Kahpe hayat

Kendi evleri zaten var. 1 yıllığına bizde kalacaklar. Konuştum kv ile benim eşime yaptığım fedakarlıkları sen biliyosun iyiliğini düşünüp söyledim böyle tepki görmek zoruma gidiyo dedim.
baştan çok taviz vermişsiniz hatanız orda.onlarda alışmış bu duruma artık değiştıremezsınız .üzüldüm hastalık sahibi olursunuz içinize ata ata.sıkı bir cinnet bu işi belki çözer ama ayrılıl ihtımalini göze alacaksınız cinnet için

Ya lütfen fazla fedakarlık yapmayın.
Hem kızıyor hem üzülüyorum
Yaramıyo işte yaramıyo
Emekler boşa gidiyo
Çocuk da yok ben olsam çoktan ayrılmıştım Kİ ayrıldım da

Evinden gönder onları. Yeterince destek olmuşsun. Siz bir aile olamıyorsunuz onlar yüzünden. Boşanmayı en son düşün. Boşanmak da kolay değil. İyi düşünmek lazım. Üçüncü şahısları arana sokma. Eşinle iyi ol. Eşinle aran iyi oldukça eşin de durumu fark edecek inşallah. Fark etmezse yine görmezse senin yaptıklarını o zaman değmez dersin boşanırsın.

Bile bile lades

Sonuna kadar okudum sizin asıl fikrinizi almak için ve doğru kararı verdiğinize sevindim..boşanmak istemekte haklısınız

Öncelikle evinizden Gönderin onları daha ne kadar slzxe kalacaklar belli mi ?

Kimseye de bu kadar fedakarlık yapmayın bir daha.

1 yıl cidden çok fazla....
Eee tamam kalıyorsun da bulunduğun evin de kuralları vardır niye uymuyorsun !!

Misafir hadi 1 hafta kalacaksa saygı duyarım onun dediği olsun memnun etmeye çalışırım vs ancak 1 yıl uzun bir süre, sen fedakarlık yap miy miy bunu yemem şunu yemem yeme git dışarda ye ...

İnsanlar sana evini açmış fedakarlık zaten var biraz kıymet bilmek lazım kesinlikle.

Eşine bir şey desem mi bilemedim neyse içimde kalmasın ... ooo senin evini bilmem ne yaparım demiş ya o yapacağı yeri kopar gitsin iyi ki var allahım bu adamların önündeki, olmasa ne yaparlardi acaba

İyi düşünmek lazım.

annesine çok düşkün erkek mi... böyk. bunun memeyi bırakmakla beraber bitmesi gerekiyordu. ölene kadar benimlesin diye size nispet yapması iğrenç gerçekten. bize anlattıklarınızı açıkça eşinize de anlatın ve haksızlığa uğruyor hissettiğinizi belirtin. iyilik meleği olmaya çalışmayın onların başka eve geçme işini hızlandırın. merhametten maraz doğar, cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. işler yoluna girene dek hamile kalmayın.

Ne akilli enistemiz var masallah. Ucunu postala gitsin daha 26 yasindasin. Bunlarla omur gecmez

Bence k.v ve kaynınız sizin bazı tavırlarınızdan rahatsız ve eşinize söylüyorlar
Oda onlara tepki yaparsın diye açıkça söylemeyip laf sokuyor. Durum gittikçe kötü olacak gibi.

Sizin emeklerinize iyi niyetinize ben bile üzüldüm ayrıca ne gerek var 1 yılda mı unutacaklarmış neden bu kadar uzun süre?

Bu arada Eşiniz dönüp özür diledi çünkü bize tavırlı olur diye annesi söyledi. Belki de iyi niyetli karını kırma dedi bilmiyorum ama konuşun eşinizle anlatın duygularınızı...

Erkekler genel olarak nankördür.Ne diye bu kadar yüz verdiniz anlamadim.Evlenip ayni catiya girmeden maddi olarak ortaklik kurmak sacma.Ne diye para yolluyordunuz herkes calissin gecindirsin kendini.Kaynanayi ve kayni evinize slmakta hatalarin en kallavisi olmus.Alisacaklar evlerinde alisacsklar baska turlu olmaz ki zaten.Böyle yüz verip buldumcuk gibi davranirsaniz adamlara yaranmak bir kenara paspas olursunuz.Kusura bakmayin

Kaç sevaptan girme günaha demişler.

Konusahibi gereksiz işgüzarlık yapmışsınız,annemler şehirdışından geldiklerinde on gün kalırlar,kendi ailem olmasına rağmen gidecekleri günü iple çekerim. Çünkü eşimle çocuğumla yalnız kalmayı özlerim,bu kadar verici olmanız o kadar gereksiz ki siz belki takdir edilmesini istiyorsunuz ama eşiniz ve ailesi gayet alışmış olduğu için görevinizmiş gibi değerlendiriyorlar, benim eşim burda okuduğum evliliklere göre iyi bi eş sanırım buna rağmen şu kadar fedakarlığı kesinlikle yapmazdım,ya ben onun ailesiyle üç gün beraber tatil yapma fikrini reddettim aynı wcye üç gün giremem kimseyi çekemem diye,bir yıl ne demek bariz yürek yemişsiniz siz. Bu noktadan sonra da size herşey müstehak denilebilir ancak.

Gordugun tavirlarin nedeni zaten fazla fedakarligin,cunku insanoglu cok nanakordur,fedalarlik yaptikca bi senin vazifenmis gibi algilaniyor,bir zaman sonra hic farkedilmiyor bile.Calisan bir bayansin sen kazandigini baskasina vermek icinmi calistin,cabaladin?Farkinda misin vur ensesinden al ekmegini kivamindasin.Fedakarlik yapmaya devam ettigin surece elinde avucunda hic bir sey kalmayacak ve kendini tukenmis hissedeceksin.Tavsiyem ne esine ne ailesine fazla yuz verme,ki zaten vericegin kadar vermissin bu saatten sonra kusubakma ama ne evinden giderler,ne de eski hayatini yasamana izin verirler.Kaynina gore yemek yapmak ne demek allah askina begenmiyirsa gitsin disarda yesin?Hem sen niye yemek yapiyorsun kayinvaliden yapsin git calis birde eve gel yemek temizlik yap...Allah yardimcin olsun ne yazsak bos

1 yil mi??? 15 gun olur 1 ay olur ama niye bir yil? Herkesin basina ölüm acisi gekiyor hayatlarina kaldiklari yerden devam ediyorlar. Sizde kalmalarina ne gerek var?
Madem bu kadar sure onun ailesine yardim etmissiniz, simdi de ailemin ihtiyaci var diyip ailenize para yollayin biraz, bakalim nolucak?
Iyi niyetle yaptiginiz iyilikler goreve dönüşüyor ustunuze kaliyor iste. En ufak birseyde sorun yaratiyor karsi taraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…