• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Bir de normal mi diye soruyorsunuz. Bunun neresi normal arkadaşım eşini aldatıyorsun hafiften bilmem farkında mısın. Evlisin sen arkadaşım niyeti ne olursa olsun eski sevgilinle konuşman eşini aldatmaktan başka birşey değildir. Madem aklında kaldı adam eşinle neden evlendin. Bence bir an önce görüşmeyi kesmesin. Eşine de çocuklarına da çok yazık

Konu sahibi o ne mesajdir oyle ya, sana okkali bi tokat atmak istedim kendine gelesin diye!! Bide gorusemediginiz icin ozur dileseydin. Guzel arkadasim bak kocan var evladin var, bu kacamak gorusme icin onlari riske atmaya deger mi?

Hey Allahım ya Rabbim ya kadın hala kibarlıktan üzgün olduğundan bahsediyor ya Allahım senin adaletinden ve senin yazdığın kaderden sual olunmaz ama ya öyle kadınlar tanıyorumki her iki lafından biri eşinin adı olan ondan başka erkek tanımayan ama bu kadar sevgi karşısında genelde aldatılan bi de şuna bak kocası hala gözünün içine bakıyomuş ama kendisi eski sevgilisini hala rüyalarında görüyomuş da Allahım sen akıl fikir ver yarabbim...

bu tarz konulara don't feed the troll kafasıyla yaklaşıyorum artık ama yine de gerçek olması kuvvetli bir ihtimal gibi de görünüyor.
anlamadığım şey şu, sadece 2 aydır görüştüğün ve ailen için hop diye bitirebildiğin bir tip için neden üstelik hamile halinle güzelim evliliğini tehlikeye atıyorsun? heyecan?macera?adrenalin?şu an için ulaşılmaz olmasının seksüel çekiciliği? hangisi...??

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Erkeklerle kadınların olaylara bakış açısı gerçekten çok çok farklı. Bizler daha duygusal yaklaşıyoruz bu tarz konularda ama onlar daha çok cinsel yaklaşıyor. Eski sevgilin nabız yoklaması yapmış. Hala bana karşı bir şeyler hissediyor mu diye!.. Bel ki evliliğinde kötü bir süreç yaşanıyor ve bu sürede bir arayışta ve evli biriyle yaşayacağı ilişki onun için daha iyi. Çünkü açığa çıkma ihtimali, o kadının böyle bir şeyi söyleme ihtimali zor. Eşinden korkar, ailesinden korkar. Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Senden almak istediğini alır ve yoluna bakar. Tek kelimeyle uzak dur diyorum!..

Ya bide hamilesin yaptiginiz bence aldatmaya giriyor esinizden böyle bisey gorseniz ki ne ekersen hesabi arti okadar dusuncelisiniz karsi taraf kirilmasin falan esiniz duysa yıkılır onu dusunemiyormusun.

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
bak tehlikeli sular bunlar. eşinle bir gün kavga edip adamla yazıssan ona yüz versen sonra sen düzelsende eşinle adam peşine düşer demedi deme yuvan yıkılır. 2 çocugunu düşün

evli kadının kocası sahtekar olsa da hiç çocuğu olmasa da aldatmasını haklı göstermez.bu konu sahibi sadece iki katına edepsiz diyelim.hem iyi eşi var, hem de anne ve hamile.durum daha da çirkinleşti sadece ama sonuç aynı...
Bu arada kendisi hiç ortada yok sanırım yerin dibine girdi utancından.Allah'ım sen doğru yoldan kimseleri ayırma :KK43:
Amin cnm aynı seyi düsünüyorum bende anne olruğunu hatırlatmak istedim

Numara alış verişi ne alaka eski sevgiliden dost olmaz bence hemen numaranızı değiştirin sizde ki cesarete şaştım ben olsam göz göze gelmezdim eşinize saygınız olsun lütfen

senin aklın o adamda bence. valla evliyken ya da sevgilin varken başkasıyla konuşmak çok yalnış hele ki geçmişte bir şeyler varsa. hep senin başına gelse nasıl olurdu diye düşün ona göre hareket et.

yaptıgın bastanbasa hata ne demek mesajlaşmak konusmak karsılasıp numara vermek eşine üzüldüm...üzmek istemiosan üzülürsün eşini üzersin sonun budur

Karşı taraftaki kim onu neden düşünüyorsun ki... Sen kocani çocuklarını dusun ve kesin bir şekilde konuşma bence

karsı tarafdan banane ben esimi dusunurum kestirip atmanız lazımmıs gec kalınmıs

Back