• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

o kadar cok gelişme olduki ben pazar günü eşimle msjlastım annemn telefonuyla bisürü hakeret ettim laf saydım oda ben bırakıp gittim diye bana cok öfkeliydi cocugumu benden kacırdın bilmem ne bende sen cocugunun oldugunun farkında mısın flan filan buunun gibi bi sürü sey baana ne diyor kızlar biliyor msunuz kendin gittin kendin gel :D sana sahibde cıkarım(ben ona dedim sen bana sahip cıkmayı beceremedin senn dısında herkesin karısydım ben diye esek değil ya anlamıstır anasıgilden bahsttigim)seni mutluda ederm sevgimide cok cok gösteririm bidaa olmıcak böle seler falan feşman bennde kesinlikle gitmeyeceigimi kendisi gelmeden söledm tamam sen bilirsin falan dedi sonra ben daha msj atmadım .dünde almanyadaki eltim aradı kaynanamlarla konusmuslar görümceme nolacak bunların hali demiş görümcemde eskiden esiim konuyu actırmıyormus kimseye kapatyın konuyu diyomus simdi konusuyorms bişey demiyormus göya hepsi baskı yapıyormus git karını getir diye eltim her onlarla konustugnda kaynanamın agladıgını söylüyor yalan söylemez eminim diyo didem hareketlenmeye baslamıslar bende dedm valla esimde banaa kendin gel diyo dedm dedi sen onun öle sölemesine bakma tutusmuslar diyo.bugün onun esi yani kaynım arıcak bakalım ne konusacak

Ilk mesajisen attin di mi dayanamadin :47:

Gelecek gelecek insallah :54:

gelişmelere sevindim gerçekten en azından bihaber değilsin, umarım her şey gönlünce olur kocan gelir kapında yalvarır didemcim ama sakın o gelip ailenden senden özür dilemedikçe, bu kadar zamandır çocuğuna baktıkları ve kendisini rezil etmedikleri için ailenin elini öpmedikçe dönme çünkü senin iyi niyetini hiç haketmiyor eşin, senin sevgine sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu farkeder umarım hakkında hayırlısı olsun canım benim :16:

gelişmelere sevindim gerçekten en azından bihaber değilsin, umarım her şey gönlünce olur kocan gelir kapında yalvarır didemcim ama sakın o gelip ailenden senden özür dilemedikçe, bu kadar zamandır çocuğuna baktıkları ve kendisini rezil etmedikleri için ailenin elini öpmedikçe dönme çünkü senin iyi niyetini hiç haketmiyor eşin, senin sevgine sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu farkeder umarım hakkında hayırlısı olsun canım benim :16:

sağoll tatlımmmm :16: senn gibi düşünüyorum inşaallah da istediğim gibi gider hersey bakalım hala beklemedeyim

kendin gitmişsin kendin gelecekmişsin öyle mi
tutuşan insan böyle mi davranır ben anlayamadım doğtusu

Bende neyi anlamadığınızı anlamadığınızı anlayamadım:)))

Didemcim güldüm akşam akşam.
Nasılsın bir haber var mı.
Haftasonu geliyor belki bir girişimde bulunur diye bekliyordum.
Tatsızda olsa bir diyalog geçti aranızda belki tekrar konuşursunuz diye ummuştum:31:

Bende neyi anlamadığınızı anlamadığınızı anlayamadım:)))

Didemcim güldüm akşam akşam.
Nasılsın bir haber var mı.
Haftasonu geliyor belki bir girişimde bulunur diye bekliyordum.
Tatsızda olsa bir diyalog geçti aranızda belki tekrar konuşursunuz diye ummuştum:31:

:D iiyiyim canım sen nasılsın vallla bilmiyorum bekleyelim hele olmaz olur mu dün gece msj attı seni seviom diye bn bişe demedim sonra bidaa msj attı tuncel kurtiz -yüregime sor ustam şiirini ac dinle dedi bende tamam dinlerim dedim tamam dedi daa da msj atmadım

neyi anlayamadın bende onu anlayamadım

tutuşan insan kendin gittin kendin gel gibi bi tutum içerisine girmez
tam tersi...
gelir seni götürmek için uğraşır
hiç tutuşmuş gibi gözükmüyor
aslında çok basit yazmıştım anlaşılmıcak bişey yoktu ama

tutuşan insan kendin gittin kendin gel gibi bi tutum içerisine girmez
tam tersi...
gelir seni götürmek için uğraşır
hiç tutuşmuş gibi gözükmüyor
aslında çok basit yazmıştım anlaşılmıcak bişey yoktu ama

bende o kadar seyi cok basit yazmstım tutustugunu bi sen anlayamamıssın burdaki herkesin dısında benmkindede anlasılmayacak bişi yoktu

bende o kadar seyi cok basit yazmstım tutustugunu bi sen anlayamamıssın burdaki herkesin dısında benmkindede anlasılmayacak bişi yoktu

kendin gittin kendin gel diyerek mi
tutuşunca böyle mi oluyormuş
olabilir...
ben anlayamamışım demek ki:ssz::ssz::ssz::ssz:

oluyormus demekkk

yapma didem kandırma kendini
inşallah bir an önce düzelirsiniz
kocan gerçekten tutuşurda seni ve bebeğini bu kadar zaman bıraktığa pişman olup gelir alır sizi
ortada bi bebek ve sizin ona onunda size ihtiyacı olduğu bir dönem....

bana boş yere kızma amacım seni üzmek değil durumunun ne kadar hassas olduğunun farkındayım ama eşin tutuşmuş falan değil
senin gelmeni bekliyor bu kadarda olmamalı artık

yapma didem kandırma kendini
inşallah bir an önce düzelirsiniz
kocan gerçekten tutuşurda seni ve bebeğini bu kadar zaman bıraktığa pişman olup gelir alır sizi
ortada bi bebek ve sizin ona onunda size ihtiyacı olduğu bir dönem....

bana boş yere kızma amacım seni üzmek değil durumunun ne kadar hassas olduğunun farkındayım ama eşin tutuşmuş falan değil
senin gelmeni bekliyor bu kadarda olmamalı artık

tutusmus derken gelip beni götürmek için tutusmujs demedimki hala benm gitmemi bekliyor erkekligine toz kondurmuyor o beni terketti ben nasıl gidip alırım düşüncesinde ben benim ona dönmeyecegim için tutusmus demk istedim adı gibi bilşiyor kendi gelmese gitmicem ama onuda cok sevdigimi benm onsuz bi dakkika bile duramadıgımı bildigi için bukadar bekliyor belkide beklemeye devam edecek kimbilir eski konularımda da söledim inatcıdır oo o yüzden bu kadar zzamn ayrı kaldık kendi bilir ben beklemmeye devam edicem rahatım nasıl olsa :)

bebeğini en son ne zaman gördü?
hiç inat yapılcak zaman mı nasıl dayanıyoooo
sen yine güçlüsün iyi dayandın valla

Aslında arkadaşın söyledikleri mantıklı canım ama çoğu arkadaş gibi bende olyın önceki boyutlarını biliyoruz.
Bu inat fazla uzadı gerçekten.
Bebek babasız büyüyor canım.
Umarım aklını başına toplar artık.
Senin ona sevgin bu kadar çok olmasa belki çoktan vazgeçerdin ondan.

Bu arada ortam gittikçe ısınıyor anladığım:)))
Şarkılar falan, yola geliyor demek yavaştan.
Umarım daha fazla uzamaz da burada bile ünlü olan o inadı ona pahalıyamal olmaz:ssz:

Son düzenleme:
Aslında arkadaşın söyledikleri mantıklı canım ama çoğu arkadaş gibi bende olyın önceki boyutlarını biliyoruz.
Bu inat fazla uzadı gerçekten.
Bebek babasız büyüyor canım.
Umarım aklını başına toplar artık.
Senin ona sevgin bu kadar çok olmasa belki çoktan vazgeçerdin ondan.

Bu arada ortam gittikçe ısınıyor anladığım:)))
Şarkılar falan, yola geliyor demek yavaştan.
Umarım daha fazla uzamaz da burada bile ünlü olan o inadı ona pahalıyamal olmaz:ssz:

dime burada bile ünlü oldu inadı :D valla aynen ısnıyor :D zaten sevgi mevgi olmasaydı coktannnnnnnnn yol vermiştim ama hiçb i dakika aklımdan bile cıkaramıyorum onu :S

Back