- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kaynananızla mu oturacaksınız? Onun her türlü işini hizmetini görecek misiniz? Gelin bu yüzden “alınır”. Geleneklerimiz bunları da söylüyor.Ayni durumda sayiliriz benim kaynana da ayni böyle nişanlim seninki gibi degil ama bi noktadan sonra olacak belliki.. sen bekleme sen ona at tekmeyi. Bende seviyorum ama acik acik konuscam olmuyosa bitircem cok cirkin bisey bu ya. Gelin aliyosan bütceni belirliceksin arkadasm paran yoksa da girmiceksin o islere sonra yok eksiklerini de al bilmem ne ayip ya. Ayni benim kaynna da boyle.
Valla ablacim benim kaynanam da böyle konu sahibini kendime yakin hissettim cunku neden derseniz anlatayim..Nerde kaldi o iki gonul bir olunca samanlik seyran olur ciftler tey tey diyesim geldi:)
Konumu okur musunuz rica etsem?Kaynananızla mu oturacaksınız? Onun her türlü işini hizmetini görecek misiniz? Gelin bu yüzden “alınır”. Geleneklerimiz bunları da söylüyor.
don alacaklarına kondom alsalar daha iyi aslında.
NE Yapmam lazım az da olsa seviyorumKimseden yana değilim. Yanlışlarını söylüyorum. Bu gidişe dur de.
bunlar benim çok eski konularım bundan önceki nişanlımın konularını da almışsınız ne alaka çok saygısızsınızZahmet etmişsin sağol. Adamin aklı varsa düğünü iptal eder. Konu sahibi evlilik için yeterli olgunlukta değil. Ikisine de zindan olur
eski nişanlımın konularını da eklemeniz çok ayıpAmme hizmeti yapayım:
Şu meşhur şaka bana dert oldu.
Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti. Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim. Ama eşim veya sevgilim yoktu. İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti. İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı...www.kadinlarkulubu.com Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir...www.kadinlarkulubu.com Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.
Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum. Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak. Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri...www.kadinlarkulubu.com Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)
Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde. Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk. Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer...www.kadinlarkulubu.com
Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Konunuz başka bir şey ama. Benim alıntıladığım mesajda gelin alan bütçesini ayarlayacak diyorsunuz. Onların parasıyla evlenirseniz ne sınır koyabilirsiniz ne saygı görürsünüz. Nişanlınız da götürsün çektiği krediyi yatırsın geri olsun bitsin. Ha nişanlınız sizi dinlemiyorsa zaten kayınvalide en ufak sorununuz olur.Konumu okur musunuz rica etsem?
Benim kaynanama ben anne nikah yapalm sizde yipranmayin maddi acidan dedim aslaaa olmaz dedi herseyi kenara biraktim hicbisey istemiyorum dedim güzelce sade bi sekilde evlenelim dedim nisanlima kredi cektrmis esek gibi öducez evlenince.. simdi bunun mantik neresinde ve ben hala saygi gosteriyorum bu kisiye.
Kapalicarsida dugun ivir ziviri satan bir arkadasim var,moralim bozuk olunca ona gidiyorum,bu sekilde gelen ciftler oluyor,onlara guluyorum valla. Bence herkese lazim oyle bir arkadas.Filmi çekilir ki bunun. Kaprisli prenses: Görevimiz Nevresim
bunlar benim çok eski konularım bundan önceki nişanlımın konularını da almışsınız ne alaka çok saygısızsınız
Eski nişanlınız olduğunu nereden bileyim?eski nişanlımın konularını da eklemeniz çok ayıp
yok işte yapacağını yap dedim ayrılıyoruzValla tek bi soru soruyorum. "Tekmeyi yemene." dedikten sonra hâla konuşmaya devam ettin mi ?
tarihe baksanız anlardınız o kadar araştırmışsınız ya ama siz sadece insanları yaralamak peşindesinizEski nişanlınız olduğunu nereden bileyim?
Kimin parasiyla evlencemki aileler herseye karisiyo yani özellikle kaynanam.. ben sinirle söyledim o bütceyi tabiki öyle biri olsam emin olun bu halde olmazdim.. ama benim aileme kiz tarafi sunu yapar deyip herseyi istedigi gibi aldirip kendi benim isteklerimi gözardi ediosa orda bi problem vardir bence..Konunuz başka bir şey ama. Benim alıntıladığım mesajda gelin alan bütçesini ayarlayacak diyorsunuz. Onların parasıyla evlenirseniz ne sınır koyabilirsiniz ne saygı görürsünüz. Nişanlınız da götürsün çektiği krediyi yatırsın geri olsun bitsin. Ha nişanlınız sizi dinlemiyorsa zaten kayınvalide en ufak sorununuz olur.
NE Yapmam lazım az da olsa seviyorum
NE Yapmam lazım az da olsa seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?