kafein_'nin çeyiz hazırlığı

tencre.jpg

cam kapaklı sos tenceresi

10X-Purple-Baby-Shower-Favors-Candy-Boxes-For-Wedding-Small-Mini-Round-Tin-Candy-font-b.jpg
indir (4).jpg

çok amaçlı orta boy pembe lila beyaz kovalarım.benimkiler sapsız ve açık pembe değil koyu pembe.

çok özendim birazcıkta kıskandım ne yalan söyleyeyim :KK48: maşallah dört dörtlük bi çeyiz hayırlısıyla Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :KK68:

ankaradayım yine ankarada olucam.şimdiki evime yakın :) teşekkür ederim seninde gönlüne göre versin:KK36: daha yeni evliymişsin.nası peki alışabildin mi.boşluk hissediyomusun :)

Bende Ankara'dan gelin geldim. ailemle keçiörende yaşıyordum. arada özlüyorum Ankarayı o sakinliğini ahh ahh :KK51:
Ama evlilik çok güzel birşey. Eşimle evlenmeden önce 8 yıl birbirimize hasret yaşadık, okulumuz bitsin, askerlik geçsin, işimizi elimize alalım birazda birikim yapalım derken 8 yıl geçti sonunda birbirimize kavuştuk. Çalışıyorsan eğer eşin anlayışlı olması çok önemli. Ben ailemden uzakta yaşadığım yıllar olduğu için boşlukta hissetmedim hiç ama bunda eşiminde büyük bir payı var. ailemden uzak olsamda Allah razı olsun eşimden onların yokluğunu aratmıyor

Bende Ankara'dan gelin geldim. ailemle keçiörende yaşıyordum. arada özlüyorum Ankarayı o sakinliğini ahh ahh :KK51:
Ama evlilik çok güzel birşey. Eşimle evlenmeden önce 8 yıl birbirimize hasret yaşadık, okulumuz bitsin, askerlik geçsin, işimizi elimize alalım birazda birikim yapalım derken 8 yıl geçti sonunda birbirimize kavuştuk. Çalışıyorsan eğer eşin anlayışlı olması çok önemli. Ben ailemden uzakta yaşadığım yıllar olduğu için boşlukta hissetmedim hiç ama bunda eşiminde büyük bir payı var. ailemden uzak olsamda Allah razı olsun eşimden onların yokluğunu aratmıyor

sakinliği aradığına göre istanbula gelin gittin heralde :) ne güzel mutlu bi evliliğin var eşin yanında ailene de gider gelirsiniz artık.herkesin huzuru yerinde olsun yeterki :) tabiki eş çok önemli mutsuz olsan başka bi şehirde ailenden uzak çok zor yaşaman.zaten evlilik zor bi karar eminim seni mutlu edicek anlayışlı bi eş seçmişsindir.hep mutlu olun inşallah :) ben aileme yürüme mesafesinde olucam ama daha önce hiç ayrılmadım.belki özlem olmıycak ama boşluk hissediceğimi düşünüyorum :KK43:

X