Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gun gelir olmadi diye uzulduugun duaya sukur edersin .. sakin uzulme kurtulmussun sakin telefonla ararsa acma cvp verme yalan soyluyen adam herseyi yapar dha bir aylik gelen biriyle bu kadar samimi olmasi dogru degil ilerde sknti cekersn ALLAH cc sevgili kuluymussun ki farketmissin evlenip cocuk yapip aldatilmk mi istiosa ac biraz oku konularda neler var bugun byle yapiosa yarin neler yapar yalan soyluyen herseyi yapar vicdani el vermis sana yalan sylemeye seni ona terch etmis onla mesajlasms gormemezliktn gelme hayattaki tek erkek o mu karsina dha neler ckar degerini bilen cikar elbet oyle erkeklr den hayr gelmz ALLAH cc korkusu olmuyandan uzak dur ztnKizlar lutfen birileri bana yaptigimin dogru oldugunu söylesin.
2 yildir birlikteyiz. Yani birlikteydik 1 saat oncesine kadar. . Orda bi sekreter kiz var 2 3 ay oldu calismaya baslayali ve hic sevmedim. 1 ay kadar once gecenin saat 1 inde yazmis sevgilime. İs yerinde bi olay olmus orda aglamis kiz oda sormus noldu diye anlatmamis. Gece yazmis boyle boyle diye. Konusmuslar felan. O sirada bana uyuyorum demisti erkek arkadasim. Sonra 2 gibi beni uyandirdi anlatti boyle boyle olmus filan diye. Cunku Kendiyle ilgili bisey ama kiz laf tasimis resmen. Bu birinci olay. Bisey demedim o zaman ama hic hosuma gitmemisti taa gecenin 1inde yazmasi filan. Sonra bu kiz sevgilim ve baska bi cocuk foto cekinmisler kiz faceye atmis. Cok sacma geldi bana. Bu ikincisi.
Bu gecen zaman icinde ben o kizdan uzak durmasini cunku ondan hoslanmadigimi soylemistim. Oda tmm demisti.
Sonra haftanin bi gunu saat 8 de cikmaya basladi. Hergun beni arar eve giderken. Mesai 8 bitti beni taa 1 bucuk saat sonra aradi. O sirada ben kac kez yazdim cvp yazmadi. Biz her zaman mesajlasan bi cifttik. Yani ona yazinca en gec 5 dk icinde cvp verir bende oyle. Ve o gun arayana kadar cvp vermedi aradi ve sarjinin bittigini soyledi. İsi o saatte bitmis. Ki kurumsal bi yer is uzama gibi bi durum olmaz. İki senedir bu boyle yani. Tamam dedim uzatmadim sormadim cok fazla. Bu hafta oldu o gun geldi. Yine gec aradi. Ve ben yazdim cvp dahi vermedi. Her dakika cvp veren adam. Aradi ve bagirmaya basladi. Ben uzucak demedim mi tabiki isteydim soyle boyle diye. Ben sakin sakin tamam dedim. Bu bagirmasindan yola cikarak. Arastirdim ve is yeri o gun her zamanki saatinde kapanmis.
Yani bana yalan soyledii. İsteydim diyerek. Ki ben hissediyodum farkli biseyler oldugunu. Bana uyuyorum diyodu, 1 saat sonra uyadigini ogreniyodum, sabah sordugumda hayir uyudum diyo. 2 haftadir ara ara bu oldu.
Benden sakladigi baska seylerde oldugunu dusunuyorum.
Ve gelelim asıl meseleye. Bugun izin gunu. Hic bisey soylemedim bana yalan soyledin felan diye. Bugun bulustuk. Ve anlattim durumu. Nerdeydin o saatte, neden oyle soyledin dedim. İsteydim diyo bana hala. Degildin diyorum israrla isteydim diyo. Sakladigin biseyler var dedim. Acikca anlat bana. Yok diye bagiriyoo. Sonra dediki isten cikinca sekreter rica etti onu alisverismerkezine biraktim. Sonrada hemen seni aradim diyo. Neden soylemedin diyorum, boyle yaparsin diye diyo. Ee daha oncede biraktin bisey demedim diyorum. Bagiriyo beni mi takip ediyosun sen, ben bisey yapcak olsam ruhun duymaz filan. Sonra bitirdi. Ayrildik. Benimde aklimdaydi sonucda yalan soyledi bana, ama ne bilim bu sekilde olmasi koydu biraz.
Ben senin kotu bisey yaptigini dusunmuyorum ama benden biseyler sakliyosun nereye gittigini soylemiyosun, ben sana gitme yapma demiyorum ama doğru olani soylemeni istiyorum gibi cumleler kurdum.
Hala kendini hakli goruyo ve kesinlikle iste olduğunu soyluyo. Oysaki ben oranin sahibinden ogrendim o saatte kapali oldugunu.
Bana benim hakli olduğumu soyleyin kizlar 2 senelik ilişki bir çırpıda silindi gitti.
Silinsin bırak bi kere yalan iki kere yalan ya aldatıyorsa yol ver gitsin elalemin kızı senden değerli olmuş bune canım sana bağırmaya hakkı yok ayrıca sen düzgünce konuşmuşsun nihayetinde iyikide kurtulmuşsun evlenip boşanmak vardı bide allah korusun her şerde bir hayır vardır gerçek yüzünü gösterdi demekkiKizlar lutfen birileri bana yaptigimin dogru oldugunu söylesin.
2 yildir birlikteyiz. Yani birlikteydik 1 saat oncesine kadar. . Orda bi sekreter kiz var 2 3 ay oldu calismaya baslayali ve hic sevmedim. 1 ay kadar once gecenin saat 1 inde yazmis sevgilime. İs yerinde bi olay olmus orda aglamis kiz oda sormus noldu diye anlatmamis. Gece yazmis boyle boyle diye. Konusmuslar felan. O sirada bana uyuyorum demisti erkek arkadasim. Sonra 2 gibi beni uyandirdi anlatti boyle boyle olmus filan diye. Cunku Kendiyle ilgili bisey ama kiz laf tasimis resmen. Bu birinci olay. Bisey demedim o zaman ama hic hosuma gitmemisti taa gecenin 1inde yazmasi filan. Sonra bu kiz sevgilim ve baska bi cocuk foto cekinmisler kiz faceye atmis. Cok sacma geldi bana. Bu ikincisi.
Bu gecen zaman icinde ben o kizdan uzak durmasini cunku ondan hoslanmadigimi soylemistim. Oda tmm demisti.
Sonra haftanin bi gunu saat 8 de cikmaya basladi. Hergun beni arar eve giderken. Mesai 8 bitti beni taa 1 bucuk saat sonra aradi. O sirada ben kac kez yazdim cvp yazmadi. Biz her zaman mesajlasan bi cifttik. Yani ona yazinca en gec 5 dk icinde cvp verir bende oyle. Ve o gun arayana kadar cvp vermedi aradi ve sarjinin bittigini soyledi. İsi o saatte bitmis. Ki kurumsal bi yer is uzama gibi bi durum olmaz. İki senedir bu boyle yani. Tamam dedim uzatmadim sormadim cok fazla. Bu hafta oldu o gun geldi. Yine gec aradi. Ve ben yazdim cvp dahi vermedi. Her dakika cvp veren adam. Aradi ve bagirmaya basladi. Ben uzucak demedim mi tabiki isteydim soyle boyle diye. Ben sakin sakin tamam dedim. Bu bagirmasindan yola cikarak. Arastirdim ve is yeri o gun her zamanki saatinde kapanmis.
Yani bana yalan soyledii. İsteydim diyerek. Ki ben hissediyodum farkli biseyler oldugunu. Bana uyuyorum diyodu, 1 saat sonra uyadigini ogreniyodum, sabah sordugumda hayir uyudum diyo. 2 haftadir ara ara bu oldu.
Benden sakladigi baska seylerde oldugunu dusunuyorum.
Ve gelelim asıl meseleye. Bugun izin gunu. Hic bisey soylemedim bana yalan soyledin felan diye. Bugun bulustuk. Ve anlattim durumu. Nerdeydin o saatte, neden oyle soyledin dedim. İsteydim diyo bana hala. Degildin diyorum israrla isteydim diyo. Sakladigin biseyler var dedim. Acikca anlat bana. Yok diye bagiriyoo. Sonra dediki isten cikinca sekreter rica etti onu alisverismerkezine biraktim. Sonrada hemen seni aradim diyo. Neden soylemedin diyorum, boyle yaparsin diye diyo. Ee daha oncede biraktin bisey demedim diyorum. Bagiriyo beni mi takip ediyosun sen, ben bisey yapcak olsam ruhun duymaz filan. Sonra bitirdi. Ayrildik. Benimde aklimdaydi sonucda yalan soyledi bana, ama ne bilim bu sekilde olmasi koydu biraz.
Ben senin kotu bisey yaptigini dusunmuyorum ama benden biseyler sakliyosun nereye gittigini soylemiyosun, ben sana gitme yapma demiyorum ama doğru olani soylemeni istiyorum gibi cumleler kurdum.
Hala kendini hakli goruyo ve kesinlikle iste olduğunu soyluyo. Oysaki ben oranin sahibinden ogrendim o saatte kapali oldugunu.
Bana benim hakli olduğumu soyleyin kizlar 2 senelik ilişki bir çırpıda silindi gitti.
Cok teşekkür ederim cok uyi geldi bunlari duymak. Ben onun en cok vicdanli olmasina hayrandim. Yanilmisim...Gun gelir olmadi diye uzulduugun duaya sukur edersin .. sakin uzulme kurtulmussun sakin telefonla ararsa acma cvp verme yalan soyluyen adam herseyi yapar dha bir aylik gelen biriyle bu kadar samimi olmasi dogru degil ilerde sknti cekersn ALLAH cc sevgili kuluymussun ki farketmissin evlenip cocuk yapip aldatilmk mi istiosa ac biraz oku konularda neler var bugun byle yapiosa yarin neler yapar yalan soyluyen herseyi yapar vicdani el vermis sana yalan sylemeye seni ona terch etmis onla mesajlasms gormemezliktn gelme hayattaki tek erkek o mu karsina dha neler ckar degerini bilen cikar elbet oyle erkeklr den hayr gelmz ALLAH cc korkusu olmuyandan uzak dur ztn
Aramasini ben istemiyodum ki, o arardi hergun. İse giderken isten dönerken. Uyumadan once de iyi geceler derdik mutlaka. Zorla yaptirdigim bisey değilKonu sahibi yanlis anlama ama sende guvensizlik diz boyu, yok isten cikinca ara, yatmadan once ara, onu bunu rapor et. Evlilik yolunda giden bi iliskide bu kadar guvensizlik olmamali erkek milleti boyle seylerden hoslanmiyor. E haliyle senin onu bogdugun bos bi vakitten yararlanan sekreter seninkini enseledi. Bitiren karsi taraf olduguna gore baskada bisey gelmedi aklima.
Ben böyle olmasına cok üzülüyorum, keske adam gibi adam olsaydi da hic bunlari yasamasaydikAyrica bir gun pisman olup mutlaka geri doner bizzat kendim yasamistim, o bi kac sene sonra dondu ama ben coktaann yol alip nisanlanmistim bile. Tecrube olarak gor daha gencsin
İcimde o his oldugu icin hep dua ediyodum, eger biseyo varsa karsima ciksin diye.. cikti ama ben mutsuzum simdide nasil yapar aklim almiyoo....Silinsin bırak bi kere yalan iki kere yalan ya aldatıyorsa yol ver gitsin elalemin kızı senden değerli olmuş bune canım sana bağırmaya hakkı yok ayrıca sen düzgünce konuşmuşsun nihayetinde iyikide kurtulmuşsun evlenip boşanmak vardı bide allah korusun her şerde bir hayır vardır gerçek yüzünü gösterdi demekki
Gercekten kisiligi benim düşündüğümden cook cok baskaymis. Rüya gibi. Sanki yapmamis gibi. Hic yakistiramiyorum ki ona... belkide elimde kesin bisey olmasaydi coktan inanmistim dediklerine.. insallah cabuk geçer bu acı zira cok zoorrr...Bu tipler genelde geri donuyo cok fazla istisna gorulmemistir. Benim eski sevgilim aldattiktan sonra 6 sene geri donmem icin yalvardi. Ama iste salak bunlar. O hatayi yapmamasa kendine engel olsa daha az caba gosterecek bu kadar yipranmycak. Akil akil... Sen mantikli dusunmeye calisirsan emin ol canini hic bu kadar skmiycaksin. Aliskalnliklari ona olan askini dusunmeyi birakip ona verdigin degere ve gosterdigin anlayisa ragmen sana karsi yaptigi hatayi yine seni suclayarak savunmaya calistigi anda ne kadar tiksinc birine donustugunu dusun. 2 senesini paylastigi sevgilisine baska bi kiz ugruna nasil yalan soyleyebildigini dusun. Onun kisiliginin aslinda sandign gibi saglam olmadigini... dusun iste. Kendine yardimci olmuyosun bu sekilde.
Facebookdan o silmis beni. Bende whatsap filan gibi yerlerden engelledim. Hem suclu hem güçlü. 1 hafta once tartismistik bi konu yüzünden ayrilalim demistimde kabul etmemisti. Cok mantiksizmaalesef sekreter ile beraber olma ihtimali yüksek
Aksini düşünürsek şuan yanında af diler olurdu gönül alırdı.
2 yılın hatırı var dimi ona bile saygısı yok,
Birkaç ay sonra ararsa hatırlatın kendisine,
Hoş ben olsam çoktan engellerdim gerçi böyle bir adamı !
iyiki bitmiş bişiler karıştırdıkları ortada