Kafamı nereye vursamm ?

Adam senin dişlerine binlerce lira bayıldı ayol nevresim almadı, annenin karnını doyurmadı diye mi kötü oldu şimdi
aaaaaaa o sorunlu kızımız bu üşüyen arkadaş mıymış :)) ay az önceki yorumumu insaflı olan normal standarttaki hanım kızlar için söyledim. Ayrılmanız bey arkadaş için hayırlı olcak. İnşallah kurtarır kendini.

Iyide mesela bu konuda bile havaya 600 tl atiliyor. 600 tl azmi? Ne icin? Makjaj malzemesi icin. Peki 1950de gelinler makjaj yapiyormuydu? Hayir. Eh bunun neresi adet gelenek? Eskiden bohcaya bir iki tekstil parcasi koyarlardi gelin sonradan elbise diksin diye, ve bir iki gecelik. Niye? Cünkü o zaman gelinin hic malvarligi yoktu.

Ki bunun karsisinda kv'deye hizmet etmek vardi, beraber yasamak, temizlik yapmak,...Bu adetlerde sence devam etsinmi?

Bohca olayi, iki tarafi germekten baska bir ise yaramiyor. Ve konu adet gelenek ise, nevresim takimi ceyiz parcasidir. Kiz tarafi alir onu...

daha evlenmeden ailene sana saygısızlıklar başlamış bu adamı evlendikten sonra düşünemiyorum
zararın neresinden dönsen kardır evlenme sakın

İşin içine maddiyat girdiğinde nasılda çirkinleşiliyor.
Sana resmen git demiş, evlendikten sonra şimdi gitmediğini görerek sürekli aynı tavrı sergileyecek.
Belki bu da senin imtihanındır, insanlar ne der diye düşünme evlenip boşanmak daha zor olacak senin için.
Umarım hakkında hayırlısı olur.

Canım evlendikten sonra mı ayrılacaksın ?
Yazık ediyorsun kendine. Ah vah etme de sonra.
Birşeyin düzeleceği yok maalesef.

her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Tıynetsiz olsam, artık bıkıp usanacak bir hale getirilmişsem, bu sebepten ayrılmayacağını sezdiğim birine bir liralık alışveriş dahi yapmazdım, alınacakları ona aldırır, yüzsüzlüğün alasını yapar, düğünden sonra da bu zamana kadar ayrılmadı biraz daha şansımı zorlayayım deyip bir de altınlara da el koyardım.

Neden delirdi bu adam bu noktaya geldi sende çok iyi biliyorsun. Sabır bırakmadın insanlarda. Geri adım atmayacağını da biliyorsa neden suyuna gidip masraf yapsın ki. Belli ki maddiyatta da bir sıkıntı var. Kendisi cimri sende çalışmana rağmen masraflarını ona yıkmışsın. Bir kontör meselesi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

çarşafı kozmetiği geç. iç çamaşırı almış ya. kaynana, anne, nişanlı... cümbür cemaat gerdekte onu mu giyse bunu mu giyse diye kritik yaptılar mı acaba?

Ama evlenmeden önce kiz seks yapsa tüh kaka olurdu. Simdi bir belge olacak, legal seks yapacak ya, tabiki beraber en seksi gecelik hangisi diye bakarlar.

Sonra yabancilara kiziyorlar, kizlarina ogullarina hap, kondom veriyorlar diye. En azindan koruma amaci var. En seksi geceligin amaci ne?

BENDEN misiniz ondan mı anlamadım

Amme hizmeti yapayım:

Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)

don alacaklarına kondom alsalar daha iyi aslında.

Zahmet etmişsin sağol. Adamin aklı varsa düğünü iptal eder. Konu sahibi evlilik için yeterli olgunlukta değil. Ikisine de zindan olur

Senin tek sikintin digrr konulardan yola cikarak soyluyorum zira bu konuda nisanlin cok ayip etmis neyse ttej sikintin cok inatci olmannn b4nce

Ayni durumda sayiliriz benim kaynana da ayni böyle nişanlim seninki gibi degil ama bi noktadan sonra olacak belliki.. sen bekleme sen ona at tekmeyi. Bende seviyorum ama acik acik konuscam olmuyosa bitircem cok cirkin bisey bu ya. Gelin aliyosan bütceni belirliceksin arkadasm paran yoksa da girmiceksin o islere sonra yok eksiklerini de al bilmem ne ayip ya. Ayni benim kaynna da boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…