Ben lise sona geçtim okuycam üniversite zaten de konu o Deil mesele sevgilime karşı nasıl bi tavır almayalım ve beni sevip sevmediğini nasıl anlıycamÜniversiteye git.
Ama dedi ki bu zamana kadaR hep gırgır şamata takıldım senden önce kimseye taviz vermedim olmıyorsa Olmasın der geçerdim kaybetsemde umurumda olmazdı Şimdiyse çözüm bulmaya çalışıyorum ailesi ilerde evlenicez Gözüyle bakıyorSen konunun ilk cümlelerinde demişsin zaten onun çok sevgilisi olmuş ve hep o terk etmiş... Sorunun cevabı burda saklı... Sana da aynı şeyi yapıyor işte...
18 yaşındaki birinin ne derdi varmışki böyle çözüm bulmaya çalışıyormuş?Ama dedi ki bu zamana kadaR hep gırgır şamata takıldım senden önce kimseye taviz vermedim olmıyorsa Olmasın der geçerdim kaybetsemde umurumda olmazdı Şimdiyse çözüm bulmaya çalışıyorum ailesi ilerde evlenicez Gözüyle bakıyor
Yok zaten şimdi için Deil 5 yIl sonra için evlilik de sanki kendimi geri çekincede umurunda olmuyor bişey farketmiyor bu şekilde gidicek hep ayrılacak diye korkuyorum ona sevmiyorsun diyincede sen böyle hissetmek istiyorsun diyorAz geri cek bakalım kendini..kendi yasamına odaklan biraz. Tum enerjini adama vermissin, e o da haliyle cepte oldugunu dusunuyor..
Biraz da buyuyun..yasınız cok genc..simdiden boyle benimsin, esimsin zırvalarına kaptırmayın kendinizi.