Kafayı yemek üzereyim !

Normalde hersey yolunda gider ama bi kriz giriyor mesela simdi ev tasimak kolay mi deil. Benim istedigim sey sadece kv alsin birini digerleri okula basliycak zaten ev yemekti dersti nasil olucak calismak istiyorum okullar acilasiya diyorum ee bakamam ben ben nie bakiyorum ozman benimde var borclarim sikntıdayiz yani esim yetisemiyor. Beni sıkan bu
Sen önceden kabul ettin herkes yükü sana attı çekildiler kenara bunu senden önce eşinin demesi gerekir
Sen çocuklara kızsan bağırsan oldu ki o zaman sen üvey anne olursun
Herkes işine geldiği gibi

Baştan yanlış yaptin bide calısıcam diyorsun bu nasıl olucak eve gelicem yorgunsun işin stresi evin işleri yemek çamaşır temizlik çocukların okulları okul kıyafetleri herşey sana bakıcak

Aile toplanacak bu ise çözüm bulucak yoksa evliligin biter

Sen önceden kabul ettin herkes yükü sana attı çekildiler kenara bunu senden önce eşinin demesi gerekir

Baştan yanlış yaptin bide calısıcam diyorsun bu nasıl olucak eve gelicem yorgunsun işin stresi evin işleri yemek çamaşır temizlik çocukların okulları okul kıyafetleri herşey sana bakıcak

bu evlilik mi ki zaten bi de bitsin ? ağır yazıyorum ama bu konuya yapılacak iyimser bir yorum olamaz ki.

Cocuklar gitmiycekki kv kp gelip bizde kalicakmis ben isten gelince yarinki yemegi yapicam temzlik vs yani dinlenmek istesem odaya gecip yatsam gelin istemiyo olucak adim bunu bikere yasamistik

asgari ücret kazanan 3 çocuklu adamla evlenmek için bu adama nasıl bir aşk duydunuz ? yermek için değil meraktan soruyorum. çünkü göz göre göre bu maceraya atılmak için kör kütük aşık olmak lazım cidden.
Evet aynen ole oldu ben maddiyata bakmadim bende calisiyordum ozmn bize yeter dedim birikim falan yaparz dedim ama cocuklarda bizde kalinca isten cikmak zorunda kaldim ve o tek devam etti

allah güç veriyor onun için 2 günde bir aynı konular açılıp açılıp duruyor.
Çünkü hiç bir şey o ilk an gibi olmaz yaşadıkça akıl başa geldikçe herkesin gerçek yüzünü gördükçe jeton düşdükçe gözler açıldıkça gerçekler açığa çıkar pişmanlıklar başlar

Kayınvalidenizden bahsediyorum.
Eşiniz bulsun çözüm diyorum.
Bu evliliği devam ettirmek istiyorsa elini taşın altına koysun diyorum.
Yoksa siz yolunuza bakın, yaşadıginkz şey evlilik değil diyorum.
O kendisi diyor ben bakamam die o gunden beri aramiyolar bile kresten baska caremiz yok kv olup doldurusa getirir cocuklari zaten

Yni esimin ailesi bu durumdan hic rahatsz deiller biraz hava al kizim ver cocuklari gidin kocanla biseyler yapin gezin vs die dusunen yok herkez bana guvenip biseyler yapmis tum yuk bende ya hergunum ayni tek sikayetim bu calismak istiyorum genc yasim hep bi engel
Benim seçimim benim hayatım diyordunuz.Aileniz evlenmenizi istemedi dinlemediniz,burada yardımcı olmak için insanlar fikir verdi babaları sorumluluk alsın denildi,yapamaz adam dışarda çalışıp yoruluyor birde evde mi yorulsun dediniz.
Bu hayatı siz bile isteye seçtiniz kabul ettiniz.Sizin kararlarınızın sonucuna eşinizden başkası katlanmak zorunda değil maalesef.

bu evlilik mi ki zaten bi de bitsin ? ağır yazıyorum ama bu konuya yapılacak iyimser bir yorum olamaz ki.
Evlilik diyorlar ben ilk konusunda eşin senle evlenmemis kusura bakma bakıcı bulmuş yazmıştım konu sahibi bana kızmıştı
Her konusunda dedim ömrünü heba etme kimse sana madalyaya takmiycak pişman olucan ama iş işten geçicek diye ama tepki aldim

Bekar genç kız 3 çocuklu adamla evlenmek istiyirsa çoğu aile karşı çıkar e haklılar da. Zamanında 3 çocuklu adamla evlenmişsiniz üstelik tüm sorumluluk sizde. Sizin adınıza üzüldüm.

Kayın ailede çok geri kafalı çünkü. Sürekli maaile gelelim gelin 3 çocukla bize hizmet etmek zorunda beklentileri var.
Oldu başka arzuları var mıymış😳😳🤭🤭kendisine ait olmayan 3 çocuğa baksın bi de kv kp eylesin bunlar oğullarına eş değil torunlara bakıcı,kendilerine hizmetçi bulma derdindelermiş.. konu sahibi tüm sorumluluğu üstüne aldıkça gerçekten yakında kafayı yiyecek..

arkadaşlar konu bana artık fake gelmeye başladı
1) adam çok çalışıyor ama asgari ücret alıyor hiç izni mizni yok
2) 3 çocuk var kadında yok ama buna rağmen evlenmiş
bi kere bu ikisi birken ne ara görüştüler ettiler evlendiler adam o ara çok çalışmıyor muydu
3) bu evliliğe annenler ne dedi sorularına asla cevap yok
zaten olayın hiçbir yanında mantık zerreciği yok.
Bence bir kaç güne kullanıcı üye üzgün görürüz arkadaşı.

Back
X