim diye.başım çok dönüyor elim ayağım titriyor.sanki fişim çekilmiş gibi.son bi mutfak kaldı oda biterse dinleneceğim inş.k.i.b canım benim öptüm

ooo kaynatmissiniz yine.ben yokken.geldummmmm.tursuyu yaptim.ins olur.onun arkasinada br guzel kek yaptim.simdi oturup yicem cayla beraber.

bendeeeee kahramanmaraşliyimmm.türkoğlundanim.ve bende tarhanayi çok özledim yaaa :KK43:( hele kuru patlican dolmasini.dondurmaya hasret değilim çünkü babam evde yapiyo hemde dövme dondurma.buyrun gelin yiyelim.......

bende maraşlıyım ama g.antepteyim annem tarafı türkoğlundalar

bugun hamarat gunumdeyim.tursu yaptim.bakin bakalim nasil olmus.biraz acemice oldu ama.

dsci0462gp2.jpg

buda nefis kekim.goruntusu biraz karisik ama tadi cok guzel oldu

dsci0459gx0.jpg

Son düzenleme:
X