- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Zaten ben kendimden ödün versem inatlaşmasam alttan alsam problemimiz yokO zaman kendinizi değiştirecek içine gireceğiniz duruma ayak uyduracaksınız ki evliliğinize bir şans verin.
İllaki evlenip kurtulmak istiyorsanız, daha uysal olup öyle her şeye kavga etmeyeceksiniz. Bakarsınız siz böyle olursanız eş adayınız da iyi yönde değişebilir. Ama siz yine her konuda tartışmaya başlar, inatlaşırsanız inanın bu evlilik çok uzun sürmez. Zaten daha evlenmeden neler yaşamışsınız.
Madem kaçış yolunuz bu, bu yolda kendinizden ödün verecek karşınızdakinin de bir süre sonra düzeleceğini umacaksınız. Bu 1-2 ay sürmeyecek yalnız. Belki bir yıl deneyecek, çabalayacaksınız. Belki bunları yaparsanız karşılığını alırsınız ama belki...
Sonuç olarak, bu işten dönüş yoksa problemleri çözemeye ve yeni problemler çıkarmamaya çalışın ki evlendikten sonra işiniz daha kolay olsun.
Evet ağır konuştu neyse olan oldu artık bundan sonrasına bakıcamSeviyorsun bir geçmişiniz var güzel günleriniz. Korkuyorsun bundan ayrıldım daha iyisi mi gelecek diye. Bunlardan daha kötüsü mutsuz evliliktir. Bunu göze alabiliyor musun? Ailesininin tavırlarına bir ömür okey diyebilecek misin? Tekmeyi yeme kelimesi bence bonus kelime bütün iyilikleri de siler güzel geçmişi de. İnşallah pişman olmazsınız
Allah korusun bugüne kadar ne kavgalar ettikEvlenince en ufak kavgada kapi disari edileceksin sonra da ozur dileyip kaldiginiz yerden devam edeceksiniz.
Sizin evliliginiz tam da boyle surucek.
Sensiz yapamam senden başka kimsem yok diye önümde diz çöken adam tarafından terkedildim. Hem de kavga falan da yoktu. Sms ile terkedildimAllah korusun bugüne kadar ne kavgalar ettik
ne olaylar yaşadık hiçbirisinde hiçbir durumda beni bırakıp gitmedi
ben gitmek istedim izin vermedi
kızar eder de kapı dışarı edeceğini sanmıyorum
Allah Allah niye terkettiSensiz yapamam senden başka kimsem yok diye önümde diz çöken adam tarafından terkedildim. Hem de kavga falan da yoktu. Sms ile terkedildimyapmaz sanmıyorum deme, öyle de bi yapar ki inanamazsın
Aylardır aldatiliyormusum, ben farkedene kadar ikimizi idare etmiş. Sonradan ne olduysa o kızı tercih etmiş olacak ki beni terketmiş. Tabi ben aldatıldığımı bile 6 ay sonra ogrendigim için bu arada bayağı üzülmüştüm benim yüzümden soğudu galiba diyeAllah Allah niye terketti
benim de eski nişanlım sen benim kalbime verdiğim son şansımsın senden başka kimse giremez bu kalbe diyordu
ayrıldım 1 ay sonra başkasını istemeye gitti
çok haklısınAylardır aldatiliyormusum, ben farkedene kadar ikimizi idare etmiş. Sonradan ne olduysa o kızı tercih etmiş olacak ki beni terketmiş. Tabi ben aldatıldığımı bile 6 ay sonra ogrendigim için bu arada bayağı üzülmüştüm benim yüzümden soğudu galiba diyebu sebeple kendimi suçlayıp durdum. En son gelmiş bir de senin gibisi yok barışalım diyor balık baştan kokar bunu unutma
nedenBen cok üzüldüm barismaniza.
Çok teşekkür ederim. Eşimle tanışınca daha iyi anladim aradaki farkı. Ayrilacaginiz bana göre kesin, ama ilerde yeni birini bulursan ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınçok haklısın
mutluluklar dilerim :)
hayırlısı olsun :)Çok teşekkür ederim. Eşimle tanışınca daha iyi anladim aradaki farkı. Ayrilacaginiz bana göre kesin, ama ilerde yeni birini bulursan ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın
Çok fevri birisi, her sinirlendiğinde krizler çıkaracak. Bunlar sürekli birikiyor, senin alttan almana da alışıyor. Işin aşırı zor. En baştan ipleri verdin eline. Şimdi seni ne tarafa çekerse gideceksinneden
gerçi benim de çok mutlu olduğum söylenemez
bu hafta psikiyatri randevusu var birlikte gidicezÇok fevri birisi, her sinirlendiğinde krizler çıkaracak. Bunlar sürekli birikiyor, senin alttan almana da alışıyor. Işin aşırı zor. En baştan ipleri verdin eline. Şimdi seni ne tarafa çekerse gideceksin
Zaten ben kendimden ödün versem inatlaşmasam alttan alsam problemimiz yok
ama ben bir tanesini alttan alsam ikincisinde yok yaa yeter be diyorum
benim bu dik başlılığıma bi dur demem lazım
haklısınız zaten bana diyor trip atmasan, inatlaşmasan, huyuma gitsen bak ben o zaman sana nasıl davranıcam sana köle bile olurum diyorEğer tercihin evlenmekse ve geri dönüşün yoksa bu huyundan vazgeçeceksin, başka çaren yok. Evlendikten sonra yeri gelecek haksızlıklara uğrayacaksın belki ama sen en azından kocanı yanında tutmayı bilmen gerekli. Ailesi ile sorun yaşayabilirsin ama kocanı yanında tut. Erkekler bazen zaten basit oluyorlar yeter ki gönüllerini yap onlarla inatlaşma. sonra senden iyisi olmaz.
Ben de pek kontrol edemiyorum, yani çok zor. Düzeldim mi dersen o sinir anında düşünemiyorsun ki nasıl düzeleceksin. Ilaclarin yan etkisi cok bi zaman sonra ilaclar hikaye olacak. Bunu da boncukhanim demisti dersin. Cunku bi ilaci 3 5 ay kullanınca sıkılıyorsun. Sen nasil evlisin derken esim cok fedakar. Eşim beni duymamazlıktan geliyor, sonra gidip özür diliyorum. Sorun değil diyor. Sen bunu yapabilecek misin omur boyu. Bir de sevgilim gelip cok pismanim diyip ozur dileyecek mi yoksa bu olaydaki gibi hep ilk adimi senden mi bekleyecek. Bir nevi tek başına tasiman gerek Bu evliligibu hafta psikiyatri randevusu var birlikte gidicez
ilaç falan kullanacak
belki öfkesini kontrol edebilir ne dersin
Bu konuda da tamamen yalanhaklısınız zaten bana diyor trip atmasan, inatlaşmasan, huyuma gitsen bak ben o zaman sana nasıl davranıcam sana köle bile olurum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?