- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
nerden biliyorsun almadığımı ??????????????Adam terbiyesiz tamam da annenle sen de damızlık inek mi alıyorsunuz? Sen de çalışıyorsun destek olsana. Bohça dediğin nedir bilmem ama iki kişi evleniyorsunuz siz, nevresim takımını da kendin al mesela. Zaten alışverişe kabile olarak çıkmışsınız insanları darlamayıp biraz da sen sorumluluk alsaydın. Mesela aileme yemek yedirmedi demek yerine sen yemeğe götürseydin.
nerden biliyorsun almadığımı ??????????????
ahhhh bi bilsemmmBu çocuk böyle değildi sanki, neden çıldırdı ki?
Bakin adetin guzelligine yoksa nasil anlick kızcağız adamin totosunun kalktığını? Esi ve uvey anasinin arasinda düzgün karar veremeyecegini? Ailesine edepsizlik edeceğini? Evlenirken ucun besin lafini edecegini?Bohça alışverişi falan artık saçmalık, ne çıkarsa bu geleneklerden çıkıyor.
Günümüz erkek tarafı totosu havada çünkü.
Yaptığı yanlış ve bu g.tü kalkık heriften koca olmaz haberınız olsun.
Bu bahsettiginiz seyler cahillikten tureyen etik olmayan adetler. Bohca gelenegini bu tarz seylerle ayni kefeye koymaniz cok garip. Sizin dediginiz gibiyse kiz isteme mevzulari dugun torenleride ortadan kalksin madem.gelenek görenek diyenlerin ailesi o zaman kendileri için başlık parası istesin. gerdekten sonra çatıya kanlı çarşaf filan assınlar. o da gelenek görenek. düğünde takılanları da damat tarafına versinler mesela.
teşekkür ederim çok mutsuz ve kararsızımsana hem kızar hemde severim prenses
önceki konularının bir çoğunda da genelde sana kızdım ama
bu apayrı bir konu resmen cimriliğe vurmuş seninki
ne demek annen tutturdu
dikkatli ol derim hakkında hayırlısı olsun
Ama sürdüremiyorlar işte :)bohça yapmanın kırsalda yaşamakla ne alakası vargeleneklere bağlı aileler yapıyor. düğün alışverişidir nişan alışverişidir bunları abartmadıktan sonra gayet sürdürülebilir gelenekler
yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacılarıBiz en başından beri bu adamla olmaz diyoruz ,dinlemiyorsun .
Şimdi de imzayı atmadan ayrıl diyecegim yine dinlemeyeceksin .
O yüzden artık yorum yapmıyorum ,1 ay sonra da evlilik konuları açacaksın .
Kadınlar satılık mal değiller, bu yüzden alınıp - verilmezler. İki kişi birbirlerini severler ve hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Bunun adı evliliktir; kız almak değilYa var ya yılların geleneğini acayip karsılayıp kıza yüklenmişsiniz...Bohca mı kaldı vs diye...Allah aşkına kız alan kişiye 1 tane makyaj setiyle gecelik batıyorsa 600tl die laf ediliyorsa daha ne diyim...Erkekler de sanki kendileri kız gibi batıyor para harcamak kendi eşin için alıyorsun ya...Senin için makyaj yağıp sana giyecek o geceliği öküz yemin ederim...Neyse ya sende bosuna konu açıyosun buraya ayrılmayıp evleneceksin işte
yolun hiç başı değilYolun başında sayılırsın hala dön gitsin
Psikopat mıymış ne demek ayrılmam senden, bu cümle her yöne gider. Adam hiç normal değil. Ya benimsin ya toprağın moduna da girdiyse işin var senin.bir de bana diyor evlenirsem ayrılmam senden
Cidden mi?yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacıları
doğru haklısın ama işte kalp offfYol yakınken dönün. Herif terbiyesizin saygısızın teki. Anneniz de istemiyormuş. Ya şurda açılan konuları okuyup hiç mi ders almıyorsunuz, hiç mi pay çıkarmıyorsunuz kendinize??? Valla sinir oldum ya. Evlendiğinde başına ne gelcek farkında değil misin?
Eşyalar alındı ev tamam diye yani dünya malı için evlenceksiniz. Bunun içğn mi evleniliyordu? Amaç bu muydu?
Çok pişmanım evlendiğime demek istemiyorsanız kendi denginizde edepli bir adam bulun. Ayrıca şu koca ayıyı da sevmeyiverin. Annenize çemkiren şu öküzden koca mı olurmuş, ahıra bağlanmaz bu.
bitti zatenNişanlılık evliliğin fragmanı derler. Çok doğru..
Nişanlılığım kötüydü, bile bile yine de evliliğe girdim. Sonuç; her şey daha kötü oldu.. boşanıyoruz.. eğer o zaman ayrılsaydım, başımdan bir nişan geçti diye söz edeceklerdi,ama şimdi evlilik geçti diye edecekler..
Uzun lafın kısası;evlenince her şey asla daha iyi olmuyor,aksine daha kötü oluyor.. ben olsam başta kendini böyle açık eden adamdan ayrılırdım..
ya biz binlerce liralık alışveriş yaptık ikimiz kavga çıkmamıştıYa bu aşamada kavgalar normal herkes ailesinin doldurusuna gelio. Evlenince kinin gecmez ama boyle zirvaliklar da yaşanmaz.
Mesele nevresim almak ya da almamak değil.Ya alınmıcaktı zaten annecim işte
yok yarın eşyalar gelecekti evimize onları iptal edecekmiş arıcam dediAyrilmayacagini adin gibi biliyorsun.
Şu senin yaptigininyapsam annem reddederdi beni... Neler neler aldırdı, kac bin liralık amaaaa kendine bir hirka bile alinmadi diye 2 yildir kinli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?