Kahramanmaras///46

bu sefer bayrama hiç sevinemiyorum. içimde büyük bir kırıklık var sanki. normal bir günmüş gibi bakıyorum bayrama. öyle teferruatlıda bir temizlik bile yapmadım. rutin bir şekilde karşılayacağız bu bayramı.

evet topiklerde gezerken hoş birşey öğrendim. şarkıcı kıraç k.maraşlıymış. bakın biz hemşerimiz olduğunu bilmiyorduk. ayşe si ile evlenmiş. hatta düğününde pasta yerine dondurma kesmişler.

dondurmabc9nz8.jpg
w400.png
[/IMG]

herkeze gunaydin gununuz aydin olsun.guzel bir gun gecirmeniz dilegi ile sevgilerrŞenizŞenizŞeniz

benimde oğluşum cumartesi burada olacakmış. ama kizikom gelemiyor. cuma günü eşi çalışacakmış. eh onsuzda gelmesin yani. bu bayram kızikomdan ayrı olmak beni üzdü. neyse canı sağolsun. ben gidecektim. oğlan az kalacağı için gidemem dedi. bu yüzden onuda bırakıp gidemem. uzun zamandır oğluşum yeni geliyor. velhasıl yine ben buralardayım.

ah ablacigim.benim annemde her bayrami bensiz geciriryor.cok zor valla.buralarda bayramin o sicak sevincine varamiyo insan hic.kiziniz hangi sehirde yasiyo.

evet topiklerde gezerken hoş birşey öğrendim. şarkıcı kıraç k.maraşlıymış. bakın biz hemşerimiz olduğunu bilmiyorduk. ayşe si ile evlenmiş. hatta düğününde pasta yerine dondurma kesmişler.

dondurmabc9nz8.jpg
w400.png
[/IMG][/Qi

inanmiyorum kirac evlendimi.benim en cok sevdigim sanatci.ee nede olsa hemsom.evet kirac k.marasli.kanlikavak diye bir koy var orali.cok h dondurma kesmesi.kulturumuzu yansitmiz

slm gul bende afşinliyim.ama eşimin işi dolayısıyle sehir sehir geziyorum.eşim uzm jandarma.şuan trakya bölgesşndeyim cnm.kırklarelide:KK43:çoq uzak.umarım görüşürüz öptm:jeyyar::jeyyar::dance:

canimm hemsoooooom.bende afsinliyim.hosgeldin aramiza

bunlarda benden olsun

1.jpg

bu arada kiracin gercek adi Ali Tufan Kirac
2.jpg

6.jpg

herkez uyoyomu yoksa hala.sizi uykucular sizi.:roflol::roflol:ben kalktim.ama burda saat fark var canolar.biz 3 bucuk saat ilerdeyiz.yoksa bende sizin gibi uyuyo olacaktim hala:1closedeyes:

ah ablacigim.benim annemde her bayrami bensiz geciriryor.cok zor valla.buralarda bayramin o sicak sevincine varamiyo insan hic.kiziniz hangi sehirde yasiyo.

canım kızikom muğla fethiye kazasında yaşıyor. görmeyeli 1 ay oldu. 8 ay önce izmirde yaşıyordu. eşinin işi orada olunca gitmişlerdi. burdaki fabrika kapanmıştı. 3 ay boşta kalmıştı. çok sıkıntı çektilerdi. orasını kazanınca bizde sevindik. hem deniz kenarı. evleride denizi olduğu gibi görüyor. ev kayınbabasının. artık kira derdide yok. yalnız acık kaynana derdi var. evleri ve yolları ayrı. artık o kadarınada katlanacak.:roflol:

hatta evinin resmini mimari ve iç dekorasyon da evim evim güzelevime koymuştu. nikisi dıptısdıptıs. bak manzarayı gör.

canım kızikom muğla fethiye kazasında yaşıyor. görmeyeli 1 ay oldu. 8 ay önce izmirde yaşıyordu. eşinin işi orada olunca gitmişlerdi. burdaki fabrika kapanmıştı. 3 ay boşta kalmıştı. çok sıkıntı çektilerdi. orasını kazanınca bizde sevindik. hem deniz kenarı. evleride denizi olduğu gibi görüyor. ev kayınbabasının. artık kira derdide yok. yalnız acık kaynana derdi var. evleri ve yolları ayrı. artık o kadarınada katlanacak.:roflol:

oh ne guzel kira derdi olmamasi.insan karni nerde doyarsa memleketi orasidir diye bir soz varya dogru bir soz gercekten.benim evimde deniz kenari o kadar guzelki bunaldikca balkona cikip masmavi denizi seyrediyorum.

günaydın hemşolar nasılsınız
elbistan buzzzzzzzzzz gibi vallayerler bembeyaz
çiğ düşmüş
bakkala gittim geldim dondum valla

oh ne guzel kira derdi olmamasi.insan karni nerde doyarsa memleketi orasidir diye bir soz varya dogru bir soz gercekten.benim evimde deniz kenari o kadar guzelki bunaldikca balkona cikip masmavi denizi seyrediyorum.

ne güzel. benimde hayalim hep öyle bir evde oturmak.senağlama mis gibi deniz havasını içime çekmek. ben izmirde yaşıyorum. ama evim denize çok uzak.:a015:

çiğ düşmüş

sanada gunaydin tatlim.ay ne guzel ben usumeyi ozledim valla.soguktan titreyip yatagin altina girmeyi.bizim burda kis yok hic 4 mevsim yaz.

çiğ düşmüş

bu soğukta bari sıkı giyin.:1shok: bizim buralar sadece sisli. :nazar: öğleyede güneş acuk kendini gösterir gibi şaka yapıyor. havalar daha ılıkla soğuk arası.:nazar: aman hep böyle olsun.a.s.

ne güzel. benimde hayalim hep öyle bir evde oturmak.senağlama mis gibi deniz havasını içime çekmek. ben izmirde yaşıyorum. ama evim denize çok uzak.:a015:

deniz kenarinin iyi olmayan yanlarida var tabi guzel oldugu kadar.cok nem oluyor ve evdeki metal esyalar cabuk paslaniyor nemden.

tam benlik desene. ben kışı hiç sevmiyorum.kötükedihüso

valla oyle betus abla.gelin siz buraya bir guzel yerlesin burda yasayin.soguk yok.kislik kiyafet derdi yok.soba derdi yok.oh ne rahat.:nazar:benim oldugum ada dunyanin en guzel adasi olarak biliniyor.bencede oyle.serendip adasi

X