• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
O kadar haklısınızki .Ben şikayet edıorum .Bazıları bıde konuya cevap vermek yerıne eskı konuları arastırıp dedektıfcılık yapıyor.Sen bunuda yapmıştın .Sen bunuda yapmıştın.Ama soruya cevap verme yok .

Bir de nabza göre şerbet veren üyeler var kadına 300 arguman soruyorsun 300 kez neden değiştiriyor yok ya salak mıyız biz
Cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar var

millet göz açtırmıyor allahtan vallahi kk daki üyeler çok iyi çalışıyor
Meğer üyeler hakkında neler birikmiş içinizde :KK43:

Ben konunun amacı siber zorbalığa farkındalık oluşturmak diye gelmiştim
Demek yanlış gelmişim
Suya sabuna dokunmadan içindekileri dökmeli konuymuş meğer 🤦‍♀️
Peki şimdi ben burada isim versem şu şu kişiler bunlar desem bu konuya bakan herkesi etkileyecek bişey degil mi bu o zaman bende o kişileri burada linçleyerek siber zorbalık yapmış olmayacak mıyım siz olaya bide buradan bakın isterseniz

Kimse ile dalga geçmedim ,haddim cidden değil özümde de buyum . Ancak örnek veriyorum ,kişi konu ısrarla açıp diyor " a kişisi işte benimle sadece sexting olarak takılıyor ve bu ayni iş yerinde birkaç kişi ile devam etmiş ediyor ama son görüştüğü adama aşık olmuş,aradan 2 gün geçti tekrar açtı başka şekilde şimdi görücü usulü biriyle görüşecegim ,ne yapmalıyım ?" Yani inanın dalga geçmedim ama defaten de yazdım o kişiye yapma canım ,etme canım vs ... Yani bu elestiri de mi kötüye alınıyor ? Yani herkes dalga geçmiyor . Ben buraya örnek veriyorum kendi derdim ile girdim 2020 de bebek sahibi olmak için caresizligime bir nebze aynı durumları yaşayan muzdarip olanlardan bir umut , ışık görmek için ve konular da çok açtım kimse benimle dalga geçmedi . Çünkü yönelttigim şeyler dalga geçilecek şeyler değildi. Ama ben insanlara malzeme verirsem dalgaya da müsait olur durum.
Bazı konularda gerçekten insan sinirleniyor bunu anlıyorum ve cok iyi biliyorum. Böyle üyeyi alıp sarsası geliyor insanın kendine gel diye.
Ama belli bir noktadan sonra konu sahibi anlamiyorsa bırakmak gerek diye düşünüyorum.
Bunun yerine alay etmeler ama bir iki mesaj değil sayfalarca alay etmeler başlayınca ben burda sadece iyi niyetli bir sinirlenme göremiyorum.
Bence insanların dertleri günümüzün hıncını çıkartacak kum torbaları olmamalı.

Bu belli olan bir sey degil, genel gecer bir kuraldir. Kimse tanimadigi birisi istiyor diye fikirlerini, dusuncelerini ve en onemlisi bunlari ifade edis seklini degistirmez
Kendilerini nasıl önemli görüyorlarsa koskoca sitede bilmemkaç bin üyeye haddini bildiriyorlar konu açarak. Ben ikna oldum bundan sonra bütün konulara “üzülme cınım hayat böyle” diye yorum yabacam 😀😀

Bu da linç etmekte haklılar bazen ama her zaman aynı tavır olmuyor yoksa arada bende linç edecek şeyler yazıyorum hak edene ama derdine derman arayana kişiye derdini umursamadan başka şeyler soruluyor konu çok başka yerlere gidiyor konunun sahibi de aradıgı çözüme ulaşamadan sinirlendigi ile kalıyor

Anlatımda, görüşte problem hissediliyor da o yüzden.
Mesela biri derdini yazıyor; okuyana kadar göbeğimiz çatlıyor artık konudan kopuyorsun, çünkü noktalama imla hak getire. Hal böyle olunca bunu söylüyor insanlar "Türkçe yazım öğrensen mi acaba?" diye, konu değişiyor. Ya da işte bugün bir örneğini gördük, konu dine kadar geldi:

Kadın sahil ortamında bulunmak istemiyor, istemediği gibi çevresinde gitmek isteyenlere de kota koyuyor "Ben istemiyorum, onlar da gitmemeli, bana nezaketsizlik ediyorlar" tarzında. Şimdi dert bu ama bu deniz-sahile gitmeme olayı nedir insanlar soruyor temelini çünkü tepki aşırı. Denizle ilgili bir travma mıdır, kocası bikinili kadın görecek korkusu-özgüvensizliği midir nedir? Sonra kadın çıkıp diyor "Benim ahlak anlayışıma uymuyor". Dese "Muhafazakar görüşlü bir insanım, biraz keskin yaşıyorumdur belki size göre, inancım gereği sahile gitmeyi uygun bulmuyorum" kimse de laf edemez üzerine. Ama kadın ahlak mahlak deyince e bikinili denize girenler de irite oluyor.
Daha bugünkü örnek bu. :)

Konular böyle sapıyor çoğunluk. Yani durduk yere sorulmuyor o sorular, o tepkilerin nedenini, niye bu kadar şiddetli olduğunun gerekçesini arıyor insanlar hak vermek ya da haksız mı net görmek, kendilerince yorumlamak için.

Bazı konularda gerçekten insan sinirleniyor bunu anlıyorum ve cok iyi biliyorum. Böyle üyeyi alıp sarsası geliyor insanın kendine gel diye.
Ama belli bir noktadan sonra konu sahibi anlamiyorsa bırakmak gerek diye düşünüyorum.
Bunun yerine alay etmeler ama bir iki mesaj değil sayfalarca alay etmeler başlayınca ben burda sadece iyi niyetli bir sinirlenme göremiyorum.
Bence insanların dertleri günümüzün hıncını çıkartacak kum torbaları olmamalı.
Katılıyorum bide birbirlerini etiketleyip toplu dalga moduna geçmeleri yok mu bunun neresi haklı olabilir ki tamam hak edene hak ettiği gibi tepki ver ama uzatıp kabak tadı vermeye ne gerek var

Peki şimdi ben burada isim versem şu şu kişiler bunlar desem bu konuya bakan herkesi etkileyecek bişey degil mi bu o zaman bende o kişileri burada linçleyerek siber zorbalık yapmış olmayacak mıyım siz olaya bide buradan bakın isterseniz
Konuya bakan herkesi isim vermeniz niye etkilesin?
Aksine isim vermeyerek herkesi zan altında bırakıyorsunuz
Ki kafanızda isimler olduğunu söylediğiniz için özellikle size sordum

Ayrıca doğruları söylüyorsanız bunun adı neden linçlemek olsun?
Doğru doğrudur sonuçta iftira atmıyorsunuz ya

Ne saçma üye adı bile yok. Nasıl farkındalık oluşturabiliriz peki?
Yorumların altında şikayet et butonu var. Üsluptan dolayı da şikayette bulunabiliyorsunuz. Yönetim eğer kurallara aykırı bie durum görürse üyeyi uyarıyor/banlıyor. Üyeler hangi yorumdan banlandıklarını da görebiliyor. Forum kurallarına aykırı davranışların düzeltilmesinin tek yolu da bence bu 🤷🏼‍♀️. Rahatsız olduğunuz yorumları şikayet edin siz, yönetim inceler.

Kendilerini nasıl önemli görüyorlarsa koskoca sitede bilmemkaç bin üyeye haddini bildiriyorlar konu açarak. Ben ikna oldum bundan sonra bütün konulara “üzülme cınım hayat böyle” diye yorum yabacam 😀😀
Ozguvene gel 😂😂😂

Katılıyorum bide birbirlerini etiketleyip toplu dalga moduna geçmeleri yok mu bunun neresi haklı olabilir ki tamam hak edene hak ettiği gibi tepki ver ama uzatıp kabak tadı vermeye ne gerek var

Konulara etiketleyip birilerini çağırmak yasak.
Madem öyle birşey görüyorsunuz neden kib lemiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back