- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
aaaaaaa o sorunlu kızımız bu üşüyen arkadaş mıymış :)) ay az önceki yorumumu insaflı olan normal standarttaki hanım kızlar için söyledim. Ayrılmanız bey arkadaş için hayırlı olcak. İnşallah kurtarır kendini.Adam senin dişlerine binlerce lira bayıldı ayol nevresim almadı, annenin karnını doyurmadı diye mi kötü oldu şimdi
bohça yapmanın kırsalda yaşamakla ne alakası vargeleneklere bağlı aileler yapıyor. düğün alışverişidir nişan alışverişidir bunları abartmadıktan sonra gayet sürdürülebilir gelenekler
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
Tıynetsiz olsam, artık bıkıp usanacak bir hale getirilmişsem, bu sebepten ayrılmayacağını sezdiğim birine bir liralık alışveriş dahi yapmazdım, alınacakları ona aldırır, yüzsüzlüğün alasını yapar, düğünden sonra da bu zamana kadar ayrılmadı biraz daha şansımı zorlayayım deyip bir de altınlara da el koyardım.her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
ÇOK HAKLISIN ÇOOKCanım evlendikten sonra mı ayrılacaksın ?
Yazık ediyorsun kendine. Ah vah etme de sonra.
Birşeyin düzeleceği yok maalesef.
çarşafı kozmetiği geç. iç çamaşırı almış ya. kaynana, anne, nişanlı... cümbür cemaat gerdekte onu mu giyse bunu mu giyse diye kritik yaptılar mı acaba?
BENDEN misiniz ondan mı anlamadımDüne kadar kaprislerine iyi dayanıyor adam melek diyenler gömmüşler. Prenses yanlış yoldasın. Önceden de yanlış yapıyordun. Hala yanlış yapıyorsun. Erkekler evlenmemekte yerden göğe haklı. Sen onu yedin bitirdin şimdi anneciğime laf söyledi diyorsun. Sen söyletmeyecektin. Eşimle ayrılma noktasına geldik öfke kontrolü hiç yoktu aileme laf söylemedi. Çünkü onları birbirleri ile yüz göz etmedim. Sende aklını başına al.
Amme hizmeti yapayım:Bi göz atiyim. Yaklaşık 5 yıl evliyim. Cok şükür ne nişanlılikta nede evlilikte birbirimize veya ailemize saygısızlıgimiz olmadi. Ben düğün olaylarıninda fazla abartıldığını düşünüyorum. Daha evlenmeden araya soğukluk giriyor bunun sayesinde. Şükür bizde olmadı
don alacaklarına kondom alsalar daha iyi aslında.Ama evlenmeden önce kiz seks yapsa tüh kaka olurdu. Simdi bir belge olacak, legal seks yapacak ya, tabiki beraber en seksi gecelik hangisi diye bakarlar.
Sonra yabancilara kiziyorlar, kizlarina ogullarina hap, kondom veriyorlar diye. En azindan koruma amaci var. En seksi geceligin amaci ne?
Amme hizmeti yapayım:
Şu meşhur şaka bana dert oldu.
Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti. Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim. Ama eşim veya sevgilim yoktu. İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti. İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı...www.kadinlarkulubu.com Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir...www.kadinlarkulubu.com Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.
Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum. Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak. Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri...www.kadinlarkulubu.com Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)
Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde. Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk. Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer...www.kadinlarkulubu.com
Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Oğlanı tutuyoz biz :)BENDEN misiniz ondan mı anlamadım
Senin tek sikintin digrr konulardan yola cikarak soyluyorum zira bu konuda nisanlin cok ayip etmis neyse ttej sikintin cok inatci olmannn b4nceHafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Kimseden yana değilim. Yanlışlarını söylüyorum. Bu gidişe dur de.BENDEN misiniz ondan mı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?