• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?

linç yapmıyorsan üzerine alınma diyeceksiniz muhtemelen, ancak ben artık çok sıkıldım “ ama isim vermiyorum genele sesleniyorum” konseptli ayar verme amacıyla açılan konulardan.

doğrudur dalga geçme amacıyla konulara gelen vardır illa ki, ancak gerçekleri dosdoğru dile getirip, konu sahibinin duymak istemediği şeyleri söyleyen üyeler ve bu üyelere darılan konu sahipleri de var. Ve konu sahibinin gücenip gittiği konuların %90 ı bu minvalde.

o yüzden buraya gelip kendinizce otorite gibi davranıp kimseye “ayar” veremezsiniz.

yaptığınız da site kuralları gereği yasak.

çok uzun zamandır okuyormuşsunuz ya siteyi, bu kuralı nasıl atladınız, hayret.
Baştan sonra katılıyorum. Ama söylemeden edemeyeceğim, bu konuya bu kadar uzun yazmaya üşenmemenize hayret ettim:)

Linçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Valla ben geldim. Sırf linç yapan tayfayi öğrenmek icin. Ben de 10 yıldır burdayım. Artık öğrenmenin vakti geldi. Belki de o tayfadayim. Konu sahibi ben hariç de mi? 🙈

Son düzenleme:
Nasılsa bu konu da kapanacak ve üyelerde değişiklik yaratmayacak
Ama olsun ayda bir stres atmaca
Hayatınızdaki değiştirilecek insanlar bitti sıra sanal arkadaşlariniza mi geldi kuzum?? Bırakın bı insanları değiştirmeye çalışma çabasını yaa.. illaki birşeyi değiştirmek istiyorsanız ekolojik yaşami seçip dünyayı değiştirin, ormanlar yandı bitti bir fidan dikin mesela, fikirleriniz çok ozgunse yazar olun kitleleri peşinizden sürükleyin.. surda iki satır haklı eleştiri yapan insanların peşini bi birakin artik bence 😉

Psikolojik danışmanım. :)

?
O ne ola ki?

Psikoloijk danışman = psikolog. Klinik psikolog değilseniz, danışman kabul edemezsiniz hanımefendi. İnsanların sağlıklarıyla oynamayın lütfen. Her önüne gelen danışmanım şuyum buyum diyor soytarılık oldu iyice bu iş.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Yavaş yavaş üslubunuz degisti. Neden acaba demek ki insanlari bu hale getiriyorlarda insanlar terslemeye başlıyor. Bu sizin uzmanlık alanınız bunu ogretmek haddimiz asla değil.

Hayatınızdaki değiştirilecek insanlar bitti sıra sanal arkadaşlariniza mi geldi kuzum?? Bırakın bı insanları değiştirmeye çalışma çabasını yaa.. illaki birşeyi değiştirmek istiyorsanız ekolojik yaşami seçip dünyayı değiştirin, ormanlar yandı bitti bir fidan dikin mesela, fikirleriniz çok ozgunse yazar olun kitleleri peşinizden sürükleyin.. surda iki satır haklı eleştiri yapan insanların peşini bi birakin artik bence 😉
Benle ne alaka yazdığınız anlayamadım da ben zaten değiştirmeyeceğinden ve boşa olacağından bahsetmişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back