• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam da deli sorular :/

Benim sevgim sınırımında ötesindeydi
Ben ağır şeyler yaşadım hemde dile gelmeyecek kadar ağır ama kendim için Ailem için gelecegim için vazgeçmek zorundaydım zaten başka bi çarem yoktuki öyle pat diye kopamıyor insan ne olursa olsun bi yaşantı var ve insan biriyle yola çıkmadan önce ben bununla aç kalsam şükr edermiyim her ne olursa olsun ellerini bırakırmıyım bırakmazmıyım en dayanılmaz anında katlanabilirmiyim diye düşünüyor okeyliyorsun ama bakıyorsun ki karşındaki hıyaroğlu hıyar mış
sevsende yola devam edemiyorsun olan sana ve değerli zamanına oluyor kendini zamana bırak karşıda ki insan değişiyorsa ve kendisini ispatlarsa değiştiğine dair devam et yoksada malesef biter zaten ama zihnini biraz rahat bırak bak bakalım taşlar yerine oturunca kararını kesin olarak ver
Sana yasaklar koyup senin mutluluguna Pıranga takan adamıda sevme.. Kendine bu haksızlıgı yapma
Bana bir gün dedi ki hayvancılık işine başlasam bir köye tasinsak ailem de gelir iş ilerleyince yardımcı tutarız. Hiç köyde yaşamamış ben onu bile kabul ettim yeter ki yanim da olsun diyordum . Tabi o fikirden vazgeçti ama ben onca şeyine katlandım sevgimi hiç esirgemedim beni kırsa bile ben yine yataga küs girmedim . Neden bana bunu yaşatıyor ya sevilmekten mutlu bir evlilikten başka ne istedim ki ondan . 🙁

Bileziklerin hatrina size iyi davranmis sanki,bilezikleri isteyin toparlanip kacin zaten 1 yildan once bosanma sorun

Bileziklerin hatrina size iyi davranmis sanki,bilezikleri isteyin toparlanip kacin zaten 1 yildan once bosanma sorun
Bende öyle düşündüm annem verme dedi ama iş için istedi yine o işte çalışıp eve para getircek benim de karnım doyacak . Verdim şimdi elimde 2 tane kaldı onada araba istiyor vermiyorum . Biri annemin biri dayimin taktiği .

Hamile bile olsan bu boşanma işini düşün canım. Kürtaj evet kabus gibi ızdırap ama seni bu kadar hor gören bir adama bir evlat vermek de deli cesareti gerektirir bence. ALLAH yar ve yardımcın olsun
Haklisin ama o cocugun sucu ne okadar cocuk sahibi olmayi istiyen aileler var bosanipta bakabilr cocuguna rizkiyla gelir zaten

Bende öyle düşündüm annem verme dedi ama iş için istedi yine o işte çalışıp eve para getircek benim de karnım doyacak . Verdim şimdi elimde 2 tane kaldı onada araba istiyor vermiyorum . Biri annemin biri dayimin taktiği .
Yazik olmus size ,onca zaman sonra donenden hayir gelmiyor

Bana bir gün dedi ki hayvancılık işine başlasam bir köye tasinsak ailem de gelir iş ilerleyince yardımcı tutarız. Hiç köyde yaşamamış ben onu bile kabul ettim yeter ki yanim da olsun diyordum . Tabi o fikirden vazgeçti ama ben onca şeyine katlandım sevgimi hiç esirgemedim beni kırsa bile ben yine yataga küs girmedim . Neden bana bunu yaşatıyor ya sevilmekten mutlu bir evlilikten başka ne istedim ki ondan . 🙁
Madem sana bi hayat yaşatmayacaktı neden evlenmiş seninle Bana kızmada nasıl bir hödük bunlar Elde ettikten sonra bütün maskesi ortaya dökülmüş yapma canım fedakarlık yapma dahada tavrın net olsun onun karşısında dim dik dur seni kaybedecegini anlasın ona bunu hissettir bak nasıl it gibi ayagına dolanıyor asla güçsüz durma cabbar gibi bir kadın ol ki karşında mum olsun

Madem sana bi hayat yaşatmayacaktı neden evlenmiş seninle Bana kızmada nasıl bir hödük bunlar Elde ettikten sonra bütün maskesi ortaya dökülmüş yapma canım fedakarlık yapma dahada tavrın net olsun onun karşısında dim dik dur seni kaybedecegini anlasın ona bunu hissettir bak nasıl it gibi ayagına dolanıyor asla güçsüz durma cabbar gibi bir kadın ol ki karşında mum olsun
Şu adet zamanım gelsin oturup konuşayım tekrar . Baktım ciddiye almıyor gideyim en iyisi . Yapacak bişeyim yok

Haklisin ama o cocugun sucu ne okadar cocuk sahibi olmayi istiyen aileler var bosanipta bakabilr cocuguna rizkiyla gelir zaten
Evet ama sevgisi bebeği ile birleşip ayrılamayacak gibi duruyor konu sahibi. Yoksa tabi ki eğer ki hamile ise evladından vazgeçmesin

Yazım biraz uzun olabilir olduğunca kısa tutmaya çalışacağım . 7 aylik evliyim esimi bundan 5 buçuk 6 yıl önce o askerde iken tanıdım ve çok sevdim çok aşık oldum o zaman ilişkimiz kısa sürdü askerden gelmeden önce benden ayrıldı. Onun için o kadar acı çektim ki ne yapsam bana dönmedi bende onu unutmaya karar verdim unuttum sanıyordum . Aradan 4 yıl geçti bir yerde karsilastik ve kalbim o kadar hızlı atti ki bacaklarım titredi. Sonra biseyler oldu biz barıştık 2 ay içinde evlenme teklifi etti 6 ay sonrada evlendik. Sevgililik dönemi sözlülük dönemi o kadar iyiydi ki bol sohbetli eğlenceli bir hayatımız vardı. Çok anlayışlı beni çok düşünen bir adamdı. Düğün oldu girdik aynı evin içine ilk 1 ay çok iydi sonra ilgisi azalmaya başladı sık sık dışarı çıkmak istedi arkadaşları ile kahveye gidiyordu. Sürekli onlarla vakit geçirmek istiyordu eve 12 1 gibi geliyodu gece ve gelince de arkadaşları ile mesajlaşmaya devam ediyordu . Aldattığını düsünmeyin çok sıkı takip ettim zaten yanım da mesajlasirdi kahvedeyken orda olduğunu da teyit ederdim. Ilk kavgalarımiz bu yüzden başladı ben zaten sevgisiz büyüdüm ve ilgi isteyen sevildiğini görmek duymak isteyen bi insanım. Yaklaşık 2 ay bunun kavgasini ettik .Ben diyorum biraz ilgi göster o diyor ben sevmem sürekli vicik vicik olmayı .Ben zaten sürekli öyle olalim istemiyordum ki eve gelince bi sohbet et kapıdan girince bi öp ne yaptın bugün de gibi şeyler söylüyordum.Zamanla alıştırdı beni ilgisizliğe kendi de çok az da olsa haftada 1 veya 2 kez dediklerimi yapmaya çalışıyor. Ikıncı kavgamız iş konusu ben dedim bütün gün evde sıkılıyorum maddi durum da pek iyi değil o arada kendisi de dükkanını kapattı arabasını satti ailesi . Asla izin vermedi çalışmama bir çok arkadaşımla görüşmemi yasakladı. Ne arkadaşım kaldı ne bi komsum var bütün gün evde yalnızım. Is konusu yüzünde de sürekli kavga ettik buda aylar sürdü tabi. 2 gün ıyiyiz 3.gün kavga şeklinde devam etti.Sonra onu da kabullendim tamam dedim evde oturcam. Adam diyor ki kadın dediğin evde oturur iş yapar çocuk varsa çocuğa bakar arada misafirliğe gider arada misafir ağırlar . Evlilikten beklentisi buymuş. Adami tanıyamıyorum artık. Ha bu arada sürekli kaynanama gidiyoruz her gün gece 1 2 ordayız ve hergun burda yatin diye ısrar ediyor daha yeni evliyiz yani. Ben korunmaya başladım dedim bu adamdan çocuk yapılmaz biraz bekleyeyim. O arada birseyler yoluna girmeye başladı yeniden dükkan açtı bileziklerimi verdim. Ilgisi düzeldi dışarı çıkmıyor sohbet de ediyoruz . Bir süre böyle devam edince çocuk konusu gündeme geldi yapalım dedik korunmayı bıraktım sonra bir kist yırtılması yaşadım bunun için doktora gittiğim de çocuğumun zor olacağını öğrendim . Doktora gitmeden önce sadece 3 gece çalıştık çocuk için adam uzak duruyordu. 4. Gece çocuk istemedigini söyledi 5. Gün doktora gittim 6.gün yinede çocuk istemiyorum ben soğudum çocuktan hevesim kalmadı falan demeye devam etti . Bu arada cinsellikten uzaklaştı son 1 aydır. Akşam konuştum bende mi bi sorun var kokuyor muyum sigara kullanıyorum ağzım mi kokuyor seni tiksindiren uzaklaştıran bişey mi var diye. Seninle alakalı hiç birşey yok ben sebebini bilmiyorum soğudum işte dedi . Sonra yattı uyudu . Ben boşanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Sizce de boşanmalı miyim . Daha bir çok şey var ama okumak zor olmasın diye yüzeysel anlattım
7 ayda bunlarrr heee..Film gibii ya.Valla bosan diyemeyecegim yeni evlisin bir seyler oturana kadar baslarda evlilikte depremler oluyor.Bence esin seni cepte gordugu icinde boyle nazlar niyazlar yapio.Bu adamla ömur gecer mi bilemedimm.Sen korun ve biraz daha sabret izle bakalim eger boyle devam ederse zaten yapacak bisey yok

7 ayda bunlarrr heee..Film gibii ya.Valla bosan diyemeyecegim yeni evlisin bir seyler oturana kadar baslarda evlilikte depremler oluyor.Bence esin seni cepte gordugu icinde boyle nazlar niyazlar yapio.Bu adamla ömur gecer mi bilemedimm.Sen korun ve biraz daha sabret izle bakalim eger boyle devam ederse zaten yapacak bisey yok
Daha bunlar ne ki uzun uzun yazamadim keşke şu sitenin canlı sohbeti olsa yayın yapılsa da anlatsam . Gözlemliyorum sürekli de değişen bişey yok kötü oluyor iyi olmuyor

Back
X