Kahramanmaras///46

valla oyle betus abla.gelin siz buraya bir guzel yerlesin burda yasayin.soguk yok.kislik kiyafet derdi yok.soba derdi yok.oh ne rahat.:nazar:benim oldugum ada dunyanin en guzel adasi olarak biliniyor.bencede oyle.serendip adasi

deniz ve sıcak öf öf. peki heryerde denize girebiliyor musunuz? yüzmeyi ben çok severim de. ah şimdi içim gitti vallahi.:asigim:

burda da aynen. üstelik fazla erzak alamıyorum. hemen böcek yapıyor. :1no2: her ay az az alıp koyuyorum.

he birde onu unuttum.nem oldugu icin acikta hic bir sey birakamiyorum.hersey hemen nemleniyo.illaki agzi kapali veya buzdolabinda olacak.yoksa ya bocekleniyo yada nemlenip yenilmez hale geliyo.

deniz ve sıcak öf öf. peki heryerde denize girebiliyor musunuz? yüzmeyi ben çok severim de. ah şimdi içim gitti vallahi.:asigim:

burasi cok sicak degil cok sukur.surekli esiyor.aksamlari hava bayaa bir serinliyor.denize maalesef giremiyoruz her ay.burasi okyanus oldugu icin her zaman girilmiyor denize zamani var .cok dalgali birde.

burasi baskent colombo benim yasadigim sehir

colombo-sri-lanka.jpg

burasi sahilimiz

sri_lanka5.JPG

beach_sri_lanka.jpg

kendi fotolarimdanda eklemek isterdim ma hepside silindi yanlislikla.

yok kendi fotolarınızı pek koymayın. ha ancak kendi profiline koyabilirsin. bende koydum zira. ancak üye olanlar görebiliyor.

valla onu geri getirmek biraz zor galiba. ben hep dvd ye kayıt yaparım. yedeklerim yani. sonra başına iş gelirse tekraryükleyebileyim diye. ama geri döndüren de varmış. usta olmak lazım herhalde.

of saat burda 10.o5 geçiyor. lafa daldım adama kahvaltı hazırlamadım. neyse canım, ben şimdilik çıkıyorum. öğleden sonra açarım artık. öpüyorum seni.

dedigim gibi bende foto coktu.ama hepside belgelerimden benim yanlisligim yuzunden silindi.nasil geri getiricem onlari bilmiyorum

Canım sildiğin resimler Recycle Bin (masa üstündeki çöp kutusu)'ne gider. Orayı açtığında Return(Geri Yükle) dersen eski klasörünün içine geri döner. Yalnışlıkla sildiğine göre sadece klasörlerden silmişsindir. Ama gidipte çö kutusunu boşalt dediysen hard diski araştırmak lazım ki o da profesyonellerin işi..geçmiş olsun diyeyim:roflol:

X