• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafadaki garip his sizdede var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
715
268
103
Ben yoğun bi anksiyete döneminden geçiyorum(yine). Başımda garip bi his oluyo sanki içinde balon varmış gibi böyle bi yoğunluk hissediyorum. Bu beni çok korkutuyo. Biraz baş dönmeleride yaşıyorum doktora gittim stres kaynaklı dedi. Ama bu his beni yoruyo. Sürekli kafamda bi sis bulutu var sanki. Bu panik atak yüzünden mi oluyo 😔

Ben yoğun bi anksiyete döneminden geçiyorum(yine). Başımda garip bi his oluyo sanki içinde balon varmış gibi böyle bi yoğunluk hissediyorum. Bu beni çok korkutuyo. Biraz baş dönmeleride yaşıyorum doktora gittim stres kaynaklı dedi. Ama bu his beni yoruyo. Sürekli kafamda bi sis bulutu var sanki. Bu panik atak yüzünden mi oluyo 😔
Hiç korkma ben de yıllarca o hisle yaşadım kafamın içi patlayacakmış gibi olurdu, kafamı kaldırıp gökyüzüne bakamazdım sanki konuşmakta zorlanıyormuş gibi hissederdim kaç defa mr çektirdim sayısını bilmiyorum ama tamamen psikolojikti evet o his gerçek evet sen şu an gerçekten çok büyük bir rahatsızlık hissediyorsun ama inan geçecek doktoruna inan zorda olsa başka şeylerle ilgilen

Hepimizde yoğun dönemlerde oldu, yalnız değilsin. Anksiyeten azaldıkça beyin sisin ortadan kalkacak. Adrenalinin sürekli salgılanması kan beyin bariyerini geçip beyni etkiliyor. Stres hormonun, kortizonun azalması bu hissi geçirecek. 2 kez yaşadım, dörder ay sürdü. Tecrübeyle sabit 😉

Back