- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh bohcalarda tamam, supersin :))
çeyizinin hepsine baktım hepside birbirinden güzel ve cici güzel günlerde kullan inşallah. Ben iki aylık evliyim ama hala eksikliklerim var. ve o eksikler hiç bitmiyor, mutfak masamı bile düğünden 15 gün sonra aldım O yüzden çok kasmamanı öneririm, herşeyi oluruna bırakın, ama şu pembe puanlı mutfak önlüğüne bayıldım, önlüğüm olmasına rağmen gözüm kalmadı değil hani Yalnız bir önlük için fiyatı çok yüksek değil mi :/
teşekkür ederim beğenmene sevindim canım.gerçekten eksik bitmiyo aslında gerekli olan herşeyi aldım ama hala gözüm kalıyo bişeylerde benimde.evet pahalı ama o önlük çeyizimin ilk parçalarından o zamanlar daha çok kıyıyodum paraya.şimdi masraf iyice artınca fiyatı da gözümün önünde tutuyorum.şimdi olsa alırmıydım bilemiyorum :)
Gerçekten öyle evlenmeme rağmen benim de gözüm doymuyor, ama borçlar saolsun beni engelliyo hihihi :) valla benim gözüm kaldı önlükte. fiyatı yüksek ama iki amaçla kullanılabilir. o zaman iki ürün almışşın gibi olabilir hani :)
canım benimmm çok güzel takımların güle güle oturunnn
sağol tatlımmmteşekkür ederim şimdi gördüm seninkilerde çok güzeller canım
maşallah kutular çok hoş ahşap mı? nerden ve kaça aldın acaba?
güle güle kullanteşekkür ederim :) evet kutular ahşap.koçtaştan 25 liraya aldım :)