• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

O zaman kendinizi değiştirecek içine gireceğiniz duruma ayak uyduracaksınız ki evliliğinize bir şans verin.
İllaki evlenip kurtulmak istiyorsanız, daha uysal olup öyle her şeye kavga etmeyeceksiniz. Bakarsınız siz böyle olursanız eş adayınız da iyi yönde değişebilir. Ama siz yine her konuda tartışmaya başlar, inatlaşırsanız inanın bu evlilik çok uzun sürmez. Zaten daha evlenmeden neler yaşamışsınız.

Madem kaçış yolunuz bu, bu yolda kendinizden ödün verecek karşınızdakinin de bir süre sonra düzeleceğini umacaksınız. Bu 1-2 ay sürmeyecek yalnız. Belki bir yıl deneyecek, çabalayacaksınız. Belki bunları yaparsanız karşılığını alırsınız ama belki...

Sonuç olarak, bu işten dönüş yoksa problemleri çözemeye ve yeni problemler çıkarmamaya çalışın ki evlendikten sonra işiniz daha kolay olsun.
Zaten ben kendimden ödün versem inatlaşmasam alttan alsam problemimiz yok
ama ben bir tanesini alttan alsam ikincisinde yok yaa yeter be diyorum
benim bu dik başlılığıma bi dur demem lazım

Seviyorsun bir geçmişiniz var güzel günleriniz. Korkuyorsun bundan ayrıldım daha iyisi mi gelecek diye. Bunlardan daha kötüsü mutsuz evliliktir. Bunu göze alabiliyor musun? Ailesininin tavırlarına bir ömür okey diyebilecek misin? Tekmeyi yeme kelimesi bence bonus kelime bütün iyilikleri de siler güzel geçmişi de. İnşallah pişman olmazsınız

Seviyorsun bir geçmişiniz var güzel günleriniz. Korkuyorsun bundan ayrıldım daha iyisi mi gelecek diye. Bunlardan daha kötüsü mutsuz evliliktir. Bunu göze alabiliyor musun? Ailesininin tavırlarına bir ömür okey diyebilecek misin? Tekmeyi yeme kelimesi bence bonus kelime bütün iyilikleri de siler güzel geçmişi de. İnşallah pişman olmazsınız
Evet ağır konuştu neyse olan oldu artık bundan sonrasına bakıcam
soğuttu iyice kendinden
ama gene de sevgi öyle kolay bitmiyor maalesef

Evlenince en ufak kavgada kapi disari edileceksin sonra da ozur dileyip kaldiginiz yerden devam edeceksiniz.
Sizin evliliginiz tam da boyle surucek.
Allah korusun bugüne kadar ne kavgalar ettik
ne olaylar yaşadık hiçbirisinde hiçbir durumda beni bırakıp gitmedi
ben gitmek istedim izin vermedi
kızar eder de kapı dışarı edeceğini sanmıyorum

Allah korusun bugüne kadar ne kavgalar ettik
ne olaylar yaşadık hiçbirisinde hiçbir durumda beni bırakıp gitmedi
ben gitmek istedim izin vermedi
kızar eder de kapı dışarı edeceğini sanmıyorum
Sensiz yapamam senden başka kimsem yok diye önümde diz çöken adam tarafından terkedildim. Hem de kavga falan da yoktu. Sms ile terkedildim 😂😂 yapmaz sanmıyorum deme, öyle de bi yapar ki inanamazsın

Sensiz yapamam senden başka kimsem yok diye önümde diz çöken adam tarafından terkedildim. Hem de kavga falan da yoktu. Sms ile terkedildim 😂😂 yapmaz sanmıyorum deme, öyle de bi yapar ki inanamazsın
Allah Allah niye terketti
benim de eski nişanlım sen benim kalbime verdiğim son şansımsın senden başka kimse giremez bu kalbe diyordu
ayrıldım 1 ay sonra başkasını istemeye gitti

Allah Allah niye terketti
benim de eski nişanlım sen benim kalbime verdiğim son şansımsın senden başka kimse giremez bu kalbe diyordu
ayrıldım 1 ay sonra başkasını istemeye gitti
Aylardır aldatiliyormusum, ben farkedene kadar ikimizi idare etmiş. Sonradan ne olduysa o kızı tercih etmiş olacak ki beni terketmiş. Tabi ben aldatıldığımı bile 6 ay sonra ogrendigim için bu arada bayağı üzülmüştüm benim yüzümden soğudu galiba diye 😂😂 bu sebeple kendimi suçlayıp durdum. En son gelmiş bir de senin gibisi yok barışalım diyor 😂 balık baştan kokar bunu unutma

Aylardır aldatiliyormusum, ben farkedene kadar ikimizi idare etmiş. Sonradan ne olduysa o kızı tercih etmiş olacak ki beni terketmiş. Tabi ben aldatıldığımı bile 6 ay sonra ogrendigim için bu arada bayağı üzülmüştüm benim yüzümden soğudu galiba diye 😂😂 bu sebeple kendimi suçlayıp durdum. En son gelmiş bir de senin gibisi yok barışalım diyor 😂 balık baştan kokar bunu unutma
çok haklısın
mutluluklar dilerim :)

Çok fevri birisi, her sinirlendiğinde krizler çıkaracak. Bunlar sürekli birikiyor, senin alttan almana da alışıyor. Işin aşırı zor. En baştan ipleri verdin eline. Şimdi seni ne tarafa çekerse gideceksin
bu hafta psikiyatri randevusu var birlikte gidicez
ilaç falan kullanacak
belki öfkesini kontrol edebilir ne dersin

Zaten ben kendimden ödün versem inatlaşmasam alttan alsam problemimiz yok
ama ben bir tanesini alttan alsam ikincisinde yok yaa yeter be diyorum
benim bu dik başlılığıma bi dur demem lazım

Eğer tercihin evlenmekse ve geri dönüşün yoksa bu huyundan vazgeçeceksin, başka çaren yok. Evlendikten sonra yeri gelecek haksızlıklara uğrayacaksın belki ama sen en azından kocanı yanında tutmayı bilmen gerekli. Ailesi ile sorun yaşayabilirsin ama kocanı yanında tut. Erkekler bazen zaten basit oluyorlar yeter ki gönüllerini yap onlarla inatlaşma. sonra senden iyisi olmaz.

Eğer tercihin evlenmekse ve geri dönüşün yoksa bu huyundan vazgeçeceksin, başka çaren yok. Evlendikten sonra yeri gelecek haksızlıklara uğrayacaksın belki ama sen en azından kocanı yanında tutmayı bilmen gerekli. Ailesi ile sorun yaşayabilirsin ama kocanı yanında tut. Erkekler bazen zaten basit oluyorlar yeter ki gönüllerini yap onlarla inatlaşma. sonra senden iyisi olmaz.
haklısınız zaten bana diyor trip atmasan, inatlaşmasan, huyuma gitsen bak ben o zaman sana nasıl davranıcam sana köle bile olurum diyor

bu hafta psikiyatri randevusu var birlikte gidicez
ilaç falan kullanacak
belki öfkesini kontrol edebilir ne dersin
Ben de pek kontrol edemiyorum, yani çok zor. Düzeldim mi dersen o sinir anında düşünemiyorsun ki nasıl düzeleceksin. Ilaclarin yan etkisi cok bi zaman sonra ilaclar hikaye olacak. Bunu da boncukhanim demisti dersin. Cunku bi ilaci 3 5 ay kullanınca sıkılıyorsun. Sen nasil evlisin derken esim cok fedakar. Eşim beni duymamazlıktan geliyor, sonra gidip özür diliyorum. Sorun değil diyor. Sen bunu yapabilecek misin omur boyu. Bir de sevgilim gelip cok pismanim diyip ozur dileyecek mi yoksa bu olaydaki gibi hep ilk adimi senden mi bekleyecek. Bir nevi tek başına tasiman gerek Bu evliligi

haklısınız zaten bana diyor trip atmasan, inatlaşmasan, huyuma gitsen bak ben o zaman sana nasıl davranıcam sana köle bile olurum diyor
Bu konuda da tamamen yalan 😂 bak eşim bana erkeklerle konuşma örtün kölen olurum diyodu ilk 3 5 ay öyleydi sonra özüne döndü 😂 inanma böyle palavralara. Sana inandırıcı geliyor mu gerçekten. Şuan nasılsa öyle olacak evlenince. Hatta sıkılırsa biraz daha kötü olacak. Ama daha iyi olan hiç yok. Sor bakalım kk ya eşi evlenince daha iyi olan var mı? Varsa ben özür diliycem senden 😁😂😂

Back