- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Sevgilimden Allah razı olsun bu aksam o kadar çok mahçup oldum ko ona da defalarca Özür diledi seni bu duruma ben düşürdüm aşkım affet sen nasıl istiyosan öyle olsun ben seni beklerim yeter ki sen iyi ol dedi sana çok haksızlık ettim babandan bana bahsetmene rağmen sonuçta baba o kadar da yapmaz diye düşündüm ama daha beno tanimadan öğrenmeden bunları yapıyorsa bekleyelim yeter ki size zarar gelmesin dedi. Bundan sonra o adama karsi gereken mesafemi gostercem ve numaraların ona kız arkadaslarim olduğunu inandircam pişman olmaz biliyorum ama ona daha fazla beni ezme zevkini yasatmicam taa ki tam anlamıyla kendi ayaklarimin üstünde durana dek . Şuan da annemi kardeslerimi alıp hadi gidiyoruz diyemiyorumAma şu an her şey daha farklı..Elinize mesleğinizi almışsınız koca insan olmuşsunuz artık lisede değilsiniz.İşte korku böyle bir şey sizi öylesine sindirmiş ki hepinizi bastırmış ilkel yaratık.Ama erkek olsanız her şey ne kadar farklı olurdu değil mi?Benim erkek oğlum kızlarla takılıyor can yakıyor olurdu eminim.
Bakın bence evlenme sürecinizi hızlandırın ve bu adamdan kurtulmaya bakın.