Kafamı nereye vursamm ?

:))))))) var gibi düşünelim

ama hafta sonu bi kıskançlığıma büyük tepki verdi ben de anladım bana tahammülü kalmamış
Bunu şimdi mi anladınız?

Ee peki madem anladınız ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?

zaten bana dedi evlenirsek boşanırız seni eskisi gibi sevmiyorum
Haklı, dediği de doğru.
Eskisi gibi seven adam ne tekmeyi basarım der ne diğer dediklerini der. Daha evlenmeden "evlenirsek boşanırız" demesi bile eskisi gibi sevmediğini gösteriyor.

Bu arada nişanlınız psikiyatriste başlıyormuş sanırım.
Siz kendiniz ne zaman başlayacaksınız?

Ben psikoloğa başladım 2 hafta oluyor
bunu anladıktan sonra konuştum dedim böyle olmaz ben beni sevmeyen birisi ile evlenmek istemiyorum napıcaksak yapalım bitmesin falan da demicem bu sefer dedim
tamam demişti eve bıraktı aradı
işte özür dilerim evlenmek istiyorum seviyorum falan dedi

Allah korusun bugüne kadar ne kavgalar ettik
ne olaylar yaşadık hiçbirisinde hiçbir durumda beni bırakıp gitmedi
ben gitmek istedim izin vermedi
kızar eder de kapı dışarı edeceğini sanmıyorum

En kotu yerim lafi otururum diyosun alistin da nasil olsa.
Adam artik tartismada hic balansi olmadigi icin agzina geleni sayiyor ne de olsa sen de alistin.Ne saniyorsun defol diyemeyecegini mi ?

haklısınız zaten bana diyor trip atmasan, inatlaşmasan, huyuma gitsen bak ben o zaman sana nasıl davranıcam sana köle bile olurum diyor
He canım he deseydin.
Akşam iş dönüşü de sıcak suyu hazır edeyim de ayacıklarını yıkarım deseydin.

Bence su an gayet köle gibi dozunu iyi ayarla sadece usuyenpremses. Hic trip atmasan ugrascam baska hedef bulur. Biraz ugrasmalari iyidir iyi. Var boncukhanim benim eşim evlenince daha bagli oldu bana. Eskiden daha cok disari cikan biriydi. Simdi evde oturalim. Sen evdeysen ben de gelcem diyo mesela hastaysam o gun evdeysem. Daha duzenli oldu hayati. Aksam disarda durmayi sevmez oldu.

Eve bağlılık konusunda eşim de öyle oldu, sonuçta önceden farklı evlerde yaşıyorduk bunu kıyaslayabilir miyiz bilmiyorum. Ama yaptığı süprizler azaldı, bu sene sevgililer gününde hediye alma dedim, maddi olarak hem de psikolojik olarak zorlanmasin dedim, bunu kutlama algilamis olacak ki sevgililer günün kutlu olsun bile demedi

Oo sen kasinmissin. Öyle bisey deme ucuz yollu ihtiyacin olan zaten alicak olduğun biseyi at bana bunu al sevgililer gününde de. Hepten kolay olmayin ya. Zaten tembeller islerine gelio kolay olmamiz. Sonra zor birine tutuluolar inadina. Yani temelde iyi taniosan ayni kaliolar evlenince bisey degismio bence. Bi tek seks sıklığı azalio :) o kötü

Tek olduğumu sanmistim bizimki de azaldı ya. Sinir oluyorum düşününce

Sen sen ol sana saygısı olmayan adamla evlenme...ben olsam benimle bu tarz konuşan bir adamla evlenmezdim.Ama senin gibi arkadaşlarım var konuşmalarından da anladım sen evlenirsin.Geçmiş olsun şimdiden.

Sen sen ol sana saygısı olmayan adamla evlenme...ben olsam benimle bu tarz konuşan bir adamla evlenmezdim.Ama senin gibi arkadaşlarım var konuşmalarından da anladım sen evlenirsin.Geçmiş olsun şimdiden.
ben de çok bayılarak evlenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…