• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

didem lütfen eşin gelip babanla ve seninle konuşmadan komşunla falan gitme.her şeyden önce eşinin senden ve ailenden özür dilemesi ve bir daha olmayacağına dair sizi ikna etmesi lazım:50:

gitme didemi bak Cudana da Egem ablada tecrübeli kadınlar,ben de kendime göre gördüm geçirdim ama onlarla boy ölçüşemem, gitme

merak etmeyn yapmadm öyle bişeyi zaten duyduktan sonra aklım yatmamıstı bu işe bide size danısayım dedim komsuyuda aradım gelmemesini benm gelmeyecegim i söyledim valla benm için hava hos ben beklerim kendinin ne beni bosamaya nede gelip almaya niyeti var bakalım ne göstercek zaman

Ayy Didem bunun senın konun oldugunu görunce cok sevındım canımmm hayırlı olsun bakalım pztsı ne
olacakk ..Bence kocan komsunla gelırse asla gurur yapma ve gıt ..Kimse yuvasız kalmayı ve bebegıyle
aılesıne dönmenın ne oldugunu yasamadan bılemez...Bunu da evlılıgını de kocanı sevdıgını de en ıyı
sen bılıyorsun cocuk oyuncagı degıl ayrılık ..Bır ınat yuzunden hersey yerle bır olmadan evını yuvanı
sahıplen gıt evıne..Her eve böyle komsu nasıp etsın Allah ne ıyı kadınmıs bak kımsenın yapmadıgını
2 gunde hallettı helal be:)
Rabbim senide bi genişlige cıkarır hiç umudunu yitirme canım hersey güzel olucak diye düşünki öyle olsun ben umudumu yitirmedim hemde 3 aydır kimsede n ses seda olmamasına ragmen herkese burdada söyledm bu beni bosamıcak benm gitmemi bekliyor diye oda esek gibi beni seviyor ama erkekligine toz kondurmuyor ne diim bilmiyorum

Didemmmmn az daha sabirrr :)

Ne demisler dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Aslinda ben sana dedim
o mahkeme kagidi geldigi an bosanma davasi acacaktin da o zaman gorecektin esinin ve ailesinin halini :)

Gelecek tipis tipis gelecek ...

Gelişmeleri şimdi okudum canım.
Evet kendin gittin belki ama neden gittiğinde belli değilmi.
Belki kvler imana gelmişlerdir. Nede olsa torunları onlarında canı onlar görmeden büyüyor.
Sonuna kadar diret, babanı öne sür, gelip alsınlar seni.
Önce aileler konuşsun hatta.
Babanın seni paketleyp gönderecek hali yok. Sende onun canısın.

Son düzenleme:
o kadar cok gelişme olduki ben pazar günü eşimle msjlastım annemn telefonuyla bisürü hakeret ettim laf saydım oda ben bırakıp gittim diye bana cok öfkeliydi cocugumu benden kacırdın bilmem ne bende sen cocugunun oldugunun farkında mısın flan filan buunun gibi bi sürü sey baana ne diyor kızlar biliyor msunuz kendin gittin kendin gel :D sana sahibde cıkarım(ben ona dedim sen bana sahip cıkmayı beceremedin senn dısında herkesin karısydım ben diye esek değil ya anlamıstır anasıgilden bahsttigim)seni mutluda ederm sevgimide cok cok gösteririm bidaa olmıcak böle seler falan feşman bennde kesinlikle gitmeyeceigimi kendisi gelmeden söledm tamam sen bilirsin falan dedi sonra ben daha msj atmadım .dünde almanyadaki eltim aradı kaynanamlarla konusmuslar görümceme nolacak bunların hali demiş görümcemde eskiden esiim konuyu actırmıyormus kimseye kapatyın konuyu diyomus simdi konusuyorms bişey demiyormus göya hepsi baskı yapıyormus git karını getir diye eltim her onlarla konustugnda kaynanamın agladıgını söylüyor yalan söylemez eminim diyo didem hareketlenmeye baslamıslar bende dedm valla esimde banaa kendin gel diyo dedm dedi sen onun öle sölemesine bakma tutusmuslar diyo.bugün onun esi yani kaynım arıcak bakalım ne konusacak

eltinin anlattıkları doğruysa bu gelişmelere çok sevindim canım
bebeğin var inşallah herşey yoluna girer.. gelsin alsın seni
Allah hayırlısını versin.. öpüyorum :)

Ne kadar uzadı bu iş Didemcim.
Bu ne inat böyle.
Bence eşin şimdiye kadar gelirdi belki ama ailesinden etkileniyor diye düşünüyorum.
Bebeğinide hiç düşünmüyor. Beraber olamadığı için babalık duyguları oluşmadı tabii.
Diğer yandan komşun iyiniyetle uğraşıyor olabilir ama yinede sen her ihtimali gözönüne al ve tamamen güvenme.
Belki ailesiyle beraber düşünmüşlerdir bu durumu diye de aklıma geldi.
Yoksa görmüş geçirmiş bir kadın, baba evinden bebeğini alıp kendi kendine eve bu şekilde dönmemen gerektiğini bilir.
Eşinde alem bu arada neden gidip özür dileyecekmişsin ki ailesinden. Bunca sorun ayrılık neden yaşandı.
Kendi gelip alıyorsa gelsin yoksa çok uzadı bu iş Allah sonunuzu hayır etsin ama belki daha sonra geldiğinde baban göndermiyecek artık.
Benim ailem olsa şimdiye kesip atmıştı çoktan, hatta aileme kalmadan ben...
O yüzden iyi düşün, öyle adım at canım.
Zaten çok çektin yeni sorunlarla boğuşmak zorunda kalma, gerçekten sorun yaşanmayacağına ikna etsin- etsinler seni :31:

evet zaten ben ikna olmadan gitmem 3 aydır ne yasadıgımı iyi biliyorum bosuna beklemedim bunca zamaan bakalım onlar sanıyordu bn giderim ama öyle olmıcak

eltinin anlattıkları doğruysa bu gelişmelere çok sevindim canım
bebeğin var inşallah herşey yoluna girer.. gelsin alsın seni
Allah hayırlısını versin.. öpüyorum :)

doğrudur canım yalan söylemez o inşaallah canım bakalım konusalım bi kaynımla ne dicek bende cok öpüyorum saolll :)

Gelişmeleri şimdi okudum canım.
Evet kendin gittin belki ama neden gittiğinde belli değilmi.
Belki kvler imana gelmişlerdir. Nede olsa torunları onlarında canı onlar görmeden büyüyor.
Sonuna kadar diret, babanı öne sür, gelip alsınlar seni.
Önce aileler konuşsun hatta.
Babanın seni paketleyp gönderecek hali yok. Sende onun canısın.

inşaallah deidgin gibi imana gelmişlerdir zaten kaynım aradgında sölicem benim bi babam var süpriz yumurtadan cıkmadım sennde kızın var dicem böyle bşi olsa gelip konusulmasını istemez misin abi dicem oda ikna eder esimi herhalde bilmiyorum kendimide pek umut vermek istemiyorum esimin inadından cok korkuyorm cünkü :S

Didemmmmn az daha sabirrr :)

Ne demisler dinsizin hakkindan imansiz gelir :)

Aslinda ben sana dedim
o mahkeme kagidi geldigi an bosanma davasi acacaktin da o zaman gorecektin esinin ve ailesinin halini :)

Gelecek tipis tipis gelecek ...

:) anam onada cesaret edemedim valla sabrediyom inş sonu güzel olur

Ne olursa olsun Rabbim hayırlısını verir inşallah..
Ama bir aşka, bir evliliğe, minicik bir yavruya yazık etmeden kafası basar inşallah kocanın...
Bazen geç çalışıyor işte beyincikleri napalım..
Tekrar söylüyorum, inşallah en mutlu olacağınız şekilde sonlanır olaylar Didemcim...
Rabbim senin için de yavrun için de hayırlısını verir inşallah...

Ne olursa olsun Rabbim hayırlısını verir inşallah..
Ama bir aşka, bir evliliğe, minicik bir yavruya yazık etmeden kafası basar inşallah kocanın...
Bazen geç çalışıyor işte beyincikleri napalım..
Tekrar söylüyorum, inşallah en mutlu olacağınız şekilde sonlanır olaylar Didemcim...
Rabbim senin için de yavrun için de hayırlısını verir inşallah...

cok cok sağol canım benm inşaallah dedigin gibi olur sağol güzel duaları n için hepnzden Allah razı olsun

:) anam onada cesaret edemedim valla sabrediyom inş sonu güzel olur
sonu güzel olacak emin ol canım
çünkü boşanmak isteyen adam şimdiye çoktan mahkemeye giderdi şimdi gurur yapıyor kendi gitti kendi gelsin diye düşünüyor ama sonunda pes edecektir
umarım bu süre uzun olmaz bir an önce barışırsınız:31:

sonu güzel olacak emin ol canım
çünkü boşanmak isteyen adam şimdiye çoktan mahkemeye giderdi şimdi gurur yapıyor kendi gitti kendi gelsin diye düşünüyor ama sonunda pes edecektir
umarım bu süre uzun olmaz bir an önce barışırsınız:31:

inşaallah dediğin gibi olur canım zaten bosamayacagından emindim o bişeyi kafasına koydumu beklemez hemen yapar cok iyi tanıyorum dediğin gibi kendi gitti kendi gelsin havasında o inşaallah dedigin gibi pes eder de bende yuvama giderim o kadar cok hakerett ettimki msjlasırken zırıl zırılda bi yandan aglıyom öyle cok özlemişimki köpeği :)

buaradada yolladıgım dilekce zoruna gitmiş dedim senn attıgın iftiranın yanında hiç benmkisi bişe diyemedi dedm sen hep gururluyum diyprdun sende ne nefis varki karına yaaa böyle bişeyi yazdırtabiliyorsun bugün abisinede sölicem ohhhhhh :D

ay o kadar sevındımkı dıdemcım
gozlerım doldu
ınsallah bır an once esın gelır senı alır
herseyı halledersınız
komsunada helal olsun kımsenın yapamadıgını yaptı Allah ondan razı olsun ınsallah

ay o kadar sevındımkı dıdemcım
gozlerım doldu
ınsallah bır an once esın gelır senı alır
herseyı halledersınız
komsunada helal olsun kımsenın yapamadıgını yaptı Allah ondan razı olsun ınsallah

cok sağol canım benmmm inşaallah .evet komsum cok iyidir Allah razı olsun .inşaallah eşim şu kendi gitti kendi gelsin düşüncesinden vazgecer :S

Didem son konusmanızda sonuc ne oldu kocan ne dedı kapatırken ya da son mesajı ne oldu anlamadım?

Back