Kahramanmaras///46

selam bende 23 haftalık hamileyim yaniş 6. ayıma girdim bundan önce bebeğimi kaybettim umarım bu benimle olur

canım ya yeni öğrendim. allah sana bu bebeğini bağışlasın.:Saruboceq: bunu en azından sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.:CüvCüv::ecrin_bebek: şimdiden kolay gelsin.:nazar:

[QUOTE="NightRose";4406520]Oh oh oh marifetli hatun seni, afiyet bal olsun diyeyim o zaman:) Bende akşama kolay ne varsa o yemek olacak. Ya da Gaziantep'te ki tembel avrat reyonundan bi şeyler sipariş edeyim elifime:eek: Betül ablacığımında ellerine yüreğine sağlık ondan da kargo bekliyorum o nefis sofralardakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canom keşke yemek kargoyla yollanabilse.:roflol::roflol::roflol: ah ah o devirlerde gelecek inşallah. kötükedihüso ama biz görürmüyüz onu bilemem. aslında niye olmasın ki. bizim çocukluğumuzda tek eğlencemiz radyo idi. arkası yarınları beklerdik her akşam. sonra teknoloji öyle bir hızla geliştiki biz bile yetişemez olduk. tv., cep telefonu, derken pc. zamanında anlatırlardı. inanmazdık. kutu içinde insanlar canlı konuşacak. herşey parmağını dokundun mu çalışacak. vallahi oldu. daha neler neler denirdi. hatta yine yemek listeni verip, malzemeni bir yerden koyup parmağını dokundun mu çok kısa sürede yemek pişiren makina bile olacak demişlerdi. oda olacakta o zaman biz hanımlar ne işe yarayacağız onu bilemiyorum.:sm_cool::dance::teytey::eek:klava:

klopatraqı ben takdim edeyim size.. kendileri alt komsumuz olurlarr nişanlıdırlar :asigim: o yüzden pek sık qiremiyo telefonla konusmaktan :1hug: 21 yasında. benimde taaa cocukluqumdan beri arkadasım olur kendileri[/QUOTE]

eh sana teşekkür ederiz o zaman. bize bir arkadaş kazandırdığın için.

geçen yazmışsın. resim eklemeyi bilmiyorum diye. bende onları yollayayım dedim. en altta deneme yerinde çalışmalar yapabilirsin. birkaç alıştırma yapınca öğrenirsin. :1hug::nazar:

asi mavicim canım gidersem inş antepe senin yerinede gezer bi iskender yerim.sen yeterki iste canım ben zaten camız gibi et yiyorum kebabın lafımı olur

nightcım canım ah keşke gezebilsem nerdeeeeeeeeeeee anca tel örgü içindeki komşularımla görüşebiliyorum arada birde jandarmaya gidiyorum.oğluşum okula başlayınca gezip tozmada bitti.siz gezin bacum benim yerime

bombammm canım öncelikle geçmiş olsun bi tanem.
kzımıda benim yerime öp tebrik ettiğimi söyle dilesin benden ne dilerse
darısı oğluşuma inş.biz biraz gerideyiz ama olsun öğretmenimiz çok iyi güzelde öğretiyor.
partiye davetli olupta gelememek ne kötü yaaaa etde varmıydı bacum partide
pasta börek senin olsun ben et isteyom

klopatracuuuuum hg canuuuuuuuuuum ayrıcaaa eşk olsun suzan ablanın neden haberi yok nişanlandığından.
kime vardın kıız iyi etmişin vallaaaaa evlilik gibisi yok canum
inş kaderinde yüzün kadar güzel olur

kuşuuuuuuuum hg canııııım gelir şimdi ablam bekle canım.nasılsın iyimisin bitanem özledim haaaaa

cancazlarım bana 1 saat müsade mutfağımıda temizleyip oğluşlarımı banyo yaptırim yatırim dönücem inş
sakın bir yere kaybolmayın

cancazlarım bana 1 saat müsade mutfağımıda temizleyip oğluşlarımı banyo yaptırim yatırim dönücem inş
sakın bir yere kaybolmayın

kız bu saate çocuklar ayaktamı :uhm:eek:nuda geçtik bu saatte ne banyosu :1shok:len yoksam sen büyük çocuğumu banyo yaptırıcan :roflol:heh ben geldim bizim hatun yine kayboluyorkaydirigubbakcemile 1 saat sonra gelirmiş kızım seni beklemekten ben burada kök salarım ,kocişte gelir kökümden söküp götürür valla:sm_cool:sengözlerimebaksanab

hoş bulduldum canım yaa ama ağaç etti beni bomba burda şimdi gitsem olmaycak kalsam ne çay var ne kahvee ben napım şimdii naniknanik

tatlım buyur hem çayımız var,
hem kahvemiz afiyet olsun:)yerimseniben

11ll1.jpg

12ox8.jpg

esengülüm canım teşekkürleri verdin sen nerdesin ,balum nasılsın bugün seni özledim dünya güzeli

ayy teşekkür ederim canım yaa ama ben bombadan beklerdim bunları hem illaki geleceksin diye birsürü fırça at sonrada yok ol ortalıktann neyse bu sefer senden içelim canım

afiyet olsun tatlım,bu arada aramızda kalsın bomba ikramı sevmez :jeyyar:,severde aslında hazırlamayı sevmez o ymeyi sever:sm_cool:
yiyip yiyip nasıl fit kalıyor anlamış değilim kaydirigubbakcemile2kıskanıyorum o cadıyı :roflol::sm_cool:

seher _kuşum canım kaç kilosun bu arada ben ayıptır söylemesi 78 kiloyum sinir oluyorum iyice açlık başıma vuruyor yinede tık yok 4 yıl öncesi gibi52 kilo olsam ne güzel hem daha sağlıklıydım ozamanlar of of :)

X