Kafamı nereye vursamm ?

nerden biliyorsun almadığımı ??????????????

Bakin adetin guzelligine yoksa nasil anlick kızcağız adamin totosunun kalktığını? Esi ve uvey anasinin arasinda düzgün karar veremeyecegini? Ailesine edepsizlik edeceğini? Evlenirken ucun besin lafini edecegini?

Bu bahsettiginiz seyler cahillikten tureyen etik olmayan adetler. Bohca gelenegini bu tarz seylerle ayni kefeye koymaniz cok garip. Sizin dediginiz gibiyse kiz isteme mevzulari dugun torenleride ortadan kalksin madem.

teşekkür ederim çok mutsuz ve kararsızım

Ama sürdüremiyorlar işte :)

Ben anladım sizi. Güzel bir gelenek ama beceremiyoruz biz toplum olarak.

Biz en başından beri bu adamla olmaz diyoruz ,dinlemiyorsun .
Şimdi de imzayı atmadan ayrıl diyecegim yine dinlemeyeceksin .
O yüzden artık yorum yapmıyorum ,1 ay sonra da evlilik konuları açacaksın .
yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacıları

Kadınlar satılık mal değiller, bu yüzden alınıp - verilmezler. İki kişi birbirlerini severler ve hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Bunun adı evliliktir; kız almak değil

Konularınızı biliyorum, insanı çıldırtacak cinsten tavırlarınız var lakin yaşadığınız ilişkideki her çalkantıyı da size mal etmemek lazım. Nişanlınızın saygısızlığının, seviyesizliğinin hiçbir bahanesi olamaz. Karakteri çok düzgün olsa saygısızlık yapmak yerine, sizden ayrılırdı. Ayrıca hadi her şeyi unutalım, mutlu olalım demekle mutlu olunmuyor, zira hem yapılanlar unutulmuyor, hem de karakter değişmediği için aynı saçma sapan tavırlar gerçekleşmeye devam ediyor. Olmayacak bir ilişkiyi zorla oldurmaya çalışıyor gibisiniz ikiniz de.

doğru haklısın ama işte kalp offf

bitti zaten

Ya alınmıcaktı zaten annecim işte
Mesele nevresim almak ya da almamak değil.

Eğer ben sevilen! Bir nişanlı isem,ailem karşı taraf için saygıdeğer insanlar ise.... nişanlılık tavrı "tutturdu" olamaz.

Ben taypalma yorga cinsi at istesem bile bana böyle yapmamalı.

"Hayatım onu da alırız ama şimdi değil. Sonra bakarız ona. Şu an elimizde o kadar paramız yok" dese. Sonra da unutup gitse olmaz mı.

Senin haklı ya da haksız olman gibi bir durum söz konusu değil.

Mesele adamın tavrı.

Seni; hevesinden heyecanindan el üstünde tutmali iken böyleyse 5 sene sonrasıni hayal dahi edemiyorum.

Şu an karar verirken 5 sene sonrasını düşünmemi öneririm... o kadar cok seye cevap veriyor ki

Benden sana tavsiye. Büyük sözü dinle. Bu işi bitir.

Şu an zor değil. Parmaktan yüzüğü çıkarmak kadar kolay..

Sonra hakim karşısında sorulara cevap vermek çok daha zor olacak.
.

Ee bak böyle olacağı belliydi.
Sakin uyumlu çocuğu kendi ellerinle canavara dönüştürdün
Ne yaptım ki deme
Eski konularına bak
Çocuğun sabrı taşmış saygıyı da bitirmiş
Evlenseniz de artık o saygı öldü sana her sinirlendiğinde istediğini söyleyebilecek çünkü sen ona bu imkanı vermiş olacaksın tüm bu olanlardan sonra evlenerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…