Kahramanmaras///46

merdanem_ozleme_kahvalti.JPG

bugün size lüks bir kahvaltı hazırladım. evet puanlarınızı bekliyorum. 10 puandan aşağı vereni yerim.

herkeze gunaydin.bugun pazar ve ben 2 hafta sonra esimle beraber bir pazar gecirecegim.disari cikmayi planliyruz.once guzel bir yemek :nazar:daha sonra alisveris.bugun dolu bir gun olacak benim icin.betus ablacigim sizin kahvaltida harika gorunuyor gercekten.yine dokturmussunuz.elinize saglik.bizede afiyetle yemek dusercokacimcoook degil mi

:roflol:ablam benim günaydın bende ablama jest olsun deyip kahvaltı sofrasının resmini ekleyim şölem güzel bir pazar kahvaltısı yapsın dedim ,
okumadan eklersen işte başına bu gelir berfin:mymeka:ablam benim sen yine bizden önce kalkıp sofrayı kurmuşun eline sağlık ,tekrar eklediğim sofrayı sileyim dedim eee yok dedim sonra ben onu canım ablam için ekledim ,afiyet olsun birtanem ,
bu arada güzel bayan buluşma da çok şıksınız yerimsenibenbenim yerimede öpselerdi seniŞeniz

SOFRANIN NOTU:) 10 PUAN:hooray:

:roflol:ablam benim günaydın bende ablama jest olsun deyip kahvaltı sofrasının resmini ekleyim şölem güzel bir pazar kahvaltısı yapsın dedim ,
okumadan eklersen işte başına bu gelir berfin:mymeka:ablam benim sen yine bizden önce kalkıp sofrayı kurmuşun eline sağlık ,tekrar eklediğim sofrayı sileyim dedim eee yok dedim sonra ben onu canım ablam için ekledim ,afiyet olsun birtanem ,
bu arada güzel bayan buluşma da çok şıksınız yerimsenibenbenim yerimede öpselerdi seniŞeniz

SOFRANIN NOTU:) 10 PUAN:hooray:

canım teşekkür ederim. notum çok iyi. ay inşallah sizlerde toplanırsınız. biz aralıktada sözleştik. 2 yaş günü var. biri benim. tam 55 oluyom. belki geç kutlarım. ama olsun. ben kendimi 15 gibi hissediyorum. bomba benim ablam olacak yaşta kalıyor.:roflol::roflol:kötükedihüso

sizler neler yapiyorsunuz kizlar bugun.disari cikacak misiniz.yoksa evi tercih edenlerden misiniz.

izmir fotolarina baktim betus abla gercekten cok hossunuz.allah muhabbetinizi arttirsin.nette tanisip boyle muhabbetkar olaniz dogrusu bravo

ben evde ev işi yapacağım. artık yavaş yavaş bayram temizliğiyapmalıyım. zira oğlan titiz. o gelecek. hele kedimizde bu aralar tüy döktü. ne kadar temizlesemde tam çıkmıyor. birde mutfağın duvarları fayans. fayans operasyonu yapmalıyım. yani kısaca artık eve savaş açıyorum.

izmir fotolarina baktim betus abla gercekten cok hossunuz.allah muhabbetinizi arttirsin.nette tanisip boyle muhabbetkar olaniz dogrusu bravo

inşallah sizlerlede buluşup tanışırız. benimde tek dileğim hemşolarımla karşılıklı olmak. msn de konuşuyoruz ama yetmiyor.a.s.:nazar:

sizler neler yapiyorsunuz kizlar bugun.disari cikacak misiniz.yoksa evi tercih edenlerden misiniz.

canım benim şimdi pazar kahvaltısı için eleri sıvayıp mutfağa giricem evde herkes uyuyor dahahihoyyyt ,
kahvaltı sonrasıda sanırım ALLAH izin verirse dışarı çıkarız:eek: ,malum pazar ,
hava soğuk ama açık yağmur yok yerimseniben,
kızları biraz akmansoy eğlence dünyasına götürücezkaydirigubbakcemile2 ,sonrada alışveriş yaparız a.sbenim oğlan artık büyüdüm çocukmuyum deyip bizle gelmiyor :jeyyar:,
boş günlerinde ders sonrası babasının pastane işleten bi arkadaşı var oraya gidiyor 1 haftadır ,kahvaltı sonrası yine gidecek annesinin kuzusu büyümüşte yardımlara gidermiş senağlamaALLAHIm esirgesin ,
hepinize güzel pazarlar iyi eğlenceler:lepi:Şeniz,

günaydınnn bende kahvaltınıza ortak olup puan veriyorumm kabul edersen ablaaa cokacimcoook hıımm kahvaltıı onn üstüüü onnn:lepi: ama ben bir baslarsam yemeğe kimseyee birşeycikkk kalmazz yaaa :eek:bombayaa bilee bırakmam:jeyyar:baştan söyleyim dedim ona göre kabul edin benii kahvaltıyaaa hıııı :eek:kabul mü :eek:

tamam sen ye canım. biz bombaya tekrar hazırlarız. canım sağolsun. 10 puan hatrına bütün sofra senin.:jeyyar:

ben disardan geldim kizlar.bizim burda aksam oldu.guzel bir pazar gecirdim.insan pazar gununu guzel gecirirse haftaya daha enerjik moral yuklu basliyor bence.ben oyleyim.sizi bilmem ama.eger pazar gunum evde monoton gecerse butun hafta bunaliyorum evde.

kızlar iyi geceler bende pazarımı çok enerjik geçirdim bomba gibiydim.kahvaltıya çok sevdiğim bir hemşerim geldi bol bol pazar keyfi yaptık sohbet ettik eylendik.harikaydı.bugün birde benim için övgü dolu bir gün oldu.komşularım beni çok methetti.yemeklerim çok güzel oluyormuş gönderdiğim yemekleri paylaşamıyorlarmış.ev düzenim ve temizliğimi çok beğeniyorlarmış.veeeeeeee bakımlı bedenende temiz bir kadın olduğum içiiiiiiin 4 4lük bir kadınmışım.ay bi şiştim bi şiştim sormayın.bunları başkalarından duymak ne güzel.

hemşolarıııııııııııım yarın caaaaaaanım memleketime gideyoooom.alışveriş yapceeeem.inş dr uma görünücem.iskender yicem.döner yicem.oğluşlarımı çarpışan otolara bindiriceeem.aklıma ne gelirse hepsini yapıcaaaam.

X