Ayy benim pijamalarım.. yazın için çok güzel bir seçim yapmışsın canım
çok özendim birazcıkta kıskandım ne yalan söyleyeyimmaşallah dört dörtlük bi çeyiz hayırlısıyla Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
aa sende de mi var :) fotoğraftakinden daha tatlı dimi.çok sevdim bende :)
Evet kesinlikle çok güzel ve kumaşı yumuşacık, çok severek giyorum eşimde çok seviyo bu pijamamı
güle güle kullan canım.bi de ben şu aldıklarımı kullanma aşamasına geçseydim bi an önce
Geçersin canım inşallah. Düğün ne zamana ??
13 eylülde çok az kaldı 1 ay var
azıcık kalmış, Allah gönlüne göre versin canım. Bende evleneli 2,5 ay oldu. nerede yaşayacaksın?
ankaradayım yine ankarada olucam.şimdiki evime yakın :) teşekkür ederim seninde gönlüne göre versindaha yeni evliymişsin.nası peki alışabildin mi.boşluk hissediyomusun :)
Bende Ankara'dan gelin geldim. ailemle keçiörende yaşıyordum. arada özlüyorum Ankarayı o sakinliğini ahh ahh
Ama evlilik çok güzel birşey. Eşimle evlenmeden önce 8 yıl birbirimize hasret yaşadık, okulumuz bitsin, askerlik geçsin, işimizi elimize alalım birazda birikim yapalım derken 8 yıl geçti sonunda birbirimize kavuştuk. Çalışıyorsan eğer eşin anlayışlı olması çok önemli. Ben ailemden uzakta yaşadığım yıllar olduğu için boşlukta hissetmedim hiç ama bunda eşiminde büyük bir payı var. ailemden uzak olsamda Allah razı olsun eşimden onların yokluğunu aratmıyor
çok şekerler güle güle kullann