Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi kızım yok diye üzülürdüm sayende evladın hayırlısı ne demek öğrendim. Sen besle büyüt emek ver, aileye katil soksun. Allah evladın da hayırlısını versin. Çocuk yapsanız ileride babası katil damgası da taşıyacak onu da mı düşünemiyorsunuz
Altına imzamı atarım. Allah kimseye aileye katil sokacak akılda evlat vermesin.

Yok ya şu durumda adam sevmese de kabullenebilir çünkü zaten kendi ayıbı var bi de her ne kadar ponçik aksini iddia etse de adamın yurtdışı vizesi resmen kız.
KudrAlobar’ım, adamın cezası 2030 da filan bitiyor. Teeee kaç sene denetimli serbestliği var. Gerçekten beni yurt dışı vizesi olarak görüyo olabilir mi? Çok uzun ama zaman?

Yok ya şu durumda adam sevmese de kabullenebilir çünkü zaten kendi ayıbı var bi de her ne kadar ponçik aksini iddia etse de adamın yurtdışı vizesi resmen kız.
Kabullenir ama yediremez. Her türlü bi yerinden zortlar. Arizona kertenkelelerini iyi bilirim. 🎃 Adam erkek üstün olur kafasında biri, o ne yapıyorsa yapsın kendine hak, ama kadın dizini kırıp oturacak, evlenene kadar baba sonra koca sözünden çıkmayacak.

O da suçluydu ki. Müge o olayı çok dramatize etti ağladı falan ama o kız da katildi. Babası 2 güne öyle bi adama dönüşmedi sonuçta. Yapılabilecek bir çok şey var zamanında kaçabilirlerdi başka şehre sığınma evine isimlerini değiştirebilirlerdi olay anında basit Bi yaralama yapıp kaçabilirlerdi vs vs babadan kurtulmak için bi çok yol vardı gidip babasını öldürüp yakmak da normal Bi insanın yapabileceği bir şey değil.
Merve Veziroğlu olayından sonra bazen olaydan kaçmanın çok da kolay olmadığını düşünüyorum açıkçası.
Bazı adamlar asla peşini bırakmıyor. Pitbull gibi oluyorlar, koparana kadar peşine düşüyorlar kadınların.
Ha suç konusunda katılıyorum. Ama arkadaş kavgası ile bir de değil işte.

Evet ama sadece konuşuyorsun icraata gelince yok üzülmesine kıyamam bilmem ne diyorsun e nasıl bitireceksin? onlar bulmuş düzgün bi kız tabiki dereyi geçmeden hata yapmamaya çalışırlar.Kestir at boşver ve destek al psikolojik normal değil bu kadar bağlanman

Ay erkeklere ne acırlar anlamam çat diye bırakıyorlar onlar valla görüyoruz konularda. Umurlarında bile olmuyor.

KudrAlobar’ım, adamın cezası 2030 da filan bitiyor. Teeee kaç sene denetimli serbestliği var. Gerçekten beni yurt dışı vizesi olarak görüyo olabilir mi? Çok uzun ama zaman?
He tamam çok sevdiği için sizinle birlikte. Çok da masum ve mazlum. Terk ederseniz yaşayamaz. Cezası bittikten sonra da iş teklifleri yağacağı için yurtdışına gitmeyi asla düşünmez. Aileniz de böyle tertemiz damadı bağrına basar. Bunları duymak istiyorsunuz, duydunuz. Bu kadar insan sayfalarca boşuna yazıyor. Bildiğiniz gibi yapın.

Bu kadar uzun denetimli serbestlik olmaz diye biliyorum. Açık cezaevine geçmiştir belki. Bu doğru bile olsa kimse ona iş vermek için can atmaz, yapacağı işler az çok belli. Yağmaz yani anlatabiliyor muyum? Çileyi beraber dolduracak bir can arıyor yanına belki, sonra vınn. Zaten sabıkalı koca ve ilginç ailesiyle 7 yıllık tecrübeden sonra denize koşan carettalar gibi siz koşacaksınız geldiğiniz yere ki. Bunları hesap etmedi mi sanıyorsunuz?

Bir şey iddia etmiyorum ki. Ben diyorum ki tanık beyanı ortada. Siz diyorsunuz yok şöyle böyle. Ben eldeki kanıtlara bakarım kafamdan senaryo yazmam. Genç bir insan birini öldürürse elbette hapishanelerde çürür. Bundan daha normal bir şey yok. Ayrıca haddinizi bilin bu şekilde konuşamazsınız benimle. Burda sayfalardır herkese bir katili aklamanın peşine düşmüş car car savunuyorlen bana laf söylemeniz komik. Ha ben kimseyi savunmuyorum, suça bulaşmış kimseyi savunmam. Elli kere yazdım asla anlamıyorsunuz. Okuma anlama ilkokul konusu siz oraya dönüp bir tekrar yapın. Şu mahalle üslubuna bakı. Görgüyü bu saatten sonra öğrenmezsiniz zaten geç kaldınız. Küçükken ailede öğrenilir. Bana bulaşmayın daha fazla aksi haldi büyük kavga kopacak. Banlanmak değil ama sizin gibi biriyle kavga ettiğim için banlanmak üzer beni, kendime yakıştırmam.
Siz çok yanlış kişiye, boşuna dil döküyorsunuz. Konuştuğunuz arkadaş, boş bir ego yaratmış kendine ve onun ak dediğine siz kara diyemezsiniz asla, öyle berbat bir üslupla peşinize takılıp insana "neredeyim ben şimdi acaba, neden böyle seviyesi düşük bir tartışmayı yapıyorum" dedirtiyor ki hayret ediyorsunuz. Ben hiç uzatmadım birkaç hafta önce, baktım benim muhatap olacağım tarzda bir insan değil görmezden gel yapıp geçtim. Sinirleriniz için size de tavsiye ederim. Çok iyi niyetli bir şekilde çırpınıyorsunuz çünkü, ama bu öyle bir şey değil.

Merve Veziroğlu olayından sonra bazen olaydan kaçmanın çok da kolay olmadığını düşünüyorum açıkçası.
Bazı adamlar asla peşini bırakmıyor. Pitbull gibi oluyorlar, koparana kadar peşine düşüyorlar kadınların.
Ha suç konusunda katılıyorum. Ama arkadaş kavgası ile bir de değil işte.
Valla en azından tandıra atıp yakmış olmaları çok korkunç. Hadi Nefsi müdafa öldürdü Bi kere git cezanı çek zaten çok Bi ceza almazlardı sırf hapse girmemek için bi insanı yakmak ne demek. Babasının kızıymış malesef.

Siz çok yanlış kişiye, boşuna dil döküyorsunuz. Konuştuğunuz arkadaş, boş bir ego yaratmış kendine ve onun ak dediğine siz kara diyemezsiniz asla, öyle berbat bir üslupla peşinize takılıp insana "neredeyim ben şimdi acaba, neden böyle seviyesi düşük bir tartışmayı yapıyorum" dedirtiyor ki hayret ediyorsunuz. Ben hiç uzatmadım birkaç hafta önce, baktım benim muhatap olacağım tarzda bir insan değil görmezden gel yapıp geçtim. Sinirleriniz için size de tavsiye ederim. Çok iyi niyetli bir şekilde çırpınıyorsunuz çünkü, ama bu öyle bir şey değil.

Çok haklısınız. Anladım aslında ama benim de kötü huyum biri beni alıntıladığında illa ki cevap yazıcam. Görmezden gelmeyi beceremiyorum. İnanın yoruldum aynı şeyleri yazıp alakasız ve asla esnemeyen cevapları almaktan. Tavsiyenizi dikkate alıcam mutlaka, teşekkür ederim

Onun hic uzulmeyecegini bilsem simdi ayrilirim. Nasil yapacagim diye dusunuyorum. Az önce aradi beni göruntulu konustuk. Yuzumde ufacik bi ifade degisikligi sezdi sanirim hemen sordu bir sey var bana mi söylemiyorsun diye. Hep beni ne kadar cok sevdigini ve amacinin sadece ben ve para oldugunu söylüyor. Napacagimi bilmiyorum cok köseye sikismis hissediyorum.
Açıkça amacını söylemiş işte para. Sen de eurosun.
Her şeyi geçtim, 2030 a kadar görüntülü olarak bakışmayı mı planlıyorsun? Harika bir gelecek planı.

Nasıl ayrılacaksın bak şöyle: bizim ortak bir memlekette buluşma imkanımız yok bu şekilde ilişki yürütemeyiz. Dolayısıyla arkadaş kalmak en iyisi. Al sana bitiş.

Kadir Şeker tartışması bana garip geldi. Şu an Ekşi Sozlük'te erkekler aldatan karısını öldüren adam hakkında karını öldürseydin ya diyor. Kadir Şeker ise sonrası değişse de başta kadını korumak için hareket etmişti. Kadınlar katillere karsi daha mı tahammülsüz bilmiyorum. Erkekler direkt kadın öldürülünce katil adamla empati yapıyor. Bir erkek öldürülürse de kendilerini yine iki erkekten biri yerine koyup yorum yapıyor. Katille empati onlar için problem değil.

Kadir iyi bir çocuktu ama her şartta erkekler bir değildir senin daha önceki soruların danda anladığım kadarıyla seni birkaç aya haberlerde görürüz gibi duruyor umarım. Haksız cikarim

Banane diye bir şey yok .
Birşeyi iddia ediyorsan arkasında dur .
Niye degişti ?
Evet savunurım genç bir insanın ömrünü hapishanelerde çürütmesi korkunç geliyor bana.
Gayette konuşurım .
Bana görgü öğretecek insan sen degılsın keş savunucusu
Gerçekten genç insanların hapishanelerde çürümesinden rahatsız mı oluyorsunuz? Üniversiteli gençler var mesela 4 senedir falan yok yere içerdeler, ortada ölen yok öldüren yok. Sadece fikrini beyan ettiği için sabıkalı olanlar var. Yurdum insanının güvenli limanlarda hak savunucusu olmaya çalışmasından artık yıldım.ülkende suya sabuna dokunma, Gazzeye ağla mesela.
Haksızca mahkum edilen onca insan var, yüksek mahkemeler de bunu tespit etmiş, kayıtlara geçmiş ama muhakkak birşey yapmıştır deyip kulağının üstüne yatan halk, bir cinayet davasında nasıl bu kadar taraf oluyor hayretle izliyorum.

Adam öldürmek kolay bir şey değildir. Bıçağı eline öldürme amaçlı ilk kez alan birisi muhtemelen başarılı olamaz. İnsan eti öyle bir şey değil çünkü. Hatta o anın telaşıyla kendinizi bile yaralayabilirsiniz. Öldürme amaçlı bıçak kullanımında bıçağı tutuş şekliniz bile çok şeyi değiştirir.
O yüzden böyle olaylarda kişinin sütten çıkma ak kaşık olmadığını düşünüyorum. Böyle şeylere yatkınlığı var demek ki.

Valla en azından tandıra atıp yakmış olmaları çok korkunç. Hadi Nefsi müdafa öldürdü Bi kere git cezanı çek zaten çok Bi ceza almazlardı sırf hapse girmemek için bi insanı yakmak ne demek. Babasının kızıymış malesef.
Detayı bilmiyorum. Siz yazınca gördüm, sadece örnek verdim. Yoksa korkunç tabi.

Siz tüm bunları nasıl kabul ediyorsunuz bende hala buna şaşıyorum gerçekten . Kaç kere yüz yüze görüştünüz .

Ben universitesen bölüm arkadaşım olan adamla evlenirken kaç defa düşündüm .

Yok hayir, Kadirle birlikte degilim. Olay benzerliginden ve insanlar ona empati yaptigindan onun üzerinden örnek vermek istedim. Bence de o cocuk hakliydi. Kendisine cok üzülmüstüm. Sen böyle bi durumda ne yapardin peki?

Masum olduguna inansan bile o sorumlulugun altina girebilir misin peki? Farzet ki herkes taniyor, destek olmus olsalar bile taniyorlar iyi kötü. Cocuklarin olacak, sikintilarina hep ortak olacaksin. Bunlara ragmen evet der miydin?

Bu konunuz sonrası, açtığınız konuların ödev/ araştırma/ tez vb amaçlı olduğunu düşünüyorum.

24 yaşında Türkiye'de çoğu kişi üniversite eğitimini tamamlamış oluyor. Siz yurtdışında olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Oradaki eğitim sistemi, ülkemizdekinden farklı. Pek çok ülkede lisans eğitim süresi bizdekinden daha kısa.

24 yaşında olup, okulunuzun bitmesine 3 sene olması ilginç mesela.

C CamKenari konularınızın gerçek amacı nedir ?

Hayır. “Kendini korumak” adı altında kesici delici alet taşıyan biri mahallemdeki bakkal olsa alışveriş yapmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X