kafayi yemek uzereyim :(

İnşallah degilimdir. Bi daha asla boyle bi ise kalkismam asla
Psikolojinin bozulmasi sadece hamilelik ihtimali yuzunden mi?
Sana boyle bisey yapmasina izin vermen asil ruhunu yaralayan sey olmasi lazim. Hayvanlarin ki gibi, cok igrenc.
Buna izin veriyorsan, istemedigin bebegide aldirabilirsin di mi?

Konumu bide buraya acmak istedim.Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim

Cinselliğin ne demek olduğunu bilmeden sevişiyosunuz. Yazık halimize ya :KK43:

Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
+ merak etme hamile kalmassin.

Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
+ merak etme hamile kalmassin.
Doğru soyluyosunuz defalarca tövbe ettim Rabbim affetsin

Şu konuları illa dini boyuta getirmeseniz olmuyor değil mi? Konu sahibinin durumu normal değil o ayrı, hatta dalga geçtiğini bile düşünüyorum, ama size ne milletin işlediği günahtan sevaptan? Herkes kendi günahından sorumlu size yaa sizin ne haddinize ayıplamak?

Şu konuları illa dini boyuta getirmeseniz olmuyor değil mi? Konu sahibinin durumu normal değil o ayrı, hatta dalga geçtiğini bile düşünüyorum, ama size ne milletin işlediği günahtan sevaptan? Herkes kendi günahından sorumlu size yaa sizin ne haddinize ayıplamak?
Yemin de edebilirim size asla dalga geçmiyorum keşke diyorum keşke dalgalik bi durumum olsa

Yemin de edebilirim size asla dalga geçmiyorum keşke diyorum keşke dalgalik bi durumum olsa

Ya arkadaşım o şekilde hamile kalamazsın, oradan spermin akıp vajinaın içine girip uçması mümkün değil. 2 kere adet olmuşsun, 4 kere tahlil yaptırmışsın imkansız birşey bu. Takıntı haline getirmişsin.

O kadar test yaptırdın inanmadın rüyanda gördüne inandıysan hamilesin canım :emir_bebek::emir_bebek::KK51:

X