kafein_'nin çeyiz hazırlığı

devamı

Eklentiler

• y1.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 842
  • xxxx.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 670
  • 28277_6037479_8830311100_LO1_20140813_142407_large.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 693
  • robot.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 688
  • T28120UJVV001_1_org_zoom.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 661
  • Kenwood-kMix-Boutique-Kettle-from-John-Lewis.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 927
  • 1.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 741
  • FB,25184,23,biev-tnx179-pembe-6-li-miknatisli-baharatlik.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 896
Şimdiden hayırlı olsun:) Güle güle kullanmak nasip olur inşallah, ben de yavaştan başladım birşeyler almaya ama kendimi kupa, fincan ve tabak almaktan alıkoyamıyorum:) Dalga konusu oldum resmen:/

devam

Eklentiler

• image.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 691
  • 6926426350274_1_org_thumb.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 667
  • yenii.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 1.130
  • yeniii.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 726
  • IMG_3610.JPG
    98,2 KB · Görüntüleme: 657
  • yeniiii.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 1.791
  • yeni.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 726
  • yeni3.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 1.195
  • tupperware.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 973
  • tupper5.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 668
Şimdiden hayırlı olsun:) Güle güle kullanmak nasip olur inşallah, ben de yavaştan başladım birşeyler almaya ama kendimi kupa, fincan ve tabak almaktan alıkoyamıyorum:) Dalga konusu oldum resmen:/

teşekkür ederim inşallah :) annemde bana kızıyo bunları almayı bırak artık büyük parçalar al diye ama benim pek dinlediğim söylenemez :)

teşekkür ederim inşallah :) annemde bana kızıyo bunları almayı bırak artık büyük parçalar al diye ama benim pek dinlediğim söylenemez :)
Ben çelik tencerelerimi aldım büyük parça olarak sadece, misafir tabaklarımı almaya cesaret edemiyorum çünkü evlenmeme 1.5 sene var. Ya yenisi çıkarsa diye tabakları almama hem izin yok (nişanlım alma diyor), hem de ya aklım kalırsa diye elim gitmiyor. Sanırım taksitlerim bittikçe önce tencerelerimi alacağım.:)

benimde öyle tek büyük parça çelik tencere.tabaklara yavaş yavaş başlıycam artık.7 ay var düğünüme o yüzden almam gerek artık biraz biraz.senin daha çokmuş almamakla doğrusunu yaparsın.yalnız bernardo da çeyizlik alıyosan 2 yıl içerisinde yeni modelle değiştirme imkanı varmış sanırım.satıcı bahsetti biraz ama tam olarak sormadım.belki başka markalarda da vardır.

Hepsi çok şekerler, güzeller, güzel günlerde kullan :)

teşekkür ederim inşallah :)

Teşekkür ederim canım, bernardodan sadece kahvaltı takımımı almayı düşünüyorum, çünkü defolu mal çok fazla çıkıyormuş. Kuzenim 4'lü kupa setini tam 3 kez değiştirdi hepsinde de kırık çıktı en sonunda iade etti. O sebeple önümüzdeki sonbahar tabaklarımı almaya başlarım diye düşünüyorum. Çeyizinin devamını da merakla bekliyorum.:)

olabilir canım bunu duyduğum iyi oldu dikkat ederim aldığımda.bende kahvaltı takımına bakmıştım ama pek içime sinmedi.iyice bakıp almak istiyorum.yalnız yemek takımlarından birini çok beğendim.bakalım 2 ay içinde karar verip alırım heralde.bu aylık limitim doldu sayılır.ayın 15inden sonra seramik tencere ve kahvaltı setini almayı planlıyorum.eklerim buraya :)

Belki yemek takımları daha sağlamdır, bernardodan alırsan eğer tek tek kontrol ederek al yerinde. Parça içerisinde defo olabiliyor çünkü. Çok şikayet okudum bununla alakalı. Kolay gelsin.:)

hayırlı olsun canım topiğin ...herşey çok güzel mor pembe ağırlıkta bir mutfak olucak sanırım detaycı ve özenerek aldığın çok belli canım....

hayırlı olsun canım topiğin ...herşey çok güzel mor pembe ağırlıkta bir mutfak olucak sanırım detaycı ve özenerek aldığın çok belli canım....

biraz öyle olucak gibi.pembe mor kırmızı renkleri daha çok seviyorum.ister istemez bu renklerde seçiyorum.biraz öyleyim sanırım.çok teşekkür ederim :)

biraz öyle olucak gibi.pembe mor kırmızı renkleri daha çok seviyorum.ister istemez bu renklerde seçiyorum.biraz öyleyim sanırım.çok teşekkür ederim :)
bende ilk başta mor düşünüyordum daha sonra korkmazın pembe tost makinesi ve çaycısından snra pembeye döndm bakalm bnmde pembe mor olucak snırm...konunu takipteyimmm

bende ilk başta mor düşünüyordum daha sonra korkmazın pembe tost makinesi ve çaycısından snra pembeye döndm bakalm bnmde pembe mor olucak snırm...konunu takipteyimmm

çok pembe olmasın diye ben birazda siyah ve gümüş almak istiyorum.ekmek kutusuyla tezgah üstü mutfak gereçlerini öyle aldım.tost makinasını falan da öyle alcam sanırım.seramik tencerelerim de renkli olucak.bu kadar renk yeter :) aldıkça eklerim canım

Hepside bir birinden güzel canım herşey olur zamanla tamamlarsınnn. Ben 2 yıl önce başladım halada alıyorum yavaş yavaş zevkli oluyor

Hepside bir birinden güzel canım herşey olur zamanla tamamlarsınnn. Ben 2 yıl önce başladım halada alıyorum yavaş yavaş zevkli oluyor

bunları da tupperlar hariç 20 günde aldım canım.daha evliliğe var diye hiç almamıştım.sen en iyisini yapmışsın sanki herşeyim eksik olcakmış gibi geliyo şimdi bana.

bunları da tupperlar hariç 20 günde aldım canım.daha evliliğe var diye hiç almamıştım.sen en iyisini yapmışsın sanki herşeyim eksik olcakmış gibi geliyo şimdi bana.
yok canım ya tamamlarsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…