• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Evlenseniz bile bunlari cok basiniza kakarlar. Nedemek anneme saygisizlik yapmak. Üstelik nisanliniz böyle konusmalara davranislara evlenincede devam eder. Birseyleri yoluna koyarsaniz devam edersiniz ama bu sekilde devam edecekse o adımı atma derim.

Ayni durumda sayiliriz benim kaynana da ayni böyle nişanlim seninki gibi degil ama bi noktadan sonra olacak belliki.. sen bekleme sen ona at tekmeyi. Bende seviyorum ama acik acik konuscam olmuyosa bitircem cok cirkin bisey bu ya. Gelin aliyosan bütceni belirliceksin arkadasm paran yoksa da girmiceksin o islere sonra yok eksiklerini de al bilmem ne ayip ya. Ayni benim kaynna da boyle.
Kaynananızla mu oturacaksınız? Onun her türlü işini hizmetini görecek misiniz? Gelin bu yüzden “alınır”. Geleneklerimiz bunları da söylüyor.

Ya bu aşamada kavgalar normal herkes ailesinin doldurusuna gelio. Evlenince kinin gecmez ama boyle zirvaliklar da yaşanmaz.

Nerde kaldi o iki gonul bir olunca samanlik seyran olur ciftler tey tey diyesim geldi:)
Valla ablacim benim kaynanam da böyle konu sahibini kendime yakin hissettim cunku neden derseniz anlatayim..
Ben kv ye dedimki anne bak nikah yapalim sade hem sizde maddi olarak zorlanmayin ben zaten istemiyorum altindir odur budur elimziden geldigi kadar sade borcsuz bi sekilde evlenelim benim amacim o dedim.
Aslaaaa olmazzzz dedi simdi de nisanlima kredi cektiriyo yillarca o krediyi biz odücez hem benim dedigimi yapmiyo hem borc ustune borc... yani kaynanalar az degil bilin istedim belki basiniza gelmemistir ama konu actm yeni benimkine de bakarsaniz anlicaksiniz

Kaynananızla mu oturacaksınız? Onun her türlü işini hizmetini görecek misiniz? Gelin bu yüzden “alınır”. Geleneklerimiz bunları da söylüyor.
Konumu okur musunuz rica etsem?
Benim kaynanama ben anne nikah yapalm sizde yipranmayin maddi acidan dedim aslaaa olmaz dedi herseyi kenara biraktim hicbisey istemiyorum dedim güzelce sade bi sekilde evlenelim dedim nisanlima kredi cektrmis esek gibi öducez evlenince.. simdi bunun mantik neresinde ve ben hala saygi gosteriyorum bu kisiye.

don alacaklarına kondom alsalar daha iyi aslında.

Evet ondan sonra "esim ile mesafe var "esim cocuk ile ilgilenmiyor,.. gibi konular aciliyor. Kendini tanimadan evleniliyor, seksi tanimadan bebek yapiliyor. Sonuc nur topu gibi depresyon ve cocuklarin hir gür olan evde büyümeleri.

Zahmet etmişsin sağol. Adamin aklı varsa düğünü iptal eder. Konu sahibi evlilik için yeterli olgunlukta değil. Ikisine de zindan olur
bunlar benim çok eski konularım bundan önceki nişanlımın konularını da almışsınız ne alaka çok saygısızsınız

Amme hizmeti yapayım:

Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
eski nişanlımın konularını da eklemeniz çok ayıp

Valla tek bi soru soruyorum. "Tekmeyi yemene." dedikten sonra hâla konuşmaya devam ettin mi ?

Konumu okur musunuz rica etsem?
Benim kaynanama ben anne nikah yapalm sizde yipranmayin maddi acidan dedim aslaaa olmaz dedi herseyi kenara biraktim hicbisey istemiyorum dedim güzelce sade bi sekilde evlenelim dedim nisanlima kredi cektrmis esek gibi öducez evlenince.. simdi bunun mantik neresinde ve ben hala saygi gosteriyorum bu kisiye.
Konunuz başka bir şey ama. Benim alıntıladığım mesajda gelin alan bütçesini ayarlayacak diyorsunuz. Onların parasıyla evlenirseniz ne sınır koyabilirsiniz ne saygı görürsünüz. Nişanlınız da götürsün çektiği krediyi yatırsın geri olsun bitsin. Ha nişanlınız sizi dinlemiyorsa zaten kayınvalide en ufak sorununuz olur.

bunlar benim çok eski konularım bundan önceki nişanlımın konularını da almışsınız ne alaka çok saygısızsınız

Ben mi saygisizim? Şimdi konularına baktım kardeşim. Az cok profil adını da hatırlıyordum zaten. Belki bir tek tük olaylardan bir adım geri atıp, genel resime bir baksan belki nisanlinin neden isyan ettigini anlarsın. Annelere saygısızlık kabul edilemez evet, ama ortada ciddi sorunlar var.ayrica burda kimin ne kadar nişanlısı oldu diye saymaya da vaktimiz yok

Konunuz başka bir şey ama. Benim alıntıladığım mesajda gelin alan bütçesini ayarlayacak diyorsunuz. Onların parasıyla evlenirseniz ne sınır koyabilirsiniz ne saygı görürsünüz. Nişanlınız da götürsün çektiği krediyi yatırsın geri olsun bitsin. Ha nişanlınız sizi dinlemiyorsa zaten kayınvalide en ufak sorununuz olur.
Kimin parasiyla evlencemki aileler herseye karisiyo yani özellikle kaynanam.. ben sinirle söyledim o bütceyi tabiki öyle biri olsam emin olun bu halde olmazdim.. ama benim aileme kiz tarafi sunu yapar deyip herseyi istedigi gibi aldirip kendi benim isteklerimi gözardi ediosa orda bi problem vardir bence..

Back