Kafamı nereye vursamm ?

hepmı boyleydı nısanlılık surecinde nekadar sure nişsanlı kaldınız sana atma demek ısterım belı evlenınce duzelır belkı uvey annesı doldumustur kımsenın yuvası dagılsın taraftarı degılım azda kalmıs dugune

Sen biraz büyü bence olgunluk böyle birşey değil, nişanlının ailene laf etmesi de hoş değil. Bu küçük sorunlar evlenince büyüyor herşeyi dert etme benim eski halim gibisin. Ama benim gibi musibetle akıllanmanı istemem. Kendi ile ilgili farkına vardığın yanlışların üstüne gitsen herşey değişir

Ne kadar kötü bir üslubunuz var öyle şok oldum

donuna çorabına varıncaya kadar koca tarafına aldıran kızlarımız daha burada çook konu açarlar.
Yahu demeyeyim demeyeyim diyorum ama donuna kadar aldırınca ne oluyor? Olay donuna kadar aldırması mı sanıyorsunuz? Zamanında adetler bu şekilde konulmuş, isteyen yapar isteyen başka şekilde halleder. Sapla samanı karıştırmamak gerek bence.

Ben su bohca isini ve dugun alisverisinu elestirenleri anlamiyorum ya. Adetler yerine getiriliyor diye konu sahibi haksiz yani boyle bir muameleyi hak ediyor. Yillardir bu gelenekler gorenekler devam ettiriliyor evet huzursuzlukta cikiyor ama bunun suclusu bana sorarsaniz altindan kalkamayacagi yukun altina giripte sonrada vay efendim su kadar para gitti vay efendim soyle oldu diyenler. Erkek tarafina boyle bir sorumluluk agir geliyorsa oturup bastan konusacak sartlarini belli edecek bohca isi dugun alisverisi olmayacak diye acik acik soyleyecek. Soylemiyorsada ariza cikarmayacak. Iki birsey aliniyor diye kiza dunyayi dar etmek nedir ya bir tarafi yemiyorsa evlenmesin yada isteklerini bastan net bir sekilde belli etsin.

Şu senin yaptigininyapsam annem reddederdi beni... Neler neler aldırdı, kac bin liralık amaaaa kendine bir hirka bile alinmadi diye 2 yildir kinli.

Baban ev veriyor kv de falancanin kiz tarafi sunlari yapmis diyor oyle mi ? Valla senin kv benimkinden de pişkinmiş ben benimki en tepe noktasidir diyordum.

Bende, bende cok dusundum ama nisanlimi cok seviyorum. Ne istesem de yapiyor sagolsun tek maasiyla.
Benimki de oyle ben sizden ne istedim ki dedim keske isteseydin dedi. Ogullarini gereksiz keyfi bi borca soktular adam hala onu oduyor son taksidi kaldi, her islerine kosturuyorlar maddi manevi nisanlim da cok yiprandi, kv utanmadan islerimiz de kaldi siz gidince nasil yapacagiz deyip duruyor.

Evlenince yapcagimiz tek sey uyanik olmak. Bi telefonla kepce gibi evi karistirir bunlar daha simdiden basladi benimki ogluna sikayetlenmeye

Gelenek, görenek, örf ve adetlerimiz var bilmem haberiniz varmı. Yapmıyorsunuz belki sizin tercihiniz ama küçük görmek kimsenin haddine deil. Sizin gibiler böyle adetleri ortadan kaldırmaya çalışıyor

yine üşüyen prensesten nişanlısı ile ilgili bir konu..
bi kere mutluluğunu paylaş da destek olalım be premses.. böyle giderse evlendikten sonra ohooo konu baslıklarını simdiden tahmin ediyorum.. ama inanıyorum evleneceksin ve konuların ardı arkası kesilmeyecek burayada sinirini boşaltmak için yazıyorsun.. evlilik sorumluluk isteyen bişeydir ama ben eski konularından anladığım ikiniz olgunlaşmamışsınız ve evlenince ne yaparsınız meçhul..

Kayınvalideye o.... diyorsunuz oğluyla evleniyorsunuz bu ne? Kadın o.... ise eşiniz ne? Ne pis bir ağzınız var ya sizin yazık.

siz nasıl özgüven kazandınız nasıl güçlü oldunuz

Nişan bohçası icin anneyle kaynanayla alışveriş ne ya şaka gibi hala bu adetler kaldı mı en son nenelerimizin gelin zamanlarında vardı

Hayır ben de evlencem ben yapsam heralde sephoraya mac’ e oyshoya falan sokarım nişan bohçası Ne ya iyi güldüm

prenses senin kaderin terkedilmek değil aslında biraz kendini düzeltsen tam sevilecek kızsın da olmayınca olmuyor demekki

mutluluğum da çok oluyor ama burası bdv dert paylaşıyoruz

Yaparsin yapmazsın senin sorunsalin fakat kimsenin geleneklerine karisip asagilayamazsin.
Ayrica bak ne güzel adet herkes birbirinin yuzunu goruyor! Baska nasil taniycak aileler birbirlerini dugunden sonra az gec oluyor.

Bkz: insanlarla dalga geçerken komik duruma düşmek.

Bohça alışverişi falan artık saçmalık, ne çıkarsa bu geleneklerden çıkıyor.
Günümüz erkek tarafı totosu havada çünkü.
Yaptığı yanlış ve bu g.tü kalkık heriften koca olmaz haberınız olsun.

bir de bana diyor evlenirsem ayrılmam senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…