• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

yok işte yapacağını yap dedim ayrılıyoruz
Canim biliyorum cok zor bende günlerdir uykusuzum ruh gibi geziyorum ama evlenince hepten bu sorunlar büyücek annemin ailemin üzülmesindense simdi biraz aglarim elbet unuturum diyorum sende korkma geri adim atma hic deger vermiyo ne sana ne annene kendine üzulmuosan annene üzül :(

yok işte yapacağını yap dedim ayrılıyoruz
Densizler ! Bu devirde hiç bişey istemeyen kız bulmuşlar üstüne pişkinlik yapıyorlar.
Bende hiç bişey istememe kayinvalidemlerin bir ton pişkinliğiyle uğraşıyorum.
Ama sende durum farklı sadece aile olsa bi şekilde uğraşılıyor da sizde adam sıkıntılı. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin.

Densizler ! Bu devirde hiç bişey istemeyen kız bulmuşlar üstüne pişkinlik yapıyorlar.
Ama sende durum farklı sadece aile olsa bi şekilde uğraşılıyor da sizde adam sıkıntılı. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin.
ya set bile yapmıcaz dediler tamam dedik ne oldu şimdi valla iyilik yaramıyor kimseye

Canim biliyorum cok zor bende günlerdir uykusuzum ruh gibi geziyorum ama evlenince hepten bu sorunlar büyücek annemin ailemin üzülmesindense simdi biraz aglarim elbet unuturum diyorum sende korkma geri adim atma hic deger vermiyo ne sana ne annene kendine üzulmuosan annene üzül :(
anneme üzülüyorum zaten :(

daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem ne
Bohçaydı oydu buydu olsa aman çok takılma derdim ama iş aileye terbiyesizliğe gelirse alnını karışlarım o adamın... eşimle düğün öncesi veya sonrası olsun deli gibi kavgalar ettik ama aileler için tek kelime kötü söz söylememişizdir. Aile benim zayıf karnımdır bilir. Ezdirmeyin ailenizi, tabii onun ailesi içinde geçerli bu...

Ya şimdiye kadar kimseye ayrılın demedim hep ayrılık son çare gözüyle baktım ama bu defa değil. Şimdi ayrılmazsanıx iki gün sonra "ayrilmak istiyorum hamileyim" diye post acarsiniz.

Valla ablacim benim kaynanam da böyle konu sahibini kendime yakin hissettim cunku neden derseniz anlatayim..
Ben kv ye dedimki anne bak nikah yapalim sade hem sizde maddi olarak zorlanmayin ben zaten istemiyorum altindir odur budur elimziden geldigi kadar sade borcsuz bi sekilde evlenelim benim amacim o dedim.
Aslaaaa olmazzzz dedi simdi de nisanlima kredi cektiriyo yillarca o krediyi biz odücez hem benim dedigimi yapmiyo hem borc ustune borc... yani kaynanalar az degil bilin istedim belki basiniza gelmemistir ama konu actm yeni benimkine de bakarsaniz anlicaksiniz
Kaynanlarin bagzilari oyle vallah ama sen bilmiyon kinu sahibi de biraz vukatli en son patlamislar brnce

Konular görünmüyor ilgili ilgisiz bulduklarım..
Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum.
Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak.
Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri atlamayan sözümden çıkmayan birisi.
Bensiz hiçbir yere gitmez.
Hiçbir sorun olmamasına rağmen sürekli benim aşırı kıskançlığımdan tartışıyoruz.
Dışarı çıkınca hep tartışma ona baktın şuna baktın
baktığım yönde insanların olması benim suçum mu diyor
haklı da aslında
En büyük benim için can sıkıcı durum kardeşimden bile kıskanıyorum
aile tanışmasında su dağıtacak mesela neden kardeşime baktın ya da ona baktığımda etrafına bakarken kardeşime de baktığını görüyorum kavga ediyoruz
Bana diyor en çok boş yere canını sıkıyorsun ona üzülüyorum
o benim kardeşim bu nasıl bir düşünce herkesten kıskan ama bunun için tartışma benimle diyor
senden başkasına bakıyorsam ölen anneme kavuşmak nasip olmasın diyor
yeminler ediyor benim beyin hala kabul etmiyor
psikolojik tedavi alsam geçer belki ama şuan için buna zamanım da yok
Nasıl kurtulucam?
Benim gibi olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar size yazmıştım aşırı kıskançlığımla ilgili ve her tartışmada yüzük çıkarmamla ilgili
siz de beni haklı olarak eleştirdiniz ve ben hemen nişanlımı da keybetmek istemediğimden kendimi toparladım
size yazdığımdan beri bu konular sorun olmuyor artık
eskiden tek sorun bunlar olurdu
şimdi bunlar sorun değil başka sorun var
pazar ve pazartesi günü beraber dışarıdaydık
kesinlikle kıskançlık yapmadım
bir önceki gün kuzeni askere gittiği için benden de izin alarak arkadaşlarıyla asker evinin önünde oturdular
12ye kadar oturabilir miyiz dedi 12.15 de evde oldu
ben de bu yüzden tartıştım çünkü o eve gelmeden uyuyamıyorum
biliyor uyuyamadığımı neden böyle yapıyor anlamıyorum
gerçi ilk defa bu kadar geç kaldı
sana dürüst oldum eve geldim deyip erkenden mesaj atıp uyuyorum diye yalan söylesem mutlu olacaktın galiba diyor, dürüst davranmak meziyetmiş gibi sunuyor önüme, dedim olması gereken bu
neyse dışarı çıkınca yüzüme yansıdı tabiki canımın sıkkınlığı
ona diyorum benim canım sıkkınken sen benim keyfimi yerine getirmen gerekiyor
yani eskiden öyle yapardı ama o da susuyor
dün neredeyse tüm gün sustu,daldı
çok rahatsız oldum
eve gelince yazmadım o da yazmadı
sonra mesaj atmış daha erken evlenelim mi
bu ne perhiz ne lahana turşusu
ben de dedim olmaz, kendini düzelt
anlatıyorum,anlatıyorum tamam diyor özür dilerim diyor gene aynı
dün gece sadece iyi geceler diye mesaj attı
bir de kuzenimin asker eğlencesinde elbise giydim ona kızmış söylendi söylendi ben de iyi geceler yazdım sadece
aramadı bile uyumadan
sabah uyandırırdı uyandırmadı
ben de serviste ondan uzak oturdum
şimdi konuşmuyoruz
hiç mesaj atmadı,huyu değildir ya yazmadan duramazdı
ne bu böyle gene tavırlara girdi ya
uyuyamıyorum diyorum kendisi uyuyor,hayatta böyle yapmazdı ya
yanınızda susan bir erkekle evlenir misiniz?
ya da bu kadar değişen bir erkekle?
Merhaba herkese iyi günler,
düğünüme 3 ay kaldı
mobilyalar beyaz eşyalar tamam, elektrikli ev aletlerini de nişanlımla yavaş yavaş alıyoruz
daha gelinlik bakmadım, balayı ayarlanmadı
davetiyeler yok
ve bizimki gamsız
kiraya gidicez 1500tl ye bir ev beğendim çok uçma diyor
düğün yerimiz için o istediğim kır yerini tutmayalım başkasını eğlendireceğimize yurtdışına gidelim o paraya balayına dedi tamam dedim ki zaten benim hayalim yurtdışında balayı
balayı için araştırma yapmıyor, gelinlik bakıp öneri sunmuyor her şeyi ben seçiyorum
neymiş onun için sadece benimle evlenmek önemliymiş,ayrıntılarla ilgilenmiyormuş
ama bu isteksizlik gibi değil mi her detaya ben karar veriyorum
balayını ayarlıyorum diyorum şuan para mı var görmüyor musun diyor (çoğu şeyi nişanlımla ikimiz yapıyoruz da paramız ucu ucuna yetiyor)
düğünden 1 ay sonra gitsek olmaz mı diyor
düğünden 1 ay sonra balayı mı olur yaaaaaaaaaaa :KK43:
yurt dışına hava atmak için mi gidecekmişiz türkiyede yapsaymışız ya
baştan 10 bine kadar yaparız istediğin yerde diyordu şimdi 5000lik balayı çok geliyor
babası set takamam dedi parası olduğu halde
boynum boş mu kalacak en azından uygun bir şey alalım diyorum babama söyle diyor
babası çok cimri altınları da düğünden sonra üstünüzden alıcaz dediler düşünün (damada takılan çeyrek altınları sadece)
çok stresliyim
güncelleme: nereye istiyorsan gidelim dedi,gidicez Allah izin verirse yurtdışına
altın mevsuzu da birkaç çeyrek için olay çıkarmak hiç istemiyorum
Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil

Eklentiler

• 5C3E59DB-919C-4212-BE95-AA164C947737.jpeg
    5C3E59DB-919C-4212-BE95-AA164C947737.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 201A1451-1E7F-4FEF-9232-2B8016EDAD84.jpeg
    201A1451-1E7F-4FEF-9232-2B8016EDAD84.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 45DBCF16-F0B2-498A-BACE-7E948ED087E1.jpeg
    45DBCF16-F0B2-498A-BACE-7E948ED087E1.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 54
  • AAF15C1E-1CBE-47F6-A6A7-E6F76DAFE763.jpeg
    AAF15C1E-1CBE-47F6-A6A7-E6F76DAFE763.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 2E496196-6746-4711-AF5E-9AF1ADB4D215.jpeg
    2E496196-6746-4711-AF5E-9AF1ADB4D215.jpeg
    386,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 299935E8-060B-41BA-8460-D9BBB83F4E85.jpeg
    299935E8-060B-41BA-8460-D9BBB83F4E85.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 50
Benimle ayni olan biri daha...Allah belasini versin o kaynanalarin nefret ettrdi kendinden .

Amme hizmeti yapayım:

Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Ay ben de amme hizmetine niyetlendim araya iş soktum sen bulmuşsun:)

Canım donulmeyecek noktaya gelmediyse iliskiniz, islamdan düğünden bir gece öncede bitebilir. Ki ben bitirirdim.

Valla ablacim benim kaynanam da böyle konu sahibini kendime yakin hissettim cunku neden derseniz anlatayim..
Ben kv ye dedimki anne bak nikah yapalim sade hem sizde maddi olarak zorlanmayin ben zaten istemiyorum altindir odur budur elimziden geldigi kadar sade borcsuz bi sekilde evlenelim benim amacim o dedim.
Aslaaaa olmazzzz dedi simdi de nisanlima kredi cektiriyo yillarca o krediyi biz odücez hem benim dedigimi yapmiyo hem borc ustune borc... yani kaynanalar az degil bilin istedim belki basiniza gelmemistir ama konu actm yeni benimkine de bakarsaniz anlicaksiniz
Valla bunu kendim yazdım sanki. Benim nişanlm da krediyle dugun yapiyor dugunden sonra ikimiz odeyecegiz. Nisan alisverisi yapmadim kına gecesi de istemiyorum sade dugunle evlenelim dedim, tuttugum salonu sorun ettiler 8 bin tl diye ama guzel ve uygun salon bulamadik pisman oldum zaten hevesim de kalmadi.
Yuzsuz yuzsuz bi de gelip biz yaptik biz aldik diye o takilari takacaklar bana dugunde. Sinir hastasi olmak uzereyim kayinvalideler bozuyor işi.

Benimle ayni olan biri daha...Allah belasini versin o kaynanalarin nefret ettrdi kendinden .
Normalde cok canimdir cicimdir kizimdir der bilmem ne gittigimde otur yapma ben yaparim bir suru oyun. Disardan gören kaynana cok iyi gelin suratsiz der ama bir de içimi görseler.

Su bohca alisverisine cumbur cemaat cikip da mutlu donen bir allahin kulu gormedim. Varsa da cok istisnadir. Keske bastan kesin tavrini koysaydin sadece ikimiz gitmek istiyorum diye. Biz de nisanlimla ikimiz gitmistik ama bizimki cok sembolikti. Sadece o heyecani yasamak istemistim ve cok az oz bir alisveris yaptik. Mesela makyaj seti vs kesinlikle aldirmadim. Zaten her seyim vardi, diye masraf yaptirayim.

Senin konun nisan alisverisini gecmis, terbiyesizlige varmis olay. Tekmeyi yemene az kaldi diyen bir nisanliyla evlenirsen sayet,bir gun o tekmenin gercegini de yiyebilirsin. Buraya yaziyorum.

H
Valla bunu kendim yazdım sanki. Benim nişanlm da krediyle dugun yapiyor dugunden sonra ikimiz odeyecegiz. Nisan alisverisi yapmadim kına gecesi de istemiyorum sade dugunle evlenelim dedim, tuttugum salonu sorun ettiler 8 bin tl diye ama guzel ve uygun salon bulamadik pisman oldum zaten hevesim de kalmadi.
Yuzsuz yuzsuz bi de gelip biz yaptik biz aldik diye o takilari takacaklar bana dugunde. Sinir hastasi olmak uzereyim kayinvalideler bozuyor işi.
Hah ayni iste ayni ya millet bilezigi destek olmak icin takar benim o... da ogluma altin taktim bakin diye millete gosteris yapiyo gerizeklai ama millet bilmiyoki o altinlari biz kredi cekip aliyoruz 😂😂 Geberse de kurtulsam bi keske. Bu kadar yüzsüz ailelere nerden dustuk bilmiyorum baska kizlari örnek gosterip duruyo bide bak o kiz tarafi shnu yapmis diye lan gerizekali benim babam ev verdi ev daha napsin. Sen kadin olaydin da ogluna bi ev yapaydin kredi cektrcegine.
Canim bizim gibiler daha coook ezilir deveye diken insana s**** yaranir bundan sonra bende s.... taraftan olcam gerci iyilik kanima islemis istesem de yapamam da.
Ben dönmeyi dusunmye basladim nisndan valla ya.

Back