• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

demek ki siz benden daha güçlüsünüz

İlerisini hayal edin. Bir ilişki başta kötüyse hiç bir zaman daha iyiye gitmiyor. Kimse acı çekmiyor ya da rest çekmiyor mu sanıyorsunuz? Birazcık gurur yapın. Saygısızlık varsa devam ettikçe saygısızlık artar her zaman. Evlenir boşanırsınız. Kötü yine siz olursunuz. Madem öyle evlenmeseydin zorla mı evlendin derler. Yine olan size olur.

İlerisini hayal edin. Bir ilişki başta kötüyse hiç bir zaman daha iyiye gitmiyor. Kimse acı çekmiyor ya da rest çekmiyor mu sanıyorsunuz? Birazcık gurur yapın. Saygısızlık varsa devam ettikçe saygısızlık artar her zaman. Evlenir boşanırsınız. Kötü yine siz olursunuz. Madem öyle evlenmeseydin zorla mı evlendin derler. Yine olan size olur.
doğru çok haklısınız ama bu çocuk neredeyse 2 senedir böyle bir şey yapmadı ki
başta kötü değildi
bir olaya bakıp tüm iyiliklerini silmek istemiyorum

başta kötü değildi
Bu bir olay değil bence. Bir çok şeyin başlangıcı.
Saygısızlık.
Şu söylediği cümle “tekmeyi vurma” ilerisi için çok büyük bir ipucu.
Bana da defol git demişti zamanında birisi. Defolup gitmiştim. Sizin gibi ciddi bir durumdaydık, aileler tanışmıştı. Ama o cümleyi kaldıramadım. Annesi babası özür diledi onun adına, o da çok pişman oldu ama ben affetmedim. Çok gururluyumdur. Ve şu an pişman değilim. Hayatımın hatasından vazgeçmişim.

Son düzenleme:
demek ki siz benden daha güçlüsünüz
Sevgililiği,nişanlılığı geç, tam geçen hafta bugün bir evliliği bitirdim. Nasıl mıyım? Çok iyiyim.. bazı sağlık sorunları dışında bir problem yok, Allah şifasını da verir inşallah..
Diyeceğim o ki, aklıma bile gelmiyor diyebilirim:KK39:
Kafada bitirdikten sonra her şey çok kolay..

başta kötü değildi

Siz kendinizi kandırmaya o kadar meraklisiniz ki her seye bir bahane bulup ona inanmak icin adeta savasiyorsunuz.

2 senedir yaptigi, sizin iyilik diye tanimladiginiz seyler ,

sizin absurt istekleriniz,

tuhaf davranislariniz,

yersiz kaprislerinize verdigi ya da vermesi gereken ama vermedigi tepkiler mi merak ettim.

Eger onlarsa onlara iyilik denmiyor,karsindaki insanin sana guvenmesini,sana baglanmasini,seni daha cok sevmesini sinsi sinsi bekleyip ,gercek yuzunu sonradan göstermek deniyor yani ben öyle tanımlıyorum.

Yazilanlari dikkate almadiginizi bile bile yazdim aslinda yazmayacaktim da neyse,son bir tavsiye madem ayrilmayacaksiniz bari hakaret isitmemek icin azami caba gosterin cunku gittikce unutmasi daha zor seyler duymaniz mumkun gibi görünüyor.

Konu açıp açıp ama ben yapamam ki demek için konu acıyor hanımlar.
Bosverin.
Evlendiğinde ilk yazdığı sorununda mustehak diyeceklerden biriyim.
Bekliyorum sadece ;)

Bu bir olay değil bence. Bir çok şeyin başlangıcı.
Saygısızlık.
Şu söylediği cümle “tekmeyi vurma” ilerisi için çok büyük bir ipucu.
Bana da defol git demişti zamanında birisi. Defolup gitmiştim. Sizin gibi ciddi bir durumdaydık, aileler tanışmıştı. Ama o cümleyi kaldıramadım. Annesi babası özür diledi onun adına, o da çok pişman oldu ama ben affetmedim. Çok gururluyumdur. Ve şu an pişman değilim. Hayatımın hatasından vazgeçmişim.
Nişanlıyken benim de başıma benzer bir durum gelmişti, olmuyorsa zorlamayalım blöfüyle birlikte. Tamam o zaman yüzüğünü kargoluyorum demiştim güya sonra kuru bir özürle de yumuşamıştım. Sonuç boşanma. Saygı duvarı bir kez yıkılınca leylayla mecnun da olsak boş.

Nişanlıyken benim de başıma benzer bir durum gelmişti, olmuyorsa zorlamayalım blöfüyle birlikte. Tamam o zaman yüzüğünü kargoluyorum demiştim güya sonra kuru bir özürle de yumuşamıştım. Sonuç boşanma. Saygı duvarı bir kez yıkılınca leylayla mecnun da olsak boş.
En iyisi yol yakınken dönmek.

Siz kendinizi kandırmaya o kadar meraklisiniz ki her seye bir bahane bulup ona inanmak icin adeta savasiyorsunuz.

2 senedir yaptigi, sizin iyilik diye tanimladiginiz seyler ,

sizin absurt istekleriniz,

tuhaf davranislariniz,

yersiz kaprislerinize verdigi ya da vermesi gereken ama vermedigi tepkiler mi merak ettim.

Eger onlarsa onlara iyilik denmiyor,karsindaki insanin sana guvenmesini,sana baglanmasini,seni daha cok sevmesini sinsi sinsi bekleyip ,gercek yuzunu sonradan göstermek deniyor yani ben öyle tanımlıyorum.

Yazilanlari dikkate almadiginizi bile bile yazdim aslinda yazmayacaktim da neyse,son bir tavsiye madem ayrilmayacaksiniz bari hakaret isitmemek icin azami caba gosterin cunku gittikce unutmasi daha zor seyler duymaniz mumkun gibi görünüyor.
savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordum
hiç sevmediğini biran bile düşünmedim
ama hafta sonu bi kıskançlığıma büyük tepki verdi ben de anladım bana tahammülü kalmamış
dedim sevginden ilk defa şüphe ettim
sevmediğini hiç düşünmemiştim düne kadar
dedim senin bana olan tahammülün azalmış sevgin de azalmış anladım
beni sevmeyen birisiyle yola devam edemem
zaten bana dedi evlenirsek boşanırız seni eskisi gibi sevmiyorum
iyi dedim bundan sonra ısrar yok ben yapamıcam böyle bir evlilik
2 saat sonra beni aradı
seni seviyorum evlenmekte istiyorum özür dilerim dedi
e şimdi ben napıcam
niye madem sevmiyorum diyor

ama hafta sonu bi kıskançlığıma büyük tepki verdi ben de anladım bana tahammülü kalmamış
2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
Burda insanların seni ciddiye alıp bu soruna cevap vereceğini sanmıyorum .Ben de dahilim .

2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam

Anlaşılan siz bu adamdan ayrılmayacaksınız orası net. Amacım ayrılmanız değil ama görünen köy kılavuz istemez derler. Keşke tersi olsa ama bu adamla mutlu olamayacağınız daha evlenir evlenmez birçok problem yaşayacağınız gün gibi ortada.

Daha önce de başınızdan geçtiği ve ailenizde sıkıntılar olduğu için ikinci kez nişan atmaktan, çevredekilerin ne düşüneceğinden, ailenizdeki baskıdan korkuyorsunuz.

Ama evlendikten sonra boşandığınız da ( ki inşallah böyle bir şey olmaz da mutlu olursunuz) her şey daha mı iyi olacak yoksa kötü mü ?

2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
Erkekler evlendikten sonra 3 kat sapıtıyorlar, nasılsa artık evlendik diye. Bu dengesizlikle neler yapar sana bu. Düzülen ev, eşyalar falan gerçekten önemli değil. Onları düşünme. Nişanda zaten evliliğin fragmanı. Sen fragmanda bunları yaşıyorsun film nasıl olacak düşün.

Ayrılmak istemeyebilirsin, hiç kimse buna karar veremez senden başka. Ama şunu bil bu evlilikte çok zor günler seni bekliyor.

2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
O 2 saat içinde düğüne az kaldı elalem ne der, zaten birsürü masraf yaptık diye düşündü. Bide bikaç kişi bu sebepten ayrılmayın olur öyle demiştir.
Daha önce de söylemiştim sana insanlar sinirliyken gerçek duygularını söyler.
Evet hissettiklerin doğru. Sana tahammülü kalmadı. Ayrıca evlendikten sonra daha da kötüye gidecek gibi duruyor.
Mutlu olmanı isterim biliyorsun ama sadece mecburiyetten dolayı bi imza atılacakmış gibi duruyor.
Ailenden özür diledi mi peki?

Anlaşılan siz bu adamdan ayrılmayacaksınız orası net. Amacım ayrılmanız değil ama görünen köy kılavuz istemez derler. Keşke tersi olsa ama bu adamla mutlu olamayacağınız daha evlenir evlenmez birçok problem yaşayacağınız gün gibi ortada.

Daha önce de başınızdan geçtiği ve ailenizde sıkıntılar olduğu için ikinci kez nişan atmaktan, çevredekilerin ne düşüneceğinden, ailenizdeki baskıdan korkuyorsunuz.

Ama evlendikten sonra boşandığınız da ( ki inşallah böyle bir şey olmaz da mutlu olursunuz) her şey daha mı iyi olacak yoksa kötü mü ?
Daha iyi olmaz belki ama böyle kendimi birey gibi hissetmiyorum babamın kuklası gibi hissediyorum
belki o zaman bir birey olurum

Erkekler evlendikten sonra 3 kat sapıtıyorlar, nasılsa artık evlendik diye. Bu dengesizlikle neler yapar sana bu. Düzülen ev, eşyalar falan gerçekten önemli değil. Onları düşünme. Nişanda zaten evliliğin fragmanı. Sen fragmanda bunları yaşıyorsun film nasıl olacak düşün.

Ayrılmak istemeyebilirsin, hiç kimse buna karar veremez senden başka. Ama şunu bil bu evlilikte çok zor günler seni bekliyor.
evet farkındayım bunun ekstra çaba göstermem lazım

O 2 saat içinde düğüne az kaldı elalem ne der, zaten birsürü masraf yaptık diye düşündü. Bide bikaç kişi bu sebepten ayrılmayın olur öyle demiştir.
Daha önce de söylemiştim sana insanlar sinirliyken gerçek duygularını söyler.
Evet hissettiklerin doğru. Sana tahammülü kalmadı. Ayrıca evlendikten sonra daha da kötüye gidecek gibi duruyor.
Mutlu olmanı isterim biliyorsun ama sadece mecburiyetten dolayı bi imza atılacakmış gibi duruyor.
Ailenden özür diledi mi peki?
Yok o mecbur hissetmez
ailesi beni istemiyor ki ayrıl diyorlar
o yüzden onun ayrılması kolay olur
beni sindirmek için öyle söylüyor biliyorum
annemin yanına geldi anneler gününü falan kutladı

Daha iyi olmaz belki ama böyle kendimi birey gibi hissetmiyorum babamın kuklası gibi hissediyorum
belki o zaman bir birey olurum

O zaman kendinizi değiştirecek içine gireceğiniz duruma ayak uyduracaksınız ki evliliğinize bir şans verin.
İllaki evlenip kurtulmak istiyorsanız, daha uysal olup öyle her şeye kavga etmeyeceksiniz. Bakarsınız siz böyle olursanız eş adayınız da iyi yönde değişebilir. Ama siz yine her konuda tartışmaya başlar, inatlaşırsanız inanın bu evlilik çok uzun sürmez. Zaten daha evlenmeden neler yaşamışsınız.

Madem kaçış yolunuz bu, bu yolda kendinizden ödün verecek karşınızdakinin de bir süre sonra düzeleceğini umacaksınız. Bu 1-2 ay sürmeyecek yalnız. Belki bir yıl deneyecek, çabalayacaksınız. Belki bunları yaparsanız karşılığını alırsınız ama belki...

Sonuç olarak, bu işten dönüş yoksa problemleri çözemeye ve yeni problemler çıkarmamaya çalışın ki evlendikten sonra işiniz daha kolay olsun.

Back