Kahramanmaras///46

ya pc nin olduğıux oda soğuk o yüzden gfazla giremiyorum zaten
ondan teşekkür ederim hemşolar
bu arda bende afşinliyim ama afşini bilmeme ailem 35 yıldır elbistanda ve kkendimi elbistanlı biliyormm afşini sevmiyorum ne yalan söyleyem öyle
ama elbistanda bir ps hava var kızalr anlatamam akşam 5 dedimi bir sis bir dman göz gözü görmiyor
ama yinede seviyorum elbistanı

aman teyzesi npalım pek oynamıyor korkuyorum bende
cinsiyetinide göstermiyor senin ilk bebekmi

oynar inşallah annesi
teyzesinden selma söyle
o hemen bir cup cup yapar orada.
belki sen hisetmyorsundur bacım.
göstermiyor ise kızdır derle rama :))))))) hayırlısı olsun.
canım ya benim ilk daha ay ama annelik hissi sarıyor yavaş yavaş bebeğime karşı bağlanıyorum şimdiden:))))))
alalhım sağlıkla kucağımıza almayı naip eder inşallha

oynar inşallah annesi
teyzesinden selma söyle
o hemen bir cup cup yapar orada.
belki sen hisetmyorsundur bacım.
göstermiyor ise kızdır derle rama :))))))) hayırlısı olsun.
canım ya benim ilk daha ay ama annelik hissi sarıyor yavaş yavaş bebeğime karşı bağlanıyorum şimdiden:))))))
alalhım sağlıkla kucağımıza almayı naip eder inşallha

amin anşallah benimde ilk işte
bundan öncekini kaybettim
karnımda öldü
o yüzden çok tedirginim
evet
cinsiyetini göstermiyor sıpa
aman sağlıklı olsunda

amin anşallah benimde ilk işte
bundan öncekini kaybettim
karnımda öldü
o yüzden çok tedirginim
evet
cinsiyetini göstermiyor sıpa
aman sağlıklı olsunda

aman bacım sağlıklı olsunda erkek olsun kız olsun farkeder mi?
oyy yavrum benim erkek oalcak diyenelre kzızm olursa ya duyarsa üzülür diye tepki veriyorum.
rüyamda görüdm bir kızım olmuştu allahım bir bebek bu kadar tatı olamaz ya
olamaz allahım olamaz.
yavrum rüyamda görsem tekrar ya çok özled:nazar:im bebeği

aman da aman
ben geldim herkesler kaçmış bu defa be ya

aman kızlar şimdi şalgamlı bir tahana çorbaı olsa içmezmiydik acaba
be canım çekti şalgam ı nerden bulacağım dur bakalım.
kocacığımda tarhana çorbasını hiç yemez ne oalcak şimid bir başıma da pişirinc tadı çıkmıyor kzıalr hadi birniz yapında bebeşime maraşlılık aşılayayım.:))))))

canım benim keşke biz yakın olsaydık. bende tarhana hastasıyım. hergün olsa hayır demiyorum. zaten çorba olsun ne olursa olsun. eşimde pek sevmiyor ama ben çoğu kez yalnız yiyorum. şalgam suyu marketlerde var. evde çıkarılan gibi olmuyor yalnız.
bebişlere iyi bakın aman. onlar bu topikte heyecanla bekleniyor.

ya pc nin olduğıux oda soğuk o yüzden gfazla giremiyorum zaten
ondan teşekkür ederim hemşolar
bu arda bende afşinliyim ama afşini bilmeme ailem 35 yıldır elbistanda ve kkendimi elbistanlı biliyormm afşini sevmiyorum ne yalan söyleyem öyle
ama elbistanda bir ps hava var kızalr anlatamam akşam 5 dedimi bir sis bir dman göz gözü görmiyor
ama yinede seviyorum elbistanı

canım bebiş hareket etmiyor demişsin. dr. ne dedi. kız göstermez lafını bende duymuştum. eh utanıyordur herhalde. canım ya. onlarında utanma duygusu var. aman sağlıklı olsunlar önemli olan o.
güzelim aman gece sokağa çıkma. bu havalar seni etkilemesin. elbistanımız güzeldir. ben çok eski halini biliyorum. 1960 dan 1980 e kadar her sene gelmiştik. şimdi hiç gelemedim. çokta arzu ediyorum.eskiden yeşillikti. şimdi pek kalmamış gibi geldi. senağlama

aman bacım sağlıklı olsunda erkek olsun kız olsun farkeder mi?
oyy yavrum benim erkek oalcak diyenelre kzızm olursa ya duyarsa üzülür diye tepki veriyorum.
rüyamda görüdm bir kızım olmuştu allahım bir bebek bu kadar tatı olamaz ya
olamaz allahım olamaz.
yavrum rüyamda görsem tekrar ya çok özled:nazar:im bebeği

ay bende hamileyken kızımı ve oğlumu rüyamda görmüştüm. küçücüklerdi. zamanla o halleri aklıma gelir.:emir_bebek::1hug:sırnaşık şey

kızlar bu kocam beni boşayacak vallahi. habire bu odada oturuyorum. o içerki odada yalnız kalıyor. birazda onun yanına gidip oturayım. acık sohbet edeyim. hepinizi muucuuuk yaptım.

selam kızlar şuan k.maraşta annemlerdeyim.doktora gittim.bir sürü ilaç yazdı.bu kez ilaçlarımı düzenlikullanıcam.
bacuuuuuuum müjde sanırım ko0cacımda benle birlikte antebe gelecek.yani size gelicez.hep yalnız geziyorum diye kızmıştım.demekki işe yaradı.işlerle elemanlar ilgilenicek.bizde birlikte gezicez..hatta birde bana hediye almış.barışayım diye.ama biraz daha nazlanayımda bir kaç hediye daha alsın biraz daha yalvarsın.
az önce mesaj çekti.muzurluk yapıyo.bi biskrem versem beni affedermisin diyo.pışııııık dedim.o biskremi fabrikasıyla birlikte alırsan belki barışırım dedim.
ya kocacımla küsmek çok işime geliyo.çünkü barışmak için bir sürü hediye alıyo.ay ben harikayım yaaaaa

geçmiş olsun canıma.s.a.s.

ooooooooo ne geyik yapmışınız maşallah. bende kahramanmaraşlıyım........

oh bir arkadaşımız daha geldi. canım bizim burası aile yuvası gibidir. biz hergün mutlaka uğrarız. dertleşiriz, üzüntülerimizi, neşemizi burada anlatırız. sende hergün gel. senide seviyoruz biz.

hogeldinpo8.png
w465.png
[/IMG]

selam kızlar şuan k.maraşta annemlerdeyim.doktora gittim.bir sürü ilaç yazdı.bu kez ilaçlarımı düzenlikullanıcam.
bacuuuuuuum müjde sanırım ko0cacımda benle birlikte antebe gelecek.yani size gelicez.hep yalnız geziyorum diye kızmıştım.demekki işe yaradı.işlerle elemanlar ilgilenicek.bizde birlikte gezicez..hatta birde bana hediye almış.barışayım diye.ama biraz daha nazlanayımda bir kaç hediye daha alsın biraz daha yalvarsın.
az önce mesaj çekti.muzurluk yapıyo.bi biskrem versem beni affedermisin diyo.pışııııık dedim.o biskremi fabrikasıyla birlikte alırsan belki barışırım dedim.
ya kocacımla küsmek çok işime geliyo.çünkü barışmak için bir sürü hediye alıyo.ay ben harikayım yaaaaa

oh iyi yapıyorsun kız. bende öyle yapardım. ama ben küslüğü uzun tutardım. hediye de ona göre olurdu tabii.kötükedihüso ilk yaptığımda baktım istediğim bir şeyi alıp gelmiş. ikincisinde daha uzun tuttum daha büyüğü geldi. benden size ip ucu.:roflol::roflol::roflol:

kııııııııııııııııııızlaaaaaaaaar ben celdüüüüüüüüüüm ama malesef siz yoksunuz.
neler yaptım neler bi sürü ciciler aldım.ama malesef sadece iskender yiyebildim çünkü benim sıpalar izin vermedi gezmedik yer koymadık yemek bile yiyemedim.
sizde maşallah ben yokken baya kaynatmışınız.yeni gelen arkadaşlarım hg aramıza.
doğru söyleyin bakim beni özledinizmi.

bombaaaaaaaaam ay beni ne çok sevindirdin bilemezsin.gelün bacum gelün sülalecek gelün enüşteme söle gelirken eli boş gelmesin.o çikolata ve bonibonlardan istiyoooom.

kııııııııııııııııııızlaaaaaaaaar ben celdüüüüüüüüüüm ama malesef siz yoksunuz.
neler yaptım neler bi sürü ciciler aldım.ama malesef sadece iskender yiyebildim çünkü benim sıpalar izin vermedi gezmedik yer koymadık yemek bile yiyemedim.
sizde maşallah ben yokken baya kaynatmışınız.yeni gelen arkadaşlarım hg aramıza.
doğru söyleyin bakim beni özledinizmi.

kız özlemezmiyim. ah yeriniz nasılda belli oluyor. evimin gülleri geldi sandım bir an.

bombaaaaaaaaam ay beni ne çok sevindirdin bilemezsin.gelün bacum gelün sülalecek gelün enüşteme söle gelirken eli boş gelmesin.o çikolata ve bonibonlardan istiyoooom.

oh oh oh misafirlerinde geliyor. kız ayıp misafirden şunu getirin bunu getirin der mi insan.:roflol::roflol:a.s.

benimde oğluşum cumartesi burada olacakmış. ama kizikom gelemiyor. cuma günü eşi çalışacakmış. eh onsuzda gelmesin yani. bu bayram kızikomdan ayrı olmak beni üzdü. neyse canı sağolsun. ben gidecektim. oğlan az kalacağı için gidemem dedi. bu yüzden onuda bırakıp gidemem. uzun zamandır oğluşum yeni geliyor. velhasıl yine ben buralardayım.

X