Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyler tabi bulmuş fıstık gibi eğitimli, yurtdışında yaşayan kızı. Bu bile vitrin için, kendini aklaması için ne kadar önemli. “ Aaa bak eğitimli, işi gücü olan kızla evlenmiş, demek ki suçu yokmuş” dedirtecek eşine dostuna. Ayrıca alttan alta manipüle ediyor sizi duygusal olarak.
Manipüle edildiğimin farkındayım aslında biraz. Ve tahmin edersiniz ki ona karşı hep çok özenli davranırdım. Bana söylerdi hatta daha önce beni kimse senin kadar ince düşünmedi diye. Bir de kendimi beğenmişlik olsun diye demiyorum çok güzel bir kızım, bunu iyi kötü herkesten duyarım. O da hem yüzümü hem fiziğimi çok beğeniyor. Bana hep sensiz yapamam sen gidersen bide bunu atlatamam vs tarzı şeyler söylerdi şu an bu sebepten vicdan azabı çekiyorum. Bitirmem gerektiğinin farkındayım ama sürekli erteliyorum işte cesaretsizim.

Kadınlar sahiden tuhaf. Jeremy Meeks diye bir adam var. Hapishaneye girerken çekildiii fotoğraf internete sızıyor sırf yakışıklı diye kadınlar şartlı tahliyesi için para topladılar. Milyonlarca Euro da toplandı üstelik. Sonrasında model oldu yürüdü gitti adam. Dünyanın en yakışıklı adamı olsun hapishane fotoğrafını görsem koşarak kaçarım ☺️

Evet erkekler de çözemiyor bizim cinsi bu tarz şiddet eğilimli insanlara karşı hisler besleyenlerin psikolojileri bir araştırılmalı. Bu tür kişileri daha karizmatik bulmaları birde serseri dediğimiz adamları sevmeleri hani.
Kesinlikle çocuklukla ilgili travmaları olan kadınlar bunlar babaları ile ilişkileri kötü olması ve gerçek salt sevgiyi görmemeleri. Bazı sebebler arasında.
Birde kadının kendisinde de şiddet eğilimi olabilir kendin gibi birini çekersin birde böyle durumda var.
Sevmek de öğrenilen birşey aslında. Bilmediğin birşeyi sevgi sanamazsın. Dünya da hiç erkek kalmasın isterse bir canlıyı dahi insan olmayan birşeyi öldürse ebedi soğurum hayvan sevgisi bile kriterlerim arasında mesela.
Konu dışına çıktım olmasın ama kendini korumak için illa birini öldürmek zorunda değildi hafif yaralayıp kaçabilirdi. Kim nereden yaralanır Dr olmayan bile bilirdi. Kol -bacak vs. Masum bulmadım bulmucam konu sahibinin sevgilisini.

Onun düzgün bi kız bulup kızın da ailesinin durumu kabul etmesinin zor olduğunu biliyor.dereyi geçene kadar tabi size ilgili davranacak.asla değmez aileni üzmene az aklını başına al da yem etme kendini
Etmem merak etmeyin. Farkında mısınız bilmiyorum bitirmeye yönelik konuşuyorum. Çünkü devam etmenin çok sancılı hatta imkansız olabileceğinin farkındayım.

Belgeselini izlemiştim evet, baya da kendi kendini savunmuştu hukukçu olduğu için. 🥲

Adam sırf çene. Yani hakim bile üzülmüş düşün öyle manipülasyoncu. Harika bir avukat olabilirdin genç adam demiş 😂 yani adam bir şeytan ne olursa olsun kendi halinde gencecik kadınların yaşam hakkını elinden almış.... Oh iyi olmuş da infaz etmişler birde kaçıyor durmadan hırt... (argo konuşmak istemiyorum)

Bazı kadınlar katil sever, güç göstergesi olduğunu düşünürler. Cezaevindeki katillere mektuplar yağar. O yüzden kendinizi yormayın kızlar, he deyin geçin.
:KK43: deme kız öyle. Senin yorumların ayrı benim için. Böyle boşa gitmiş gibi konuştuğunda üzülüyorum.

Etmem merak etmeyin. Farkında mısınız bilmiyorum bitirmeye yönelik konuşuyorum. Çünkü devam etmenin çok sancılı hatta imkansız olabileceğinin farkındayım.
Evet ama sadece konuşuyorsun icraata gelince yok üzülmesine kıyamam bilmem ne diyorsun e nasıl bitireceksin? onlar bulmuş düzgün bi kız tabiki dereyi geçmeden hata yapmamaya çalışırlar.Kestir at boşver ve destek al psikolojik normal değil bu kadar bağlanman

Evet ama sadece konuşuyorsun icraata gelince yok üzülmesine kıyamam bilmem ne diyorsun e nasıl bitireceksin? onlar bulmuş düzgün bi kız tabiki dereyi geçmeden hata yapmamaya çalışırlar.Kestir at boşver ve destek al psikolojik normal değil bu kadar bağlanman
Psikiyatriste zaman ayırdım 2 hafta sonra görüşeceğim. Emin olun kafamda bi kere bulanmaya başladıysa bi şeyler, şimdi yapamıyosam bile elbet yaparım ve bu uzun sürmez. Sadece biraz sakinlemem lazım. Şu an biraz panik halindeyim. Bi gün buraya ayrıldım yazacağım bekleyin ve görün.

Hahah sana demedim ponçikcim üzerine alınma. Seni yola sokacağız zaten merak etme.
İnanıyorum gerçekten ne iyi yapmışım buraya yazarak yoksa ohooo. Bitirdiğimde anneme hiç tanımadığım anonimlerin desteğiyle yaptım diyeceğim. Dualarını alırsınız artık :)

Evlenmezdim. Bi gün Bi hata yaparım gözü döner beni de öldürür. Bi kere yapabilmiş sonuçta. Karşı taraf ölmeyi hak etse de birini öldürebilmek için senin de normal biri olmaman gerekiyor. Yarın öbür gün kendi adaletini senin üzerinde de sağlayabilir.

Hı hı kesin ondandır. Adam sana tükrüğünü atmayacak öyle dersen aklın çıkıyor tabi.
Yok. Sevmesem tabi ne hissedeceğini düşünmem. Ama şu da biraz karaktersizce bir hareket gibi geliyor bana. Kendimi neden aşağılayım dürüstçe ayrılmak varken.

Yok. Sevmesem tabi ne hissedeceğini düşünmem. Ama şu da biraz karaktersizce bir hareket gibi geliyor bana. Kendimi neden aşağılayım dürüstçe ayrılmak varken.
Yooo harika bir adam turnusolu. Eğer gerçekten seviyorsa daha lafını açtırmaz. Sevmiyorsa hayatı zindan eder. Denemesi bedava.

Evet erkekler de çözemiyor bizim cinsi bu tarz şiddet eğilimli insanlara karşı hisler besleyenlerin psikolojileri bir araştırılmalı. Bu tür kişileri daha karizmatik bulmaları birde serseri dediğimiz adamları sevmeleri hani.
Kesinlikle çocuklukla ilgili travmaları olan kadınlar bunlar babaları ile ilişkileri kötü olması ve gerçek salt sevgiyi görmemeleri. Bazı sebebler arasında.
Birde kadının kendisinde de şiddet eğilimi olabilir kendin gibi birini çekersin birde böyle durumda var.
Sevmek de öğrenilen birşey aslında. Bilmediğin birşeyi sevgi sanamazsın. Dünya da hiç erkek kalmasın isterse bir canlıyı dahi insan olmayan birşeyi öldürse ebedi soğurum hayvan sevgisi bile kriterlerim arasında mesela.
Konu dışına çıktım olmasın ama kendini korumak için illa birini öldürmek zorunda değildi hafif yaralayıp kaçabilirdi. Kim nereden yaralanır Dr olmayan bile bilirdi. Kol -bacak vs. Masum bulmadım bulmucam konu sahibinin sevgilisini.

Kadınların şiddet eğilimli insan sevgisini ben de anlamıyorum. Türk dizileri bu tarz adamlarla dolu mesela. Sorsanız ideal erkek profili bu derler. Bizim kızlar da onları izleye izleye karısına çok iyi davranan ama nasıl oluyorsa mafya erkekleri gerçekte de arar oldular. Daha geçen internette gördüm Kıvanç’ın dizisinde karısı gitmesin diye kullandığı arabanın tekerlerine kurşun sıkıyor 🙄 Başıma gelse oracıkta can verirdim herhalde korkudan. Şu hayatta en sevmediğim erkek tipi hırt erkekler

Yooo harika bir adam turnusolu. Eğer gerçekten seviyorsa daha lafını açtırmaz. Sevmiyorsa hayatı zindan eder. Denemesi bedava.
Yok ya şu durumda adam sevmese de kabullenebilir çünkü zaten kendi ayıbı var bi de her ne kadar ponçik aksini iddia etse de adamın yurtdışı vizesi resmen kız.

Siz bu ilişkiyi bitirseniz bile muhakkak bir psikolojik destek alın . Siz manipüle edilmeye çok açık bir insansınız . Cidden dediğiniz gibi eğitimli bir insansanız bu gibi bir yanlış seçim yapma sebebiniz cahillik olmadığına göre duygusal bosluktasiniz. Şimdi kopamayacak kadar bağımlı olmanız da bunu gösteriyor .

Felis, aile içi şiddet olur anlarım. Hani bir sürü şiddet uygulayan baba oluyor. Bir kız vardı Müge Anlı'da babası annesini öldürmesin diye yapmıştı. Şimdi o olayla bunun arasında fark var.
Mevzu var diye kavgaya adam çağırılınca koşa koşa giden adamdan koca moca da olmaz ayrıca. Yiğidin anası tez ağlar derler.
O da suçluydu ki. Müge o olayı çok dramatize etti ağladı falan ama o kız da katildi. Babası 2 güne öyle bi adama dönüşmedi sonuçta. Yapılabilecek bir çok şey var zamanında kaçabilirlerdi başka şehre sığınma evine isimlerini değiştirebilirlerdi olay anında basit Bi yaralama yapıp kaçabilirlerdi vs vs babadan kurtulmak için bi çok yol vardı gidip babasını öldürüp yakmak da normal Bi insanın yapabileceği bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X