Canım bunları ne kadara aldın?
Canım bunları ne kadara aldın?
ayy bu tv lerde gözüm vardı her gördüğümde beğeniyorumm ama vestel tv kullanan yok cevremde hani görüntüsü kullanıslılığı nasıll canım kanalları hızlı geciyormu mesela? görünce çok sevindim ve tekrardan beğendimm güle güle güzel günlerde kullan insallahEki Görüntüle 1580707 küçük mor mutfak için televizyon.diğeri büyük geldiği için arkadaki oturma odasına transfer oldu :)
canım çop kutularını çok beğendim kaliteli duruyor nerden aldığını sorabilirmiyim güle güle kullan :))Eki Görüntüle 1575672 büyük boy balkon çöp kutusu
Eki Görüntüle 1575673 banyo çöp kutusu
Eki Görüntüle 1575674 mutfak dolap içi çöp kutusu
Eki Görüntüle 1549298 Eki Görüntüle 1549299
5li askılar
Eki Görüntüle 1549301 Eki Görüntüle 1549302
mevsimlik battaniye
Eki Görüntüle 1549304
tepsi[/QUOTE
canım battaniyenede bayıldım harika deseni :)) nereden aldın acaba ne cok sordum dimi :)) e böyle güzel seyler sergileyince sormadan olmuyo
ayy bu tv lerde gözüm vardı her gördüğümde beğeniyorumm ama vestel tv kullanan yok cevremde hani görüntüsü kullanıslılığı nasıll canım kanalları hızlı geciyormu mesela? görünce çok sevindim ve tekrardan beğendimm güle güle güzel günlerde kullan insallah
canım çop kutularını çok beğendim kaliteli duruyor nerden aldığını sorabilirmiyim güle güle kullan :))
yok canım sorabilirsin istediğin kadar :) home sweet homedan aldım.şuan sitesinde aynı desen yok ama mağazalarınnda olabilir.yumuşacık bişey göründüğünden çok daha güzel.teşekkür ederim tekrarcanım battaniyenede bayıldım harika deseni :)) nereden aldın acaba ne cok sordum dimi :)) e böyle güzel seyler sergileyince sormadan olmuyo
Merhaba kahvaltı takımınıa bayıldımmmm nereden ve kaça Aldın öğrenebilir miyim. İyi günlerde kullN hepisini cnaım benim
kafeinn teşekkürederim hepsini cevaplamıssın çok sağoll:)) mutlu günler canım