Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antidepresan kullanıyorum psikolojim bozuldu bu konu yüzünden . rüya da üstüne tuz biber oldu . kime sorduysam psikolojik diyor . bende öyle düşünüyorum ama aklımin bi köşesinde hep var iste elimde değilO kadar test yaptırdın inanmadın rüyanda gördüne inandıysan hamilesin canım
Rüyayı tam dua ettiğim gün gördüm o kafami Allak bullak etti. Bilmiyorum mucize olur herhalde boyle bisey olursabir psikiyatrist daha faydalı olur sanki.
takıntılısınız çok açık. testlere güvenmeyip rüyaya güvenmenin farklı bir adı olamaz.
O kadar takıntı üzerine o şekilde dahaa çooookk rüya görürsün tamamen bozulur psikolojin sevgilin ne diyo bu konudaAntidepresan kullanıyorum psikolojim bozuldu bu konu yüzünden . rüya da üstüne tuz biber oldu . kime sorduysam psikolojik diyor . bende öyle düşünüyorum ama aklımin bi köşesinde hep var iste elimde değil
6 yıllık sevgilim . oda sizin Dediklerinizi söylüyor . bi tek ben boyle düşünüyorum. Hadi varsa öyle bisey dediğimde evleniriz o zaman diyorO kadar takıntı üzerine o şekilde dahaa çooookk rüya görürsün tamamen bozulur psikolojin sevgilin ne diyo bu konuda
Rüyayı tam dua ettiğim gün gördüm o kafami Allak bullak etti. Bilmiyorum mucize olur herhalde boyle bisey olursa
Antidepresan kullanıyorum psikolojim bozuldu bu konu yüzünden . rüya da üstüne tuz biber oldu . kime sorduysam psikolojik diyor . bende öyle düşünüyorum ama aklımin bi köşesinde hep var iste elimde değil
Bublmucize filan olmaz bildiğiniz kıyamet olur bu.
yahu allah aşkına hiç mi bilinçaltı denen şeyden haberiniz yok.
kaldı ki gaipten haber istiyorsunuz allah da size onu gösteriyor bu mantıklı mı?
inanç filan tamam da bu işin tıbbı var, biyolojisi var, psikolojisi var.
lütfen mantıklı olun biraz.
Haklisiniz ama internette o kadar çok şey okuyorum ki. Kanda gebeliği çıkmayan adet gören ama hamile olan . bunları okudukça ister istemez o testlere olan güvenim de azalıyor. Anal ilişki adet gördüm ultrason kan testi bunların hepsinin beni bulmus olabileceğinden korkuyorum dualara siginiyorum hep . normal değilim biliyorumantidepresan işe yaramıyor demek ki. doktorla tekrar konuşun.
ciddi obsesyonlarınız var. her şeyden önce pozitif bilimi reddeder haldesiniz bu normal değil.
Bubl
Haklisiniz ama internette o kadar çok şey okuyorum ki. Kanda gebeliği çıkmayan adet gören ama hamile olan . bunları okudukça ister istemez o testlere olan güvenim de azalıyor. Anal ilişki adet gördüm ultrason kan testi bunların hepsinin beni bulmus olabileceğinden korkuyorum dualara siginiyorum hep . normal değilim biliyorum
Doktora anlattım bu durumu . için rahatlayana kadar kontrol ederim benseni dedi. Kan testi istedi ultrasonlada baktı. Hic Bisey çıkmadı . ultrasona yönlendiren yok beni ben kendi içimin rahatlaması için gidiyorum ultrasona sürekli. Hep dua ediyorum zaten Rabbim büyük Allahım büyük vardır bi bildiği. Bunları yasiyorum dersimi çok büyük aldım . bi bakıma şükür de ediyorum belki bunlari yasamasaydim ileride daha kotu şeyler basıma gelecekti. Belki Rabbim akillanayim bi daha yapmayayim diye veriyor bu korkuları içimeUltrasona ne diye girdin merak ettim? Hangi akıllı doktor sizi yönlendirdi? Bu anlattıklarınla hamile kalamazsın. Bir erkeğin hamile kalması kadar imkansız. Yaşadığın şeyin günahını, sevabını kimseye sorgulatma. Sorgulayanlarla muhattap olma hele şu sitede. Kimseyi ilgilendirmez. O alla ve senin aranda. Merak etme o seni eleştiren, taşlayan insanlar kadar acımasız değil. O affeder.
Gidiyorum ama ise yaramiyor bi yararını göremedim henüz . çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinben de internette tuzlu yiyip yatasam rüyamda eş adayımın su vereceğini okudum.
tuzlu yemekten dilim şişti ama rüya filan hak getire.
kan tahlili yaptırdım doktoruma göstermeden internette biraz araştırayım dedim. internete güvenseydim lösemi olmam lazımdı ama değilim.
bir ara prostat kanseriyle alakalı makaleler okudum (babam için) o sitede yazanlarla yola çıksaydım babamın 4 yıldır ölü olması gerekiyordu ama hamdolsun capcanlı.
dediğim gibi iyi değilsiniz.
şu kadarcık basit ve ne olduğu çok belli bir konuda bile bu kadar kopmanız yarın bir gün bir sıkıntı olduğunda neler olacağının en büyük göstergesi.
kadın doğumcuları, ultrasonları, testleri bırakın ve psikiyatriste gidin. en acil tarafından.
Doktora anlattım bu durumu . için rahatlayana kadar kontrol ederim benseni dedi. Kan testi istedi ultrasonlada baktı. Hic Bisey çıkmadı . ultrasona yönlendiren yok beni ben kendi içimin rahatlaması için gidiyorum ultrasona sürekli. Hep dua ediyorum zaten Rabbim büyük Allahım büyük vardır bi bildiği. Bunları yasiyorum dersimi çok büyük aldım . bi bakıma şükür de ediyorum belki bunlari yasamasaydim ileride daha kotu şeyler basıma gelecekti. Belki Rabbim akillanayim bi daha yapmayayim diye veriyor bu korkuları içime
Anan seni doğurmamış, s..mış mı diyecekler şimdi senin bebeye :))
Yönlendirdiler gidiyorum da zaten psikologa. Çok iyi biri doktorum durumu anlatınca yardımcı olduHangi doktor içi rahatlasın diye sürekli test yapar seni psikoloğa yönlendirmeleri gerekir.
Yönlendirdiler gidiyorum da zaten psikologa. Çok iyi biri doktorum durumu anlatınca yardımcı oldu
Kaldiramam zaten büyük konuşmak istemiyorum ama kaldıramam. Bi daha asla zaten aslaKorktugun icin beynin oyun oynuyo hamile degilsin. Bu da sana ders olsun sonuclarina katlanamayacagin seyler yasama daha, kendi psikolojin icin diyorum. Demek ki hamile kalmis olsan hic kaldiramayacaksin.
Hamile olsan bukadar haftada emin ol belli olurdu. Senin ki imkansizi dusunup karalar baglamak.