• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

bebeğini en son ne zaman gördü?
hiç inat yapılcak zaman mı nasıl dayanıyoooo
sen yine güçlüsün iyi dayandın valla

:) hiç sorma ne zaman gördüğünü baba oldugunun farkında değilki o :S güçlümüyüm ki ? bilmiyorumki güçlü olsam onu simdiye kadar coktan silmemişmiydim :S bence hiç güclü degilim

:) hiç sorma ne zaman gördüğünü baba oldugunun farkında değilki o :S güçlümüyüm ki ? bilmiyorumki güçlü olsam onu simdiye kadar coktan silmemişmiydim :S bence hiç güclü degilim

tabiki güçlüsün canım
o yanınızda yok ve sen sızlanmıyorsun mantıklı hareket etmeye çalışıyorsun
bunca zamandır ayrısınız geri adım atmadın, anlamasını istediğin için
ve dava olayı vs var, bizim bildiğimiz gördüğümüz kadarıyla koy vermedin kendini
güçlü olmasan bunları göğüsleyebilir miydin
ama sanıyorum en büyük destekçin meleğin, bebeğin..
eşinin kıymetini anlaması gerek ne kadar çok sevdiğini yazmışsın ne kadar güzel, şu günleri atlattığınızda sımsıkı bağlanırsınız birbirnize inşallah

o inat ama flört değilsiniz ki inat yapasanız, evlisiniz bir bebeğiniz var
sen bunu onun kafasına sokacaksın didem sende o kararlılık ve mantık var bence
senin yerinde başkası olsa bu kadar dayanacağını sanmıyorum, ki en hassas zamanlarından birindesin
seni gerçekten takdir ediyorum canım çok samimi yazıyorum bunları..
yaşadıkların gerçekten kolay değil, biz okuyup çıkıyoruz kendi hayatımıza dönüyoruz ama sen her dakika anlattıklarından daha fazlasının içindesin

tabiki güçlüsün canım
o yanınızda yok ve sen sızlanmıyorsun mantıklı hareket etmeye çalışıyorsun
bunca zamandır ayrısınız geri adım atmadın, anlamasını istediğin için
ve dava olayı vs var, bizim bildiğimiz gördüğümüz kadarıyla koy vermedin kendini
güçlü olmasan bunları göğüsleyebilir miydin
ama sanıyorum en büyük destekçin meleğin, bebeğin..
eşinin kıymetini anlaması gerek ne kadar çok sevdiğini yazmışsın ne kadar güzel, şu günleri atlattığınızda sımsıkı bağlanırsınız birbirnize inşallah

o inat ama flört değilsiniz ki inat yapasanız, evlisiniz bir bebeğiniz var
sen bunu onun kafasına sokacaksın didem sende o kararlılık ve mantık var bence
senin yerinde başkası olsa bu kadar dayanacağını sanmıyorum, ki en hassas zamanlarından birindesin
seni gerçekten takdir ediyorum canım çok samimi yazıyorum bunları..
yaşadıkların gerçekten kolay değil, biz okuyup çıkıyoruz kendi hayatımıza dönüyoruz ama sen her dakika anlattıklarından daha fazlasının içindesin
sağol canım güzel düşüncelerin için.bana bukadar güçlü ve kararlı olmamı sağlayan küçük mucizem var onun sayesinde bu zorlu dönemi bukadar dayanmaya atlatmaya calıstım her ne kadar kimseye belli etmesemde hergecn gün beni cok yıprattı ama söz verdim meeleğime hiç ağladığımı göstermicem diye inşaaallah ikimzde bu işten yara almadan atlatırız yuvamıza döneriz de cocugum baaba kokusuna hasret kalmaz

sağol canım güzel düşüncelerin için.bana bukadar güçlü ve kararlı olmamı sağlayan küçük mucizem var onun sayesinde bu zorlu dönemi bukadar dayanmaya atlatmaya calıstım her ne kadar kimseye belli etmesemde hergecn gün beni cok yıprattı ama söz verdim meeleğime hiç ağladığımı göstermicem diye inşaaallah ikimzde bu işten yara almadan atlatırız yuvamıza döneriz de cocugum baaba kokusuna hasret kalmaz

inşallah canım
her ne olursa olsun ortada minicik bir bebek var
ve sen eşini çok seviyorsun,, belki şimdi çok ağır geliyor ama bu ayrılık sizi sımsıkı kenetler birbirinize, neden olmasın?
geçicek canım sabret,o inat adamın inadını kır yoksa çok uğraşırsın
bu kadar dayandın az daha dayan
ben inanıyorum seni ve bebeğini gördüğünde çok pişman olucakkk bu kadar zaman ayrı kaldığınz içinn

inşallah canım
her ne olursa olsun ortada minicik bir bebek var
ve sen eşini çok seviyorsun,, belki şimdi çok ağır geliyor ama bu ayrılık sizi sımsıkı kenetler birbirinize, neden olmasın?
geçicek canım sabret,o inat adamın inadını kır yoksa çok uğraşırsın
bu kadar dayandın az daha dayan
ben inanıyorum seni ve bebeğini gördüğünde çok pişman olucakkk bu kadar zaman ayrı kaldığınz içinn

inşaallah canım 3 ay olacak nerdeyse ben bile bu kadar nasıl dayandım sasırıyorum kendime içimde biişi az kaldı diyo ama bakalım inşaallah cok uzun sürmez

Didem sen kalbi ne kadar güzel bir kadınsın, gelecek dimi diyen mesajların boğazıma bir yumruk tıkayıp bırakıyor

Kocana Rabbim hidayet versin, seni çok mutlu etsin inşallah

inşaallah dediğin gibi olur canım zaten bosamayacagından emindim o bişeyi kafasına koydumu beklemez hemen yapar cok iyi tanıyorum dediğin gibi kendi gitti kendi gelsin havasında o inşaallah dedigin gibi pes eder de bende yuvama giderim o kadar cok hakerett ettimki msjlasırken zırıl zırılda bi yandan aglıyom öyle cok özlemişimki köpeği :)

inş :) he sefiom be köpeğiiiii :D

:D iiyiyim canım sen nasılsın vallla bilmiyorum bekleyelim hele olmaz olur mu dün gece msj attı seni seviom diye bn bişe demedim sonra bidaa msj attı tuncel kurtiz -yüregime sor ustam şiirini ac dinle dedi bende tamam dinlerim dedim tamam dedi daa da msj atmadım

didemmmmm neler olmuşşşş bacımmm
senden haber bekliyordum başka konu açtıgını görmedim
canım benim yaaaa nasılda özlemişsin kıyamam sanaaa
bak ne demiştim oda sizi özlüyorrrrr
bak seni seviyorum diye mesaj yazmış burdan anla sen özlemini
sevindim vallahi canım az kaldı dayan gelicekkkk gelicekkkkkk
eve götürecek sana sıkıca sarılacakkkk çünkü oda çok özledi ;)

Didem sen kalbi ne kadar güzel bir kadınsın, gelecek dimi diyen mesajların boğazıma bir yumruk tıkayıp bırakıyor

Kocana Rabbim hidayet versin, seni çok mutlu etsin inşallah
sağol canım tesekkür ederim o senn kalbinin güzelligi aminn inşaalllah canım cok sağol duaların için

didemmmmm neler olmuşşşş bacımmm
senden haber bekliyordum başka konu açtıgını görmedim
canım benim yaaaa nasılda özlemişsin kıyamam sanaaa
bak ne demiştim oda sizi özlüyorrrrr
bak seni seviyorum diye mesaj yazmış burdan anla sen özlemini
sevindim vallahi canım az kaldı dayan gelicekkkk gelicekkkkkk
eve götürecek sana sıkıca sarılacakkkk çünkü oda çok özledi ;)

ya bacııı neler oldu neler :) inşaallah canım bian önce su inadı kırılıp gelirde sıkı sıkı sarılırız birbirimize :)

didemmmm sana özel mesaj atmaya çalışıyorum olmuyor mesaj kutunu bi yoklasana. bu arada romantiğe bağlamışsınız vayyy :23::23::23:çok sevindim yaaa valla içim kıpır kıpır oldu birden ter bastı ben senin bu konunu görmemiştim hiç eski konuna bakıyordum. yol yapıyor gelmek için aman çok iyi ya. azıcık süründür ama :34:

:D iiyiyim canım sen nasılsın vallla bilmiyorum bekleyelim hele olmaz olur mu dün gece msj attı seni seviom diye bn bişe demedim sonra bidaa msj attı tuncel kurtiz -yüregime sor ustam şiirini ac dinle dedi bende tamam dinlerim dedim tamam dedi daa da msj atmadım

ah bu gelişmeye çok sevindim inan, umarım kocan doğru yolu bulur gelip bebeğinizle seni sarmalar sevgisini sana ispatlar, sen mutluluğu gerçekten hakediyorsun çok tatlısın her şey gönlünce olsun canım artık bu ayrılığınız çok uzamasın dilerim

aa ne zaman sevıyorum mesajı attı dıdem kızzz burayı okumamısımmm..bu arada komsu ne zaman konuıscak
hanı pzts soracaktı ne oldu o iş??

didemmmm sana özel mesaj atmaya çalışıyorum olmuyor mesaj kutunu bi yoklasana. bu arada romantiğe bağlamışsınız vayyy :23::23::23:çok sevindim yaaa valla içim kıpır kıpır oldu birden ter bastı ben senin bu konunu görmemiştim hiç eski konuna bakıyordum. yol yapıyor gelmek için aman çok iyi ya. azıcık süründür ama :34:

canım msj kutum dolu degil baktım simdi .ya ya sorma romantikde ne romantik :D valla bilmiyorum gelmek için mi yapıyor yoksa beni mi kandırmak için yapıyor anlamadım :D

ah bu gelişmeye çok sevindim inan, umarım kocan doğru yolu bulur gelip bebeğinizle seni sarmalar sevgisini sana ispatlar, sen mutluluğu gerçekten hakediyorsun çok tatlısın her şey gönlünce olsun canım artık bu ayrılığınız çok uzamasın dilerim

sağol canım yyaaa sende öylesin teskkür ederim :16: inşaallah deidigin gibi daha fazla uzamaz bu iş bekleyelim bakalım daha ne kadar beklices

canım msj kutum dolu degil baktım simdi .ya ya sorma romantikde ne romantik :D valla bilmiyorum gelmek için mi yapıyor yoksa beni mi kandırmak için yapıyor anlamadım :D

niye kandırsın kız seni koca adam ? yol yapıyor işte :) ama nazlan ha :)

yok canımm sen gidesin diye öyle bir mesaj atmaz ki her halükarda kendisi ilk adımı atmış oluyor öyle ya da böyle bunu düşünmüştür.

inşaallah dedigin giibidir bilmiyorum kendimide pek ümitlendirmek istemiyorum anlayacagın pek sevinemiyyorum :S sanki inadı kırılıpta gelmeyecekmiş giibi geliyr diyom ya beklemedeyim haala bekleeeeeee .. beklleeeee didemmmm ... inş sonun cok beklersin demem kendime :D:D

demek seviyorumlu,şiirli msjlar attı eşin?

hava da aşk kokusu var :21:

hadi İnşallah devamı da gelir de barışırsınız artık.

Back