• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Hmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?

linç yapmıyorsan üzerine alınma diyeceksiniz muhtemelen, ancak ben artık çok sıkıldım “ ama isim vermiyorum genele sesleniyorum” konseptli ayar verme amacıyla açılan konulardan.

doğrudur dalga geçme amacıyla konulara gelen vardır illa ki, ancak gerçekleri dosdoğru dile getirip, konu sahibinin duymak istemediği şeyleri söyleyen üyeler ve bu üyelere darılan konu sahipleri de var. Ve konu sahibinin gücenip gittiği konuların %90 ı bu minvalde.

o yüzden buraya gelip kendinizce otorite gibi davranıp kimseye “ayar” veremezsiniz.

yaptığınız da site kuralları gereği yasak.

çok uzun zamandır okuyormuşsunuz ya siteyi, bu kuralı nasıl atladınız, hayret.

Katılıyorum bide birbirlerini etiketleyip toplu dalga moduna geçmeleri yok mu bunun neresi haklı olabilir ki tamam hak edene hak ettiği gibi tepki ver ama uzatıp kabak tadı vermeye ne gerek var
Evet işte sorun orada başlıyor zaten.
Ben bazı yorumları hayretler içinde okuyorum.

Bayağı bir zaman önceydi bir üye eşinin kendini aldattigindan şüpheleniyordu.
Birisi eşin şöyle şöyle yaptı bu bu oldu diye o kadar kendinden emin yazmış ki sanki kocası bunu yaparken ordaymis gibi bir ozguvenle.
Kimse kusura bakmasın bu iyi niyet değil.
Sonra üye olayin düşündüğü gibi olmadığını falan söylemişti.
Sadece bir klavye arkasından bu kadar rahat iftira atabilmek, gaza getirebilmek, dalga geçebilmek çok çok korkunç.

Hmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?

linç yapmıyorsan üzerine alınma diyeceksiniz muhtemelen, ancak ben artık çok sıkıldım “ ama isim vermiyorum genele sesleniyorum” konseptli ayar verme amacıyla açılan konulardan.

doğrudur dalga geçme amacıyla konulara gelen vardır illa ki, ancak gerçekleri dosdoğru söyleyerek, konu sahibinin duymak istemediği doğruları söyleyen üyeler ve bu üyelere darılan konu sahipleri de var. Ve konu sahibinin gücenip gittiği konuların %90 ı bu minvalde.

o yüzden buraya gelip kendinizce otorite gibi davranıp kimseye “ayar” veremezsiniz.

yaptığınız da site kuralları gereği yasak.

çok uzun zamandır okuyormuşsunuz ya siteyi, bu kuralı nasıl atladınız, hayret.
Çok doğru algılamışsıniz vallahi helal

Yahu artemisal kim siz ne diyorsunuz hiç birşey anlamadım.
Benim hanımefendi. Az önce konunuza yazdığım cevaba binaen yaram olduğu için gocunduğum cevabını verdiniz. Üstelik size kötü içerikli yahut olumsuz cevap yazmamama rağmen. Tartışma olmaması için uzatmadım. Ancak konunuzda bahsettiğiniz şikayeti siz de bana yaptınız.

Misal konunuza yazdığım mesaja karşılık bir sürü alternatif cevap vardı. Herkesi kast etmedim tabi ki yardımcı olanlar da var vs vs. Ama siz de beni tersleme alternatifini kullandınız. Aynı konu sahiplerini linçlemeyi seçen üyeler gibi, hani şikayet ettiğiniz..

Konulara etiketleyip birilerini çağırmak yasak.
Madem öyle birşey görüyorsunuz neden kib lemiyorsunuz?
Ben bu kiblemenin birisiyle tartıştıktan sonra ban yiyince ne olduğunu anlamıştım aklıma o geldi.
Ben de zannediyorum ki tartışma bitsin manasında.
Bir zamanlar çok toydum :D

Atalarimiz demis de bunlari hicbir psikoterapistin agzindan duymamistim. Sanirim psikoloji mezunu degilsiniz?
Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back