• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayi buldum uyumaya ramak kala bir evlilik guncesi benden

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Cok kotuyum cok.. uyku hapi aldim artik dayanamadim uykusuzluga. Uykusuzluguma ragmen uyuyamamak beni deli ediyor.. evet tum dogalligiyla icimi dokuyorum artik
esimle kavga ettim biricik sevdigim insanla! maddiyat yuzunden.. Ek is olarak akrabasinin yaninda calisiyor ve parasini alamadi! ve bu para bize acil lazimken..
Esimi cok seviyorum onun o kadar mesailere ragmen ek is yapmasi agrima giderken
haksizliga ugramasi cok uzdu beni.. eridi bitti.. onceleri belli etmemeye calisti
sonra icine kapandi bir hafta tadimiz tuzumuz yoktu yorgunluktan tek kelime konusamiyorduk
icine kapandikca kapandi ve is arkadaslarina catip durmus tum hafta.. sirf benim kalbimi kirmamak icin.. Ben ise tum hafta yapayalniz evde sinir oldum.. Parasini almamasi benim kendi adima cektigim ufak bir krediyi kapatamamam demek.. Ve bunun lafini edip durdum
ve artik can sikintisindan baya bir yuklendim ona.. konus diyorum konusmuyor icine kapaniyor oyle donuk donuk bakiyor bana yorgunluktan oldugunu biliyorum ama
bir allahin kuluyla konusamazken boylesi icimize kapanmak cok zor geliyor bana..
ve dun olan oldu isten geldigimde konusacaz dedi geldiginde konusmadi gel uyuyalim sende uyumamassin dedi;;gececi olarak calisiyor ve olay dun sabah gerceklesti.. kabul etmedim sinirden gozlerimden yas geldi
gitti yatti olmadi tekrar geldi cagirdi uyumaya gitmedim icimde bir ofke birikkmisti esime degilde sansizligima olusan olumsuzluklaraydi.. isyan ettim annemin evinde bir kac basimi dinleyecegimi soyledim tepkili davrandi bende hazirlanmistim. Elimdeki bardagi yere dusurmusum egildim temizlemek icin soylene soylene ve ne olduysa tansiyonum dustu cekil basimdan diye bagirdim
bana hic bir yerde huzur yokmu diye bagirdi elini kaldirarak (bana degil) bana el kaldiramazsin dedim sana kaldirmiyom ama sende sanki kasiiyion dedi tokat atmaya niyetliysen bos durmam dedim goster nasil bos durmazsin dedi bir tane yapistirdim yuzune ve kendisi bir hamle yapip basima dikildi 20 cm uzun benden dovermi diye korktumki hic oyle bir egilimi olmadi bagirdi kaybol gozumden diye bende gozum dondu bagirmasina ve tansiyonum dibe vurdu bayilmisim.. Bayilirken cam masanin uzerine dustum masa paramparca buz oldu yerde (benimde masallahim var) o agirlikla masa kirildi altimda ve bacaklarimin arasina cam saplandi aman allahim
elimi bir attim lagir lagir kan akiyo derken tam bayildim esimin bagirmalari ambulans cagirmalari altima bezler tutu hemen ben durumu idrak edemedim taaki gollenen kani gorene kadar. Ev sahibi teyzeyi cagir dedim babami arama sakin demisim ama bayginlikla
kadin bir geldi olayi gordu kani gorunce bagirmaya basladi bende yok bir sey diye kahramanlik yapiyorum esim yuzumu kapatmis kollariyla tir tir titriyor bunu nasil yaparsin diye sen yaptin dedim bu sefer ev sahibi teyze esime bagirmaya basladi nasil yaptin kurdurdunmu kizi oldurecektin diye.. esim diyo ben bir sey yapmadim diyip eli ayagi titredi gozlerinden yagmur gibi yaslar bosandi;; kadin bacagimi sardi ne oldu kocanmi yapti omerinmi yapti bagiiyor o yapmadi dedim bu sefer sok geciriyormusum.. Ambulans geldi adamlar yatirdilar pantolunumu kestiler 5 cm iceri girdi cam ve 6cm deriyi keserek kan golu oldu beni uzandirip temizlemeye basladilar ilk yardim isminiz nedir diye sordugunda ben papatyam demisim :))) gulmeme bakmayin ama demisim iste gunlerden ne diye sordular cuma demisim daha persembe ve oglen;; parmaklari sayamadim bu kac dediklerinde iyi bir sok yasadim aslinda ben bacagimda cam var diye korkuyorumicinde diyorum alin onu diyourm o kadar kandan goremezsiniz diyip parmaklarimi sokuyorum yarama sokla beraber dengesizlesmisim iyice.. ambulans hastahaneye goturdu
esimin yuzu bembeyazdi sariliyor opuyor
polis cagiracaz dedi ambulasci aklima basima geldiki espriyi patlattim
ben polisin sehpasini kirmadim kendi sehpami kirdim polisin ne isi var dedim
adam diyor espri anlayisiniz mukkemel ama belki sehpanin kirilmasina esiniz yardimci oldu kazaya sebebiyet vermistir diye.. dedim esim bir sey yapmadi benim tansiyonum dusunce sehpanin ustune tum agirligimla dustum dedim.. neyse dikis attilar iciinde cami temizlediler tum bunlar olurken esim titreyen elleriyle beni sakinlestiriyordu dikis acilmasin diye.. esime bir sakinlestirici verdiler sonra eve gonderdiler.. oyle bir sahiplenmesi oyle bir sarmasi vardiki hemen beni yataga atip ortaligi toplayip yemek yapti.. ben ondan ozur diledim ama bu isin bittigini tehlikli cikislar yuzunden birbirimize zarar verdigimizi soyledim oan.. asla asla boyle olmayacak dedi hani kus yavrulari urkek titrer ya oyleydi elleri bana zoraki yemek yedirirken.. cok olaylar yasadik cok alcak insanlarin ihanetine ugradik bu son zamanlarda iki kisiyi vuran eski ev sahibimiz dalavereyle hapisten cikip soz verdigi halde tadilat etmedigi evi sikayet ettigimiz icin sopalarla saldirdi bize ve biz hastahaneden geliyorduk kendimiz icin.. bu durum bizi cok etkiledi. Dayak yemek agrimiza gitti bizde onlari dovduk hasat ettik.. en yakin akrabasi ek is olarak parasini vermiyor.. bi sene olmadi evlendik esimin ailesi laf etmeye baslamislar daha bir araba alamadilar diye.. asktan gozunuzu acinda bizide gorun diye mesaj atiyorlar.. tum bu sikintilar bizi karsi karsiya getirdi oysa biz ne kadar mutluyuz evde disarda kendi aramizda.. hala doyamadik birbirimizi sevmeye hala bir bardak kullaniriz sofrada ikimize ve hala ikimizden birisinin uykusu gelmezse digerimizin gorevi onu uyutasiya kadar pispislamakti.. bu mutevaziligimizi bu dis etkenlerin bozmasi cok asabilestiriyor beni.. sonuc ne oldu yemegimi yedirdi konusmalarimizi yaptik ve ben uzanirken neden bana sarilmiyor diye ona dondugumde atesler icinde oldugunu farkettim nobetci doktor cagirdik ilac yazdi igne yapti gitti.. simdi hala uyuyor biraz daha iyi ama ben uykusuz kaldim ve ictigim uyku hapi kafa yapti bi guzel beni bu yzuden yaziyorum oldugu gibi valla simdi siz nelerr neler dersiniz ama ben buraya yorum yapan cok kadindan guzel seyler kaptim.. bu yuzden farketmissinizdir konularimda elestirilere acigim ama saygi cercevesinde olmasi dilegiyle diye basliyorum..
tasa tutun beni ama evlilik budur bu arada ben akrepim kotu bbir akrep
siyasi siyah beyazi beyaz goren cicibici gorunmeye yirtiklik sayarim
vs vs

Çok geçmiş olsun canım gülerek okudum yazını bu arada cok şekersin.Allah yardımcınız olsun ne diyim ama sırf sorununuz maddiyatsa birbirinizi kırmayın derim değmez çünkü.

çok uzun bir yazıydı hayretle okudum gerçekten. olayları süper abartıp kendinize zarar vermişsiniz o yetmemiş eşinizede zarar vermişsiniz. şimdi bence sakin kafayla sorun bakalım kendinize değermiydi. allah korusun ya daha kötü birşey olsaydı size.
geçmiş olsun bu kadarla...

çok geçmiş olsun Allah büyük olaylardan korusun sizleri

inş. en kısa sürede sorununuz halledilir

Gecmıs olsun canım.
Inan bır an panık yaptım, ne oldu dıye?
Rabbım beterınden sakınsın.
Maddı sorunlar sanırım hemen her evlılıkte oluyor.
Cok azımız ustesınden gelebılıyoruz.
Esının senı ne denlı sevdıgını,
aynı sekılde senın de esını ne denlı sevdıgını yorumlarından bılıyorum.
Hayat, kımı zaman bu sekılde ımtıhan eder bızı.
Bıraz dırayetlı olmak gerekıyor.
ılk tecrubelerde acemı davranıyoruz,
ne yapacagımızı sasırıyor, kontrolsuz davranıyoruz.
Zamanla soguk kanlı olmayı ogrenıyoruz.
Esını anlamaya calıs bu surecte.
Artık ustune gıtme, demek kı senı uzmemek ıcın susmayı tercıh edıyor.
Sende bunu anlamaya calıs ve esının kafasını farklı yonlerde dagıtmasını sagla.
Yuruyus, fılm ızlemek gıbı.
Tekrar gecmıs olsun.
Rabbım maddı sıkıntılarınızda yardımcı olsun.
Sen sımdı uyu bıraz, uykusuzluk sınırlerını daha da yıpratır.
Dıkkat et kendıne...

içim bi tuhaf olurdu anlatım şeklin çok hoşuma gitti sanki roman okuyorum gibi geldi yalnız:) ama olabilir bu yazdıkların olmaz die bişey demiyorum yanlış anlama Allah yardımcın olsun bence maddiyat için birbirinzi üzmemeye çalışın

ya canım kusura bakma ama konularından eşinin üstüne çok gittiğini düşünüyorum, ben bi iş bulsan ya da sosyal hayatın daha canlı olsa, eşini hayatının merkezine koymasan, herşeyin daha iyiye gittiğini hayretle göreceksin

çok geçmiş olsun bu arada, polisin sehpasını kırmadım dedin ha:1:

ben değil bence dicektim bu edit ne zaman gelcek yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

cok gecmis olsun,ama esinizin ustune cok gitmeyin adam elinden gelen herseyi yapmis parasini alamamasi onun sucu degil..her evde tartisma olur ama buyutmemek,disardakine yansitmamak gerek...her evde maddi sorunlarda olur hic unutmayinki bunlar gelip gecidir..eslerimizle kavga edince maddi sorunlar dzelmiyor maalesef,birbirimizi kirmaktan uzmekten baska hic birsey elimize gcmiyor....yapacaginiz tek sey ona destek olmak bu kotu gunleri beraber atlatmak,calisiyormusunuz bilmiyorum ama gerekirse ise girin calisin...

Çok geçmiş olsun canım gülerek okudum yazını bu arada cok şekersin.Allah yardımcınız olsun ne diyim ama sırf sorununuz maddiyatsa birbirinizi kırmayın derim değmez çünkü.

Maddiyat yuzunden birbiirmizi kirmak istemiyoruz ama oluyor iste arada sirada.
Birbirimize yukleniyoruz nazimizda suratimizda bize.. bana biraz agir geldi bu son donemler

çok uzun bir yazıydı hayretle okudum gerçekten. olayları süper abartıp kendinize zarar vermişsiniz o yetmemiş eşinizede zarar vermişsiniz. şimdi bence sakin kafayla sorun bakalım kendinize değermiydi. allah korusun ya daha kötü birşey olsaydı size.
geçmiş olsun bu kadarla...

ayyy o raddeye getirmeye hic niyetim yoktu psikopata bagladik kendimizi..
isteyken ariyor nabzimi olcuyor sabah gelince konusacaz diyor
sabah geldiginde hadi uyuyalim diyor.; Uyku arasi samimi oluyoruz konu kapaniyorya
oyle yapmak istedi.. ama ben tartismaktan yanaydim cunku ciddi ciddi birbirimizeden yakin kimsemiz yok
ne ana ne baba ne kardes..
patlamayi bu sekil yasayacagimizi dusunmemistim hic

çok geçmiş olsun Allah büyük olaylardan korusun sizleri

inş. en kısa sürede sorununuz halledilir

sagol tesekkurler temmuz bu kavga ve bu yaralama alti ay kavga yuzu gostermez diye dusunuyorum..

Gecmıs olsun canım.
Inan bır an panık yaptım, ne oldu dıye?
Rabbım beterınden sakınsın.
Maddı sorunlar sanırım hemen her evlılıkte oluyor.
Cok azımız ustesınden gelebılıyoruz.
Esının senı ne denlı sevdıgını,
aynı sekılde senın de esını ne denlı sevdıgını yorumlarından bılıyorum.
Hayat, kımı zaman bu sekılde ımtıhan eder bızı.
Bıraz dırayetlı olmak gerekıyor.
ılk tecrubelerde acemı davranıyoruz,
ne yapacagımızı sasırıyor, kontrolsuz davranıyoruz.
Zamanla soguk kanlı olmayı ogrenıyoruz.
Esını anlamaya calıs bu surecte.
Artık ustune gıtme, demek kı senı uzmemek ıcın susmayı tercıh edıyor.
Sende bunu anlamaya calıs ve esının kafasını farklı yonlerde dagıtmasını sagla.
Yuruyus, fılm ızlemek gıbı.
Tekrar gecmıs olsun.
Rabbım maddı sıkıntılarınızda yardımcı olsun.
Sen sımdı uyu bıraz, uykusuzluk sınırlerını daha da yıpratır.
Dıkkat et kendıne...

sagol canim vallahi cok doldum tastim
inan esimin iyi olmasi bir seyleri hal etmiyor
sukrediyorum cogu zaman anlayisli sevimli ve sevgili davraniyor diye
ama o kadar cok hassassimki ona
mecbur calisiyor agir sartlarda ve karsiligini alamiyor
uzuluyorum cunku istahi kesiliyor icine kapaniyor
yataga yatiririm gelir kafasini bagrima koyar uyur sessizce
icimde firtinalar kopuyor.. asi davraniyoruz sorunlara karsilik basimiza patliyor
pasif davraniyoruz yerimizde sayiyoruz her zaman guler yuzlu olamiyorum
oda her zaman muhabbetli olamiyor hayat sartlarinin yuzunden
huzunleniyoruz ama ben sinirli biri oldugum icin ofkeleniyorum
cebimizde az bir para vardi zaten
en sevdigim pantolonum yirtildi kazadan dolayi
mizmizlanmaya basladim buda yirtildi yetmiyormus gibi hemsireler kestiler dedim
dedi aynisindan uc tane daha aliriz :))) oyle demesi beni bitiiryor
nedne kavga ettik neden bu duruma geldi diyorum bu sefer..
doktor cagirmami istemedi sirf para gitmesin diye eksiklerini alacaz dedi
keske daha sabirli davransaydim.. birde cok moralimiz bozuldu
cok sey ust uste geldi
olmayacak insanlarla karsi karsiya geldik
guvendigimiz insanlar sozlerinde durmadilar
hak yediler.. benim bir kac is basvurum bos cikti
annemler gelecek ziyarete sirf yeni tasindigimiz evin perdesi halisi olmadigindan
elestirir yada acirlar diye hatta babam elini cebine koyar
eksiklerinizi tamamlayin der diye gelmelerini istemiyoruz
cok sey canimizi sikti.. ben disa vurdum o ice vurdu

Ooov neler yaşamışınız öyle çok geçmiş olsun.
Bir yandan çok üzüldüm, bir yandan da gülümsedim ne yalan söyleyim; o kadar hoş anlatmışınız ki, o halde yaptığınız espiriler felan...

Çok şükür ki yine hafif atlatmışınız, o kırılan camlar eşinizde ve sizde telafisi mümkün olmayan hasarlara da neden olabilirdi, rabbim korumuş.
Ama bu tatsız olaylar da eşinizle birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermiş size.
Geçim sıkıntıları, dünya dertleri nedeni ile eşlerimizle, yakınlarımızla her zaman muhabbetli olamayabiliyoruz.
Eşinize karşı biraz anlayışlı olmanız gerekiyor sanırım, çünkü geçim derdi bazen erkekleri içlerine kapatabilecek kadar büyük bir sıkıntı gelebiliyor onlara.

Hayat maddi,manevi sıkıntılarla dolu Bir_Kadın, sıkıntınıza ferahlık versin rabbim inşallah ama en önemlisi sağlığınız yerinde olsun ve eşinizle bağınız, sevginiz-saygınız hiç zarar görmesin.

Baya kan kaybetmişiniz bu arada kendinize çok iyi bakın lütfen.

papatyam naptın sen..bence ruhen bir boşalma yaşamışınız...öfke bazen insanı sakinleştiriyor olayların kapanmasını sağlayabiliyor...çok büyü geçmiş olsun...iyiki kötü bir kaza yaşamamışınız...

ya canım kusura bakma ama konularından eşinin üstüne çok gittiğini düşünüyorum, ben bi iş bulsan ya da sosyal hayatın daha canlı olsa, eşini hayatının merkezine koymasan, herşeyin daha iyiye gittiğini hayretle göreceksin

Sosyal hayatimi canlandiracam sanatsal faliyetlere girerek ama
esim 12 saat is ve 2 saat yok 14 saat yokken kendime hak gormuyorum
bu sekil ortamlara katilmak.. merkezime koydum dogru hani biraz is konusunda rahatlasa bende kendi alanlarima bakacagim artik.. cok gidiyorum dogru ama onun iyiligi icin biraz fazla sahiplenip nazli gelinleri oynarken birde vamp bir kadina donusuyorum sonra boynunun bukuldugunu gorunce anacil davraniyorum. Dengesizlik bende ya

çok geçmiş olsun bu arada, polisin sehpasını kırmadım dedin ha:1:

evet boyle yaralama olaylarinda polisi ariyorlarmis.. gereksiz bir soru gibi geldigi icin espriye vurdum :)

içim bi tuhaf olurdu anlatım şeklin çok hoşuma gitti sanki roman okuyorum gibi geldi yalnız:) ama olabilir bu yazdıkların olmaz die bişey demiyorum yanlış anlama Allah yardımcın olsun bence maddiyat için birbirinzi üzmemeye çalışın

ama bunlari yasamak hosuma gitmedi ne yazikki.. olur tabi olmazimi var ben ne romanlar yazardim ama iste bu ise omrunu harcamis yazarlari mahcup etmek istemem )) (heleki bu turkceyle )

cok gecmis olsun,ama esinizin ustune cok gitmeyin adam elinden gelen herseyi yapmis parasini alamamasi onun sucu degil..her evde tartisma olur ama buyutmemek,disardakine yansitmamak gerek...her evde maddi sorunlarda olur hic unutmayinki bunlar gelip gecidir..eslerimizle kavga edince maddi sorunlar dzelmiyor maalesef,birbirimizi kirmaktan uzmekten baska hic birsey elimize gcmiyor....yapacaginiz tek sey ona destek olmak bu kotu gunleri beraber atlatmak,calisiyormusunuz bilmiyorum ama gerekirse ise girin calisin...

calismiyorum is ariyorum en cokta bu beni uzuyor.. esime yuklenmezdim bu sekil ama iste altinin teriyle uykusundan caldigi saatleri gidip agir bir ek iste calisip parasini alamamasi moralimi bozdu.. suphesiz onun morali daha cok bozuldu.. sakin olmaya calisacagim hatta ogrencegim artik

Ooov neler yaşamışınız öyle çok geçmiş olsun.
Bir yandan çok üzüldüm, bir yandan da gülümsedim ne yalan söyleyim; o kadar hoş anlatmışınız ki, o halde yaptığınız espiriler felan...

Çok şükür ki yine hafif atlatmışınız, o kırılan camlar eşinizde ve sizde telafisi mümkün olmayan hasarlara da neden olabilirdi, rabbim korumuş.
Ama bu tatsız olaylar da eşinizle birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermiş size.
Geçim sıkıntıları, dünya dertleri nedeni ile eşlerimizle, yakınlarımızla her zaman muhabbetli olamayabiliyoruz.
Eşinize karşı biraz anlayışlı olmanız gerekiyor sanırım, çünkü geçim derdi bazen erkekleri içlerine kapatabilecek kadar büyük bir sıkıntı gelebiliyor onlara.

Hayat maddi,manevi sıkıntılarla dolu Bir_Kadın, sıkıntınıza ferahlık versin rabbim inşallah ama en önemlisi sağlığınız yerinde olsun ve eşinizle bağınız, sevginiz-saygınız hiç zarar görmesin.

Baya kan kaybetmişiniz bu arada kendinize çok iyi bakın lütfen.

evet evet dunya dertlerini takacak kadinmiydim ben bekarkende dulkende kendi yagimda kavruluyordum ama simdi iki kisiyiz ve eksiklerimize yetisemedigimiz zaman uzuluyoruz birbirimizin adina.. bunada sukur
ve haklisin erkeklere daha cok koyar gecim sikintisi.. kadinada dile getirmek dusuyorki buda onlari yaraliyor suphesiz..
cam tam bacak arama saplanmis 10 cm ilerisine saplansaydi ben tualete gidemeyecektim ve kadin olmanin hazini yasamayacaktim bir sure bunada sukur.. esime hic bir sey olmadi sukurler olsunki.. ama o koca sehpanin buz gibi dagilmasi koca bir belanin basimizdan gitmesine yormak istiyorum (ebem sagolsaydi oyle dusunurdu suphesiz )
dualarin icin cok tesekkur ederim cumlemizi beladan derten korusun Allah.. ve afiyettimizi daim etsin..

Çok geçmiş olsun canım.
Gözlerim doldu aslında okurken.
Aslında ne güzel birbirinize bağlı bir eşsiniz.
Maddi konular malesef insanı çok etkiliyor.
Açıkçası eşin iyi bile dayanmış ,tokat filan atman bir erkek için çok ta kolay olmasa gerek.
Bence de biraz daha anlayışlı davranmaya çalış istersen, olayların içinde olunca,
bu maddi sıkıntıları yaşarken çok ta kolay olmuyordur mutlaka.
Kendinizi çok sıkmışsınız ve patlamışsınız, özellikle sen.
Rabbim güzel kapılar açsın inş eşine de, sana da iş anlamında.
Birbirinize daha çok sarılın inş.
Bazen maddiat olsa da, insan bu sevgiyi ve huzuru yakalayamıyor.
Sen bunlara sahipsin, Rabbim bu huzuru bozmayacak kadar maddi anlamda da
yüzünüzü güldürsün inş.
Çok geçmiş olsun tekrardan.

çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız böyle okurken fena oldum şuan iyisinizdir inşallah

iyiyim yorgunluk ve bitkinlik var uzerimde.. esimin ateslenmesi beni eve getirip yemek yedirip yatirdiktan sonra bana cok koydu.. onun uzuntusu ve gorunmez kazayi atlamanin rahatligi var.. cok tesekkurler

çok geçmiş olsun canım
eşlerin birbirini sevmesi tek başına evlilikte yetmiyor canım.dediğin gibi dış etkenler bazen anne baba kardeşler bazen bir arkadaş bazen de maddi sıkıntılar sinirlerin gerilmesine evdeki huzurun kaçmasına sebep olabiliyor
böyle durumlarda en iyisi sabırlı olmayı soğukkanlılığımızı korumayı başarabilmektir
sen de demişsin sinirliyim diye olma canım :1no2:
atalarımız boşuna dememiş keskin sirke küpüne zarar diye.böyle yaparsan en çok kendine ve eşine zararın dokunur ki nitekim öyle olmuş kimseye birşey olmaz canım
umarım böyle bir olayı tekrar yaşamazsınız

Çok geçmiş olsun canım.
Gözlerim doldu aslında okurken.
Aslında ne güzel birbirinize bağlı bir eşsiniz.
Maddi konular malesef insanı çok etkiliyor.
Açıkçası eşin iyi bile dayanmış ,tokat filan atman bir erkek için çok ta kolay olmasa gerek.
Bence de biraz daha anlayışlı davranmaya çalış istersen, olayların içinde olunca,
bu maddi sıkıntıları yaşarken çok ta kolay olmuyordur mutlaka.
Kendinizi çok sıkmışsınız ve patlamışsınız, özellikle sen.
Rabbim güzel kapılar açsın inş eşine de, sana da iş anlamında.
Birbirinize daha çok sarılın inş.
Bazen maddiat olsa da, insan bu sevgiyi ve huzuru yakalayamıyor.
Sen bunlara sahipsin, Rabbim bu huzuru bozmayacak kadar maddi anlamda da
yüzünüzü güldürsün inş.
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Bak benimde gozlerim doldu
cok tesekkur ederim bu guzel cumlelerindeki temenniler ve dualar icin..
hak eden herkes guzelligi mutlulugu yakalasin istiyorum
ve hatta bu kadar ofke ve kinligime ragmen kotulerde hak edilen guzellikteki safligi gorsunde
dize gelsin istiyorum iyilik karsisinda..
cok bir sey degil istediklerimiz..
esimle ben simarik degiliz sadece birbirimizi simartiyoruz yoklukta
yokluk diyorsam dunya mali kastim.. aslinda muhabbet ve sefkat bizim tek varligimiz olsun istiyorum
istiyorum ama kotu etkenler bize bulasmasin istiyorum..
iki kisilik hanemizde dunya tehlikelerine karsi korunuyoruz
korunamayanlara uzuluyoruz
aciz elimiz varmiyor yardim etmeye bunca sefaletin icinde olan milyonlarca insana
ancak kendimizi duzeltelim sonra az veya cok insanlik eylemlerimize baslariz diyoruz
diyoruz diyoruz ama yipraniyoruzda bu arada yanlislar yapiyoruz
en cokta ben sanirim
gonlunu aldigim kadar kiriyorum
hep gecmisin etkenleri bu bendeki sinir
bir kontrol edebilsem..
vurdugum tokati unuttururum elbet ona..

Back