Kafamı nereye vursamm ?

yok işte yapacağını yap dedim ayrılıyoruz
Canim biliyorum cok zor bende günlerdir uykusuzum ruh gibi geziyorum ama evlenince hepten bu sorunlar büyücek annemin ailemin üzülmesindense simdi biraz aglarim elbet unuturum diyorum sende korkma geri adim atma hic deger vermiyo ne sana ne annene kendine üzulmuosan annene üzül

yok işte yapacağını yap dedim ayrılıyoruz
Densizler ! Bu devirde hiç bişey istemeyen kız bulmuşlar üstüne pişkinlik yapıyorlar.
Bende hiç bişey istememe kayinvalidemlerin bir ton pişkinliğiyle uğraşıyorum.
Ama sende durum farklı sadece aile olsa bi şekilde uğraşılıyor da sizde adam sıkıntılı. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin.

ya set bile yapmıcaz dediler tamam dedik ne oldu şimdi valla iyilik yaramıyor kimseye

anneme üzülüyorum zaten

daha neler dedi ailen umrumda değil bilmem ne
Bohçaydı oydu buydu olsa aman çok takılma derdim ama iş aileye terbiyesizliğe gelirse alnını karışlarım o adamın... eşimle düğün öncesi veya sonrası olsun deli gibi kavgalar ettik ama aileler için tek kelime kötü söz söylememişizdir. Aile benim zayıf karnımdır bilir. Ezdirmeyin ailenizi, tabii onun ailesi içinde geçerli bu...

Ya şimdiye kadar kimseye ayrılın demedim hep ayrılık son çare gözüyle baktım ama bu defa değil. Şimdi ayrılmazsanıx iki gün sonra "ayrilmak istiyorum hamileyim" diye post acarsiniz.

Kaynanlarin bagzilari oyle vallah ama sen bilmiyon kinu sahibi de biraz vukatli en son patlamislar brnce

Konular görünmüyor ilgili ilgisiz bulduklarım..

Eklentiler

• 5C3E59DB-919C-4212-BE95-AA164C947737.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 201A1451-1E7F-4FEF-9232-2B8016EDAD84.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 45DBCF16-F0B2-498A-BACE-7E948ED087E1.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 54
  • AAF15C1E-1CBE-47F6-A6A7-E6F76DAFE763.jpeg
    148,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 2E496196-6746-4711-AF5E-9AF1ADB4D215.jpeg
    386,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 299935E8-060B-41BA-8460-D9BBB83F4E85.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 50
Benimle ayni olan biri daha...Allah belasini versin o kaynanalarin nefret ettrdi kendinden .

Ay ben de amme hizmetine niyetlendim araya iş soktum sen bulmuşsun:)

Canım donulmeyecek noktaya gelmediyse iliskiniz, islamdan düğünden bir gece öncede bitebilir. Ki ben bitirirdim.

Valla bunu kendim yazdım sanki. Benim nişanlm da krediyle dugun yapiyor dugunden sonra ikimiz odeyecegiz. Nisan alisverisi yapmadim kına gecesi de istemiyorum sade dugunle evlenelim dedim, tuttugum salonu sorun ettiler 8 bin tl diye ama guzel ve uygun salon bulamadik pisman oldum zaten hevesim de kalmadi.
Yuzsuz yuzsuz bi de gelip biz yaptik biz aldik diye o takilari takacaklar bana dugunde. Sinir hastasi olmak uzereyim kayinvalideler bozuyor işi.

Benimle ayni olan biri daha...Allah belasini versin o kaynanalarin nefret ettrdi kendinden .
Normalde cok canimdir cicimdir kizimdir der bilmem ne gittigimde otur yapma ben yaparim bir suru oyun. Disardan gören kaynana cok iyi gelin suratsiz der ama bir de içimi görseler.

Su bohca alisverisine cumbur cemaat cikip da mutlu donen bir allahin kulu gormedim. Varsa da cok istisnadir. Keske bastan kesin tavrini koysaydin sadece ikimiz gitmek istiyorum diye. Biz de nisanlimla ikimiz gitmistik ama bizimki cok sembolikti. Sadece o heyecani yasamak istemistim ve cok az oz bir alisveris yaptik. Mesela makyaj seti vs kesinlikle aldirmadim. Zaten her seyim vardi, diye masraf yaptirayim.

Senin konun nisan alisverisini gecmis, terbiyesizlige varmis olay. Tekmeyi yemene az kaldi diyen bir nisanliyla evlenirsen sayet,bir gun o tekmenin gercegini de yiyebilirsin. Buraya yaziyorum.

H
Hah ayni iste ayni ya millet bilezigi destek olmak icin takar benim o... da ogluma altin taktim bakin diye millete gosteris yapiyo gerizeklai ama millet bilmiyoki o altinlari biz kredi cekip aliyoruz Geberse de kurtulsam bi keske. Bu kadar yüzsüz ailelere nerden dustuk bilmiyorum baska kizlari örnek gosterip duruyo bide bak o kiz tarafi shnu yapmis diye lan gerizekali benim babam ev verdi ev daha napsin. Sen kadin olaydin da ogluna bi ev yapaydin kredi cektrcegine.
Canim bizim gibiler daha coook ezilir deveye diken insana s**** yaranir bundan sonra bende s.... taraftan olcam gerci iyilik kanima islemis istesem de yapamam da.
Ben dönmeyi dusunmye basladim nisndan valla ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…