- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
demek ki siz benden daha güçlüsünüzBenzerini bende yaşadım.
Öyle kolay oluyor ki...
demek ki siz benden daha güçlüsünüz
doğru çok haklısınız ama bu çocuk neredeyse 2 senedir böyle bir şey yapmadı kiİlerisini hayal edin. Bir ilişki başta kötüyse hiç bir zaman daha iyiye gitmiyor. Kimse acı çekmiyor ya da rest çekmiyor mu sanıyorsunuz? Birazcık gurur yapın. Saygısızlık varsa devam ettikçe saygısızlık artar her zaman. Evlenir boşanırsınız. Kötü yine siz olursunuz. Madem öyle evlenmeseydin zorla mı evlendin derler. Yine olan size olur.
Bu bir olay değil bence. Bir çok şeyin başlangıcı.doğru çok haklısınız ama bu çocuk neredeyse 2 senedir böyle bir şey yapmadı ki
başta kötü değildi
bir olaya bakıp tüm iyiliklerini silmek istemiyorum
Sevgililiği,nişanlılığı geç, tam geçen hafta bugün bir evliliği bitirdim. Nasıl mıyım? Çok iyiyim.. bazı sağlık sorunları dışında bir problem yok, Allah şifasını da verir inşallah..demek ki siz benden daha güçlüsünüz
doğru çok haklısınız ama bu çocuk neredeyse 2 senedir böyle bir şey yapmadı ki
başta kötü değildi
bir olaya bakıp tüm iyiliklerini silmek istemiyorum
Nişanlıyken benim de başıma benzer bir durum gelmişti, olmuyorsa zorlamayalım blöfüyle birlikte. Tamam o zaman yüzüğünü kargoluyorum demiştim güya sonra kuru bir özürle de yumuşamıştım. Sonuç boşanma. Saygı duvarı bir kez yıkılınca leylayla mecnun da olsak boş.Bu bir olay değil bence. Bir çok şeyin başlangıcı.
Saygısızlık.
Şu söylediği cümle “tekmeyi vurma” ilerisi için çok büyük bir ipucu.
Bana da defol git demişti zamanında birisi. Defolup gitmiştim. Sizin gibi ciddi bir durumdaydık, aileler tanışmıştı. Ama o cümleyi kaldıramadım. Annesi babası özür diledi onun adına, o da çok pişman oldu ama ben affetmedim. Çok gururluyumdur. Ve şu an pişman değilim. Hayatımın hatasından vazgeçmişim.
En iyisi yol yakınken dönmek.Nişanlıyken benim de başıma benzer bir durum gelmişti, olmuyorsa zorlamayalım blöfüyle birlikte. Tamam o zaman yüzüğünü kargoluyorum demiştim güya sonra kuru bir özürle de yumuşamıştım. Sonuç boşanma. Saygı duvarı bir kez yıkılınca leylayla mecnun da olsak boş.
savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordumSiz kendinizi kandırmaya o kadar meraklisiniz ki her seye bir bahane bulup ona inanmak icin adeta savasiyorsunuz.
2 senedir yaptigi, sizin iyilik diye tanimladiginiz seyler ,
sizin absurt istekleriniz,
tuhaf davranislariniz,
yersiz kaprislerinize verdigi ya da vermesi gereken ama vermedigi tepkiler mi merak ettim.
Eger onlarsa onlara iyilik denmiyor,karsindaki insanin sana guvenmesini,sana baglanmasini,seni daha cok sevmesini sinsi sinsi bekleyip ,gercek yuzunu sonradan göstermek deniyor yani ben öyle tanımlıyorum.
Yazilanlari dikkate almadiginizi bile bile yazdim aslinda yazmayacaktim da neyse,son bir tavsiye madem ayrilmayacaksiniz bari hakaret isitmemek icin azami caba gosterin cunku gittikce unutmasi daha zor seyler duymaniz mumkun gibi görünüyor.
ah ah size bir şey diyemiyorumKonu açıp açıp ama ben yapamam ki demek için konu acıyor hanımlar.
Bosverin.
Evlendiğinde ilk yazdığı sorununda mustehak diyeceklerden biriyim.
Bekliyorum sadece
Burda insanların seni ciddiye alıp bu soruna cevap vereceğini sanmıyorum .Ben de dahilim .savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordum
hiç sevmediğini biran bile düşünmedim
ama hafta sonu bi kıskançlığıma büyük tepki verdi ben de anladım bana tahammülü kalmamış
dedim sevginden ilk defa şüphe ettim
sevmediğini hiç düşünmemiştim düne kadar
dedim senin bana olan tahammülün azalmış sevgin de azalmış anladım
beni sevmeyen birisiyle yola devam edemem
zaten bana dedi evlenirsek boşanırız seni eskisi gibi sevmiyorum
iyi dedim bundan sonra ısrar yok ben yapamıcam böyle bir evlilik
2 saat sonra beni aradı
seni seviyorum evlenmekte istiyorum özür dilerim dedi
e şimdi ben napıcam
niye madem sevmiyorum diyor
savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordum
ama hafta sonu bi kıskançlığıma büyük tepki verdi ben de anladım bana tahammülü kalmamış
2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
Erkekler evlendikten sonra 3 kat sapıtıyorlar, nasılsa artık evlendik diye. Bu dengesizlikle neler yapar sana bu. Düzülen ev, eşyalar falan gerçekten önemli değil. Onları düşünme. Nişanda zaten evliliğin fragmanı. Sen fragmanda bunları yaşıyorsun film nasıl olacak düşün.savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordum
2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
O 2 saat içinde düğüne az kaldı elalem ne der, zaten birsürü masraf yaptık diye düşündü. Bide bikaç kişi bu sebepten ayrılmayın olur öyle demiştir.savaşıyorum çünkü onun beni sevdiğine inanıyordum
2 saat sonra beni aradı
e şimdi ben napıcam
Daha iyi olmaz belki ama böyle kendimi birey gibi hissetmiyorum babamın kuklası gibi hissediyorumAnlaşılan siz bu adamdan ayrılmayacaksınız orası net. Amacım ayrılmanız değil ama görünen köy kılavuz istemez derler. Keşke tersi olsa ama bu adamla mutlu olamayacağınız daha evlenir evlenmez birçok problem yaşayacağınız gün gibi ortada.
Daha önce de başınızdan geçtiği ve ailenizde sıkıntılar olduğu için ikinci kez nişan atmaktan, çevredekilerin ne düşüneceğinden, ailenizdeki baskıdan korkuyorsunuz.
Ama evlendikten sonra boşandığınız da ( ki inşallah böyle bir şey olmaz da mutlu olursunuz) her şey daha mı iyi olacak yoksa kötü mü ?
evet farkındayım bunun ekstra çaba göstermem lazımErkekler evlendikten sonra 3 kat sapıtıyorlar, nasılsa artık evlendik diye. Bu dengesizlikle neler yapar sana bu. Düzülen ev, eşyalar falan gerçekten önemli değil. Onları düşünme. Nişanda zaten evliliğin fragmanı. Sen fragmanda bunları yaşıyorsun film nasıl olacak düşün.
Ayrılmak istemeyebilirsin, hiç kimse buna karar veremez senden başka. Ama şunu bil bu evlilikte çok zor günler seni bekliyor.
Yok o mecbur hissetmezO 2 saat içinde düğüne az kaldı elalem ne der, zaten birsürü masraf yaptık diye düşündü. Bide bikaç kişi bu sebepten ayrılmayın olur öyle demiştir.
Daha önce de söylemiştim sana insanlar sinirliyken gerçek duygularını söyler.
Evet hissettiklerin doğru. Sana tahammülü kalmadı. Ayrıca evlendikten sonra daha da kötüye gidecek gibi duruyor.
Mutlu olmanı isterim biliyorsun ama sadece mecburiyetten dolayı bi imza atılacakmış gibi duruyor.
Ailenden özür diledi mi peki?
Daha iyi olmaz belki ama böyle kendimi birey gibi hissetmiyorum babamın kuklası gibi hissediyorum
belki o zaman bir birey olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?