kafayi yemek uzereyim :(

Evlilik dışında yaşanan cinselliğe karşıyım. Doğru bulmuyorum kesinlikle. En çokta bu işlere kalkıştıktan sonra böyle konular açılmasına karşıyım.

Bu arada hamile değilsin olma ihtimalin yok kesinlikle. Umarım bir daha bu tip bir ilişki yaşayıp kendini dahada küçük düşürmezsin.

Evlilik dışında yaşanan cinselliğe karşıyım. Doğru bulmuyorum kesinlikle. En çokta bu işlere kalkıştıktan sonra böyle konular açılmasına karşıyım.

Bu arada hamile değilsin olma ihtimalin yok kesinlikle. Umarım bir daha bu tip bir ilişki yaşayıp kendini dahada küçük düşürmezsin.
Çok haklisiniz o kadar pismanim ki . internette kendim araştırırken o kadar çok görüyorum ki kendi durumumda olanları Allah hepimizi ıslah etsin çok pismanim

Anan seni doğurmamış, s..mış mı diyecekler şimdi senin bebeye :))
Ne kadar sacma yorumlarınız var burda yardim bulabilmek amacıyla yazdım size. Bende biliyorum oradan hamile kalınamayacağını orda yumurtalık olmadığını. Ama belirttim vajinaya akipta gebelik oluşturabilir mi dedim

hamile kalsan ne olcak erkek arkadaşın onu yapmasını biliyorsa bebeğinede sahip çıkmasını bilecek o zaman, hem bu kadar düşünme resmen psikoljik olarak bir bebek oluşucak insan beyni bu olur mu olur :KK53:

İnşallah dediğiniz gibidir. Ne yaptiysam herseyde her yerde negatif . ama Rabbim verdi cezami kurtulamiyorum bu düşüncelerden . bi daha asla boyle bi günah islemem nasi geçecek bilmiyorum yarin yine ultrasona giricem içim rahatlayana kadar her hafta giricem belkide
Sen bunu doktora söylesen
doktor seni direk psikiyatriye yönlendirir
ultrasonla bile bakmaz

Ne kadar sacma yorumlarınız var burda yardim bulabilmek amacıyla yazdım size. Bende biliyorum oradan hamile kalınamayacağını orda yumurtalık olmadığını. Ama belirttim vajinaya akipta gebelik oluşturabilir mi dedim

Aa biliomusun hakkaten? Testlerde, ultrasonda çıkacağını bilmiyo musun peki? git başka yerde eğleN.

Ne kadar cahil bir toplumuz. Anal yolla ilişkiye girmekle nasıl hamile kalabilirsin? Aklın mantığın alıyor mu senin bunu? Boşalma bile olmamış. Üstüne bide 2 kez adet görmüşsün. Kafa mı buluyorsun anlamadım ki.

Aa biliomusun hakkaten? Testlerde, ultrasonda çıkacağını bilmiyo musun peki? git başka yerde eğleN.
Çünkü düşüncelerim beni benden ediyor artık. Saçma sapan düşüncelerim var bende farkındayım ama elimde değil. Acaba Allah istiyorda aldırma zamanı geçene kadar göstermiyor mu diye düşünüyorum bi suru bi sürü . belki deli diyeceksiniz haklisiniz ama çok kotu biseymis Allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu

Konumu bide buraya acmak istedim.Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim
kuzum hamile falan diilsin kesin ve net boşuna gitme tekrardan ultrasona falan ki gitmişsin de sanki zorla karnında bi bebek olşsun istiyo gibisin :)) yapmışsın bi hata unutmaya bak ve tekrarlanmamasına ..

kuzum hamile falan diilsin kesin ve net boşuna gitme tekrardan ultrasona falan ki gitmişsin de sanki zorla karnında bi bebek olşsun istiyo gibisin :)) yapmışsın bi hata unutmaya bak ve tekrarlanmamasına ..
Asla tekrarı olmayacak zaten ama gitmeden hic bi şekilde rahatlatamiyorum kendimi . yarın gidicem bu geceyi nasıl sabah edicem diye düşünüyorum

Çünkü düşüncelerim beni benden ediyor artık. Saçma sapan düşüncelerim var bende farkındayım ama elimde değil. Acaba Allah istiyorda aldırma zamanı geçene kadar göstermiyor mu diye düşünüyorum bi suru bi sürü . belki deli diyeceksiniz haklisiniz ama çok kotu biseymis Allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu
psikolog şart sana

Gidiyorum kullanıyorum ilaç ama hiç bi faydasını göremedim daha da kotu oldum

bu düşünceler sağlıklı değil de hadi diyelim ki dediğin gibi bir durum söz konusu e ne olacak?
yani hamile kalmışsan da kalmışsındır yapacak bir şey var mı?
ağlamak kafayı yemek haftada bin kere doktora gitmek neyi değiştirecek.
başa gelen çekilir diye bir laf var bir de kendi düşen ağlamaz diye... işte aynen öyle.

hamile değilsindir ama bundan sonra yaptığın her şeyin attıgın her adımın sorumlulugunu alabileceksen yap.

Asla tekrarı olmayacak zaten ama gitmeden hic bi şekilde rahatlatamiyorum kendimi . yarın gidicem bu geceyi nasıl sabah edicem diye düşünüyorum
bu kadar kişi sana imkansız diyo öyle bişey olamaz hamile falan diilsin diyo niye dinlemiyosun artk sen bilrsn cnm boş yere germeye devam et kendini ozaman :anneadayı:

bu kadar kişi sana imkansız diyo öyle bişey olamaz hamile falan diilsin diyo niye dinlemiyosun artk sen bilrsn cnm boş yere germeye devam et kendini ozaman :anneadayı:
İnanın elimde değil elimde olsa getirmezdim kendimi bu noktaya .

bu düşünceler sağlıklı değil de hadi diyelim ki dediğin gibi bir durum söz konusu e ne olacak?
yani hamile kalmışsan da kalmışsındır yapacak bir şey var mı?
ağlamak kafayı yemek haftada bin kere doktora gitmek neyi değiştirecek.
başa gelen çekilir diye bir laf var bir de kendi düşen ağlamaz diye... işte aynen öyle.

hamile değilsindir ama bundan sonra yaptığın her şeyin attıgın her adımın sorumlulugunu alabileceksen yap.
İnşallah degilimdir. Bi daha asla boyle bi ise kalkismam asla

X