• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Değilim, Kafayı Yemek Üzereyim

Allah yardımcın olsun . E neymiş derdi peki görücü usulu evlendirmeyi mi planlıyormuş sevgilin olma ihtmali bile defol diyor? ya anlamıyorum neye bu düşmanlık ayrıca sevgiline kızma bence başkası olsa korkabilirdi yinede yanında olmaya çalışıyor seninle birlikte aşmaya çalışıyor herşeyi. Umarım bir an önce kendi ayaklarının üstünde bir hayat kurabilirsin ./

Mesaiye falan kalamıyor musun? Ya da ne biliyim ek is vs.. bu evde nasıl yaşanır gercekten bilemiyorum
Zaten koyde oturuyorum köye son araba akşam 6 buçuk da. Sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. Babam evde degil iyi ki başka şehirde çalışıyor ama kuzenim mesaj attı şimdi bu gece eve geliyormuş korku sardı dört bi yanimi enistemle babam aynı yerde çalışıyo eniştem söylemiş kuzenime de :(

Allah yardımcın olsun . E neymiş derdi peki görücü usulu evlendirmeyi mi planlıyormuş sevgilin olma ihtmali bile defol diyor? ya anlamıyorum neye bu düşmanlık ayrıca sevgiline kızma bence başkası olsa korkabilirdi yinede yanında olmaya çalışıyor seninle birlikte aşmaya çalışıyor herşeyi. Umarım bir an önce kendi ayaklarının üstünde bir hayat kurabilirsin ./
Cok teşekkür ederim hersey için. 24-25 yaşında erkek arkadaş yapabilirmisim geçenlerde kendi kendine öyle demişti ben onu demesine bile sasirmistim hatta. İhtimali bile adamı zıvanadan çıkardı bilse neler yapar :( Bu gece geliyomus ayvayi yedim vallahi lütfen bana bol bol dua edin 10 gün boyunca çile gibi bir hayat bekliyor beni

Zaten koyde oturuyorum köye son araba akşam 6 buçuk da. Sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. Babam evde degil iyi ki başka şehirde çalışıyor ama kuzenim mesaj attı şimdi bu gece eve geliyormuş korku sardı dört bi yanimi enistemle babam aynı yerde çalışıyo eniştem söylemiş kuzenime de :KK43:

Allah yardımcın olsun canım, insallah bu kandil gününde rabbim seni korur babandan.
Elinden geldiğince sağlam durmaya çalış. Babanın huyunu sen daha iyi bilirsin. Ona göre hareket et. Allah korusun seni..

Şuanda işteyim babam aradı sabah 7 buçukta korktum açtım nerdesin dedi işyerindeyim dedim. 5 dk sonra bdaha aradı cama çık dedi bi baktım babam gelmiş. İndim yanına bana karsı gayet iyiydi aslında gülümsedi sarıldı falan 1 dk durmadı gitti işi varmış sonra yne aradı kız kardeşini okuldan kaçırcam bugun gezmeye erkek kardeşini de yanıma çağırdım hani en çok onları seviyomuşum ya dedi bana bende tamam dedim istersen seni de işten kaçırayım dedi yok baba çok işim var dedim. Biraz şirinlik yapmaya çalışıyor 6 buçukta eve gtcem inşallah kötü birsey olmaz

Ya insallah bunun altından bisey çıkmaz, ama belki de en cok onları seviyorsun demen kendine getirmistir babanızı. Hadi bakalım inşallah :)

Ya insallah bunun altından bisey çıkmaz, ama belki de en cok onları seviyorsun demen kendine getirmistir babanızı. Hadi bakalım inşallah :)
Kesinlikle o cümlem dokunmuş babama hanımlar, yemek yerken kardeslerime birseyler uzatıyor yesinler diye sonra al sende ye diye bana da uzatıyo yicek misin sonra beni sevmiyosunuz diyosun dedi . Sonra eve gelir gelmez korkumdan teli çekmeceye atmistim babam da tesadüfen orayı açtı bişey almak için telefonumu kurcalamaya dahi kalkmadı

Back