- 3 Nisan 2014
- 36.154
- 147.368
- 798
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Bundan sonra öyle yaparım
Yani.
Etiket yapınca banlanan bir daha yapmamış olur.
Bu şekilde konu açmanın kimseye faydası yok zira sitenin kuralları var. Uymayan banlanır zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra öyle yaparım
Başka şehirlere yardıma gitti tomalarAvukatsevim’e ne oldu ya? En son toma gönderiyordu bana
Olay doğru vaktiKonulara etiketleyip birilerini çağırmak yasak.
Madem öyle birşey görüyorsunuz neden kib lemiyorsunuz?
Kesin çözüm engellemek.Katılıyorum bide birbirlerini etiketleyip toplu dalga moduna geçmeleri yok mu bunun neresi haklı olabilir ki tamam hak edene hak ettiği gibi tepki ver ama uzatıp kabak tadı vermeye ne gerek var
Hmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Yarası olan gocunur.
Atalarimiz demis de bunlari hicbir psikoterapistin agzindan duymamistim. Sanirim psikoloji mezunu degilsiniz?Atalarımız demiş hanımefendi ordan biliyorum.
Evet işte sorun orada başlıyor zaten.Katılıyorum bide birbirlerini etiketleyip toplu dalga moduna geçmeleri yok mu bunun neresi haklı olabilir ki tamam hak edene hak ettiği gibi tepki ver ama uzatıp kabak tadı vermeye ne gerek var
Siber zorbalığa farkındalık oluşturuyor muyuz oluşturmuyor muyuz?Yahu artemisal kim siz ne diyorsunuz hiç birşey anlamadım.
Çok doğru algılamışsıniz vallahi helalHmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?
linç yapmıyorsan üzerine alınma diyeceksiniz muhtemelen, ancak ben artık çok sıkıldım “ ama isim vermiyorum genele sesleniyorum” konseptli ayar verme amacıyla açılan konulardan.
doğrudur dalga geçme amacıyla konulara gelen vardır illa ki, ancak gerçekleri dosdoğru söyleyerek, konu sahibinin duymak istemediği doğruları söyleyen üyeler ve bu üyelere darılan konu sahipleri de var. Ve konu sahibinin gücenip gittiği konuların %90 ı bu minvalde.
o yüzden buraya gelip kendinizce otorite gibi davranıp kimseye “ayar” veremezsiniz.
yaptığınız da site kuralları gereği yasak.
çok uzun zamandır okuyormuşsunuz ya siteyi, bu kuralı nasıl atladınız, hayret.
Maşallah size .Madalya taksınlarO benim işte eski konuları açan, çok keyif alıyorum Allah affetsin.
Çünkü bazı şeylerin başını bilmek gerekiyor, bir çeşit amme hizmeti.
Benim hanımefendi. Az önce konunuza yazdığım cevaba binaen yaram olduğu için gocunduğum cevabını verdiniz. Üstelik size kötü içerikli yahut olumsuz cevap yazmamama rağmen. Tartışma olmaması için uzatmadım. Ancak konunuzda bahsettiğiniz şikayeti siz de bana yaptınız.Yahu artemisal kim siz ne diyorsunuz hiç birşey anlamadım.
atalarımız site kuralları var biz ona uyarız uymazsak ta cezasına katlanırız da diyor.size ihtiyacımız yok ta diyor atalarımızAtalarımız demiş hanımefendi ordan biliyorum.
Şey ya amme hizmetinin bundan haberi var mı :)O benim işte eski konuları açan, çok keyif alıyorum Allah affetsin.
Çünkü bazı şeylerin başını bilmek gerekiyor, bir çeşit amme hizmeti.
Vahşet TeammmKim kim kim?
Ben bu kiblemenin birisiyle tartıştıktan sonra ban yiyince ne olduğunu anlamıştım aklıma o geldi.Konulara etiketleyip birilerini çağırmak yasak.
Madem öyle birşey görüyorsunuz neden kib lemiyorsunuz?
Hiç gerek yok.Maşallah size .Madalya taksınlar
Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız sizAtalarimiz demis de bunlari hicbir psikoterapistin agzindan duymamistim. Sanirim psikoloji mezunu degilsiniz?
Henüz kaçak dövüşülen kısımdayızLinçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Engellesen neyki yine goruyor yıne cevap verıp kendı gıbı arkadaşlarınıda cagırıyor :):)Kesin çözüm engellemek.