kafein_'nin çeyiz hazırlığı

çeyizinin hepsine baktım hepside birbirinden güzel ve cici güzel günlerde kullan inşallah. Ben iki aylık evliyim ama hala eksikliklerim var. ve o eksikler hiç bitmiyor, mutfak masamı bile düğünden 15 gün sonra aldım O yüzden çok kasmamanı öneririm, herşeyi oluruna bırakın, ama şu pembe puanlı mutfak önlüğüne bayıldım, önlüğüm olmasına rağmen gözüm kalmadı değil hani Yalnız bir önlük için fiyatı çok yüksek değil mi :/

teşekkür ederim beğenmene sevindim canım.gerçekten eksik bitmiyo aslında gerekli olan herşeyi aldım ama hala gözüm kalıyo bişeylerde benimde.evet pahalı ama o önlük çeyizimin ilk parçalarından o zamanlar daha çok kıyıyodum paraya.şimdi masraf iyice artınca fiyatı da gözümün önünde tutuyorum.şimdi olsa alırmıydım bilemiyorum :)

Son düzenleme:

Gerçekten öyle evlenmeme rağmen benim de gözüm doymuyor, ama borçlar saolsun beni engelliyo hihihi :) valla benim gözüm kaldı önlükte. fiyatı yüksek ama iki amaçla kullanılabilir. o zaman iki ürün almışşın gibi olabilir hani :)

instagramdan falan bak istersen canım.daha uygun fiyata bulabilirsin belki.bikaç kez denk gelmiştim benzerine ama fiyatını sormadım hiç.evet haklısın benimde aklıma geldi o

bu benim salon koltuk takımım.evde iki tane oturma odası olduğu için salonla yatak odasını klasik döşeyelim istedik.diğerleri spor oldu.sadece salon ve yatak odasını koyabilcem ama buraya :)

canım benimmm çok güzel takımların güle güle oturunnn

bunlar damat bohçasına aldıklarım

yazlık parfüm,duş jeli,roll-on ve sabun

terlikleri

penye ve saten pijama.üstteki pijamayı da eekliycem

gömleği

iç çamaşırları ve çorapları

traş bıçağı,kolonyası,kremi,jeli,diş macunu,fırçası ve lifi

bu kutuları da bohçadaki ıvır zıvırları koymak için aldım daha sonra oje kutusu olarak kullanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…