Bana bir gün dedi ki hayvancılık işine başlasam bir köye tasinsak ailem de gelir iş ilerleyince yardımcı tutarız. Hiç köyde yaşamamış ben onu bile kabul ettim yeter ki yanim da olsun diyordum . Tabi o fikirden vazgeçti ama ben onca şeyine katlandım sevgimi hiç esirgemedim beni kırsa bile ben yine yataga küs girmedim . Neden bana bunu yaşatıyor ya sevilmekten mutlu bir evlilikten başka ne istedim ki ondan .Benim sevgim sınırımında ötesindeydi
Ben ağır şeyler yaşadım hemde dile gelmeyecek kadar ağır ama kendim için Ailem için gelecegim için vazgeçmek zorundaydım zaten başka bi çarem yoktuki öyle pat diye kopamıyor insan ne olursa olsun bi yaşantı var ve insan biriyle yola çıkmadan önce ben bununla aç kalsam şükr edermiyim her ne olursa olsun ellerini bırakırmıyım bırakmazmıyım en dayanılmaz anında katlanabilirmiyim diye düşünüyor okeyliyorsun ama bakıyorsun ki karşındaki hıyaroğlu hıyar mış
sevsende yola devam edemiyorsun olan sana ve değerli zamanına oluyor kendini zamana bırak karşıda ki insan değişiyorsa ve kendisini ispatlarsa değiştiğine dair devam et yoksada malesef biter zaten ama zihnini biraz rahat bırak bak bakalım taşlar yerine oturunca kararını kesin olarak ver
Sana yasaklar koyup senin mutluluguna Pıranga takan adamıda sevme.. Kendine bu haksızlıgı yapma