• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !

asgari ücret kazanan 3 çocuklu adamla evlenmek için bu adama nasıl bir aşk duydunuz ? yermek için değil meraktan soruyorum. çünkü göz göre göre bu maceraya atılmak için kör kütük aşık olmak lazım cidden.

hem asgari ücret alıyor, hem de işten kafası kalkmıyor

arkadaşlar konu bana artık fake gelmeye başladı
1) adam çok çalışıyor ama asgari ücret alıyor hiç izni mizni yok
2) 3 çocuk var kadında yok ama buna rağmen evlenmiş
bi kere bu ikisi birken ne ara görüştüler ettiler evlendiler adam o ara çok çalışmıyor muydu
3) bu evliliğe annenler ne dedi sorularına asla cevap yok
zaten olayın hiçbir yanında mantık zerreciği yok.
Bence bir kaç güne kullanıcı üye üzgün görürüz arkadaşı.
Ailesi istememiş, başka bir konuda söylemişti konu sahibi. Mantıksız olduğu doğru, mantıklı bir insanın yapacağı bir evlilik değil. Ya adam çok dilbazdı kandırdı, ya da kız aile evinde çok çekti kurtulmak için evlendi

Ailesi istememiş, başka bir konuda söylemişti konu sahibi. Mantıksız olduğu doğru, mantıklı bir insanın yapacağı bir evlilik değil. Ya adam çok dilbazdı kandırdı, ya da kız aile evinde çok çekti kurtulmak için evlendi

yok ya sanmıyorum
önceki konuda ben de baya bi yorum yaptım düşündüm falan ama
iyice böyle abuklaşmaya başladı olay.

Bile isteye seçip yaşadığınız hayatı şikayet edip duruyorsunuz.
kimse bu hayatı zorla kakalamadı size, kendiniz istediniz.
Kim beni düşünecek ne demek ya, sizin aklınız fikriniz yokmu kendi kendinizi düşünecek olgunluğa sahip değil misiniz.
Kendiniz için yapmadığınız şeyleri başkası sizin için niye yapsın
Komşular kötü, kv kp kötü, eş kötü, iş kötü, hayat kötü….bu nedir ya, şükür edecek şeyleri hiç mi görmüyorsunuz

Zor bir hayatı seçmişsin. Kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşıyorsun. Seçtiğin yol kimine göre koca yüreklilik ve büyük cesaret işi, kimine göre ise kendini bile bile ateşe atmak...
Şu ana kadar iyi kötü idare etmiş, bu hayatı sürmeye çaba göstermişsin.. Bundan sonrası da senin öngörülerin gibi olur, çok büyük bi değişiklik bekleme.. Eşin birden aydınlanma yaşayıp yükünü hafifletmez veya eşinin ailesi seni düşünüp biraz da çocuklara biz bakalım sen dinlen demez.. Çalışmak para kazanmak gibi en doğal eylemler senin için hayal..
Bir süre sonra kendi hayatından çalınanlar yüzünden çocuklara nedensiz öfkelenebilirsin, tüm bunların onlar yüzünden olduğunu düşünebilirsin. Bu da normal ama doğru değil. Nihayetinde bu yaşamı sürme kararını sen kendin aldın.
Bu saatten sonra geri dönüşü yok diye düşünme. Boşanıp kendi hayatını kurabilirsin. Hiçbir şey için geç değil. Vicdan azabı çekmeni gerektirecek hiçbir durum da yok. Kimse seni suçlayamaz. Sen gittikten sonra zaten eşin ve ailesi ellerini mecburen taşın altına sokarlar. Yok dersen de kafanda kurma, olmayacak şeyleri düşünüp kendini huzursuz etme. İçinde bulunduğun şartları kabul et ve teslim ol. Ancak böyle mutlu olursun.

Bütün konuyu okudum.
Merak ettiğim tek bir şey var.
Çocukların annesi nerde?
Bir insan nasıl 3 çocuğunu kendi doğurduğu, hareketini hissettiği çocukları zerre umrunda olmadan bırakıp gidebilir?
Bu kısmı benim aklım almıyor.
Belki o kadar nefret etti ki eşinden istemedi.
Bunu da anlayamam.
Sen taşıdın o çocuğu. Bırak adamın yüzünü görme ama çocuklar.
Canından ya.

Gerçekten çok üzüldüm.

ne güzel 3 çocuklu geniş bir aileniz var.

Henüz yasları küçükse gezmek pek mümkün olmayabilir.

Eşiniz çocuklar varken nasıl gezebiliyor ?

Şu an zaten konu komşuya gidilecek zaman değil.

Eşinizle beraber onun senelik izninde gezersiniz.

Çocuklarınız bebek vs değilse gündüz onlarla da gezebilirsiniz.

Esin tek gezmeyecek.
Sen senin olmayan 3 cocuga bakarken o nasil gezebiliyor ya? Ya hep birlikte cikin ya da esine birak sen cik.

Esimin bir oglu var, ergenlik caginda. Bakima muhtac degil yas olarak, ama sevdigi yemegi yapiyorum, camasirini yikiyorum, gerekirse dersine yardim ediyorum diye esim bana mahcup oluyor. Ben de seve seve yaparim, cocuk babasinin evinde tabi ki rahat etsin. Ama sizinki bambaska bir boyut.

Merhaba ne kadar sıkılıp bunaldığınızı tahmin edebiliyorum 3 çocuk ve evden hiç çıkmamak kolay olmasa gerek
Ben kendim üniversite öğrencisiyim küçük kardeşim var kendi derslerimin arasında onunla ilgilenmeliyim her anlamda , annem çalışıyor ev işlerini ben yapıyorum çamaşır bılaşık yemek aklınıza ne gelirse anne tarafı da baba tarafı da dahil yalnızca bi kuzenim var o da engelli ve kardeşim de küçük demek istediğim anne tarafında ya da baba tarafında bir iş olduğunda ben çağrılıyorum onların işleriyle de ben ilgileniyorum düşünüyorum en son ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıkabildim diye çok uzun zaman önceydi sanırım hatırlamıyorum bunlarla beraber derslerimin ve gelicek kaygısının verdiği stresle uğraşıyorum bu dün veya geçen sene olan bir şey değil 5.sınıfa giderken başladı tüm bunlar daha çocukken başladı benim için bu maraton ve ben liseyi de bu yoğunlukla kazandım üniversiteyi de belki 3 çocuk bakmıyorum ben ama maddi olarak olmasa da baktığım 3 tane aile var kimsenin derdini küçümsemek haddime değil elbette sadece demek anlatmak istediğim ben bunca şey arasında kendimi mutlu edicek şeyler bulmaya çalışıyorum el işi öğrendim mesela amigurimi yapıyorum ders çalışmak çok sıkıcı anlamıyor olsa bile kardeşimi karşıma ottutturup ona anlatıyorum öğretmencilik oynuyoruz bu çok iyi bir öğrenme taktiğidir bu arada yani yaptığımız sıkıcı işleri eğlenceli hale getirebilir ya da hayatımıza böyle basit şeylerle renk katabiliriz bunun için kimseye ihtiyacımız yok tek başıma çok fazla şey başardım ve bunu gerçekten tek başıma yaptım çocuklarınızın yaşı tutuyorsa eğer kreşlere verebilirsiniz şahsen ben 3 yaşımdayken başlamıştım umarım hayatımdan alıntılar bu sıkılma bunalma konusunda tek olmadığızı ve çözümleri olduğunu anlamanızı sağlamıştır çünkü niyetim sizi yargılamak değil yardımcı olmak 😊

Bütün konuyu okudum.
Merak ettiğim tek bir şey var.
Çocukların annesi nerde?
Bir insan nasıl 3 çocuğunu kendi doğurduğu, hareketini hissettiği çocukları zerre umrunda olmadan bırakıp gidebilir?
Bu kısmı benim aklım almıyor.
Belki o kadar nefret etti ki eşinden istemedi.
Bunu da anlayamam.
Sen taşıdın o çocuğu. Bırak adamın yüzünü görme ama çocuklar.
Canından ya.

Gerçekten çok üzüldüm.
Hayir umrunda bile deil en kucugu uvey anneye yani bana 11 aylikken verildi ve cocuk kendisini suan tanimiyo

Esin tek gezmeyecek.
Sen senin olmayan 3 cocuga bakarken o nasil gezebiliyor ya? Ya hep birlikte cikin ya da esine birak sen cik.

Esimin bir oglu var, ergenlik caginda. Bakima muhtac degil yas olarak, ama sevdigi yemegi yapiyorum, camasirini yikiyorum, gerekirse dersine yardim ediyorum diye esim bana mahcup oluyor. Ben de seve seve yaparim, cocuk babasinin evinde tabi ki rahat etsin. Ama sizinki bambaska bir boyut.
Bende sacimi supurge ediyorum cocuklar icin ama mahcup olan yok aksine daha da fazlasini isteyenler var

Bile isteye seçip yaşadığınız hayatı şikayet edip duruyorsunuz.
kimse bu hayatı zorla kakalamadı size, kendiniz istediniz.
Kim beni düşünecek ne demek ya, sizin aklınız fikriniz yokmu kendi kendinizi düşünecek olgunluğa sahip değil misiniz.
Kendiniz için yapmadığınız şeyleri başkası sizin için niye yapsın
Komşular kötü, kv kp kötü, eş kötü, iş kötü, hayat kötü….bu nedir ya, şükür edecek şeyleri hiç mi görmüyorsunuz
Evet hic birseyim yok suan sukur edicek esim siddete meilli insan bosanmami soledim oldururm seni diyor bana aileme bahsediyorum sen sectin dio sectim evet kotu niyetle deil anne olurum es olurum onlara yetistirirm die sectim simdi ise bole yapmalari dogal benim sikayetci olmam yanlis onlara gore alsinlar kendileri baksinlar demiyorum zaten ayda 2 gun alip ilgilenseler belki bu kadar olmaz evden markete ciksam dikaka sayan ese sahibim nerdesin 34 dakika oldu diyor. Psklohik bir baskinin etkisindeyim ve ben hala cocuklari zedelenmesin die ugrasiyorum.kimse kalkip demiyor ki doguran nerde kimlerle neden ilgilenmiyo die kp kv cani isteyince evine aliyor o eski gelini biz cocuklari goturdugumuzde onlara kv bas bas bagiriyor neden getirdin kendin bak burda bakacak yok die o cocuklara. Simdi KENDIM ISTEDIM DIE SUCLU BENIMM

İnsanlar istemelerine rağmen tek çocuk yapmaya korkuyor 3 çocuk yapmışsınız şikayetçi olmanız gereken tek kişi kendinizsiniz. Olmuşa da çare olmayacağı için evde mutlu olmaya bakın hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı sizinki

2nci evliligim ilk 16 yasimda yaptm calismadi kendisi 4 yl evli kaldm cocuk olmadi ayrldm babam her sofraya oturdugumda bakalim bu kotu oburu iyimi olacak deyip deyip durdu yada bi sekilde konuyu oraya bagladi onume koydu tanistm esimle sevdim normal geldi ve evlendim hpsi bukadr

Evet hic birseyim yok suan sukur edicek esim siddete meilli insan bosanmami soledim oldururm seni diyor bana aileme bahsediyorum sen sectin dio sectim evet kotu niyetle deil anne olurum es olurum onlara yetistirirm die sectim simdi ise bole yapmalari dogal benim sikayetci olmam yanlis onlara gore alsinlar kendileri baksinlar demiyorum zaten ayda 2 gun alip ilgilenseler belki bu kadar olmaz evden markete ciksam dikaka sayan ese sahibim nerdesin 34 dakika oldu diyor. Psklohik bir baskinin etkisindeyim ve ben hala cocuklari zedelenmesin die ugrasiyorum.kimse kalkip demiyor ki doguran nerde kimlerle neden ilgilenmiyo die kp kv cani isteyince evine aliyor o eski gelini biz cocuklari goturdugumuzde onlara kv bas bas bagiriyor neden getirdin kendin bak burda bakacak yok die o cocuklara. Simdi KENDIM ISTEDIM DIE SUCLU BENIMM
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Başka seçenek varmı boşanmaktan başka?

İnsanlar istemelerine rağmen tek çocuk yapmaya korkuyor 3 çocuk yapmışsınız şikayetçi olmanız gereken tek kişi kendinizsiniz. Olmuşa da çare olmayacağı için evde mutlu olmaya bakın hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı sizinki
Ben yapmdm esimin cocuklri isterdim bnmde olsun bir tane 7 yldr olmuyor

Kurtar kendini o evden. Ne demek öldürürüm. Merak etme, sen yokken de bakılıyordu çocuklara bi şekilde, nerden aldıysan oraya bırak. Kocan adam olsa çocuklarına bakan kadına kul köle olurdu. Hiç olmazsa aklı az başına gelir, 3 bebe başına kalınca.

Back
X