- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Psikolojik danışmanım. :)Konu sahibesinin psikolog olduğuna asla inanmıyorum. @Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik danışmanım. :)Konu sahibesinin psikolog olduğuna asla inanmıyorum. @Mune
pdr mezunları ne zaman psikoterapist oldu?Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Ben de berbat verimsiz bi gün geçirdim bide migrenim tuttuKitap okurken uyuya kalmışım yarına kaldı bitişi
Tabi o insanların konuyu okuyup aynı fikirde olma ihtimalleri yok olsa olsa birbirlerini çağırmışlardırBiranda öogalıp gruplasıyorlar .Inanın tutmadım .Ama hepsını erınmeden sıkayet ettım
Tamam canım sensinVallahi hepsini yapıyoruz. Aksine en çok bilmeyen öğretir.
Baştan sonra katılıyorum. Ama söylemeden edemeyeceğim, bu konuya bu kadar uzun yazmaya üşenmemenize hayret ettim:)Hmmm psikoterapist hanım, şimdi siz mesleki kimliğinizi gözümüze sokmaya çalışarak, birkaç tane de tıbbi/psikiyatrik terim kullanarak bizlere/ üyelere had bildirmeye mi geldiniz?
linç yapmıyorsan üzerine alınma diyeceksiniz muhtemelen, ancak ben artık çok sıkıldım “ ama isim vermiyorum genele sesleniyorum” konseptli ayar verme amacıyla açılan konulardan.
doğrudur dalga geçme amacıyla konulara gelen vardır illa ki, ancak gerçekleri dosdoğru dile getirip, konu sahibinin duymak istemediği şeyleri söyleyen üyeler ve bu üyelere darılan konu sahipleri de var. Ve konu sahibinin gücenip gittiği konuların %90 ı bu minvalde.
o yüzden buraya gelip kendinizce otorite gibi davranıp kimseye “ayar” veremezsiniz.
yaptığınız da site kuralları gereği yasak.
çok uzun zamandır okuyormuşsunuz ya siteyi, bu kuralı nasıl atladınız, hayret.
Valla ben geldim. Sırf linç yapan tayfayi öğrenmek icin. Ben de 10 yıldır burdayım. Artık öğrenmenin vakti geldi. Belki de o tayfadayim. Konu sahibi ben hariç de mi?Linçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Hayal dünyasında yaşıyor bir çoğu. Aynı düşüncede olunca grup, arkadaş, vahşet team olarak adlandırıyorlarYine soruyorum
Kim çağırıyor?
Hangi arkadaşlarını çağırıyor?
Bence oyleTabi o insanların konuyu okuyup aynı fikirde olma ihtimalleri yok olsa olsa birbirlerini çağırmışlardır
Hayatınızdaki değiştirilecek insanlar bitti sıra sanal arkadaşlariniza mi geldi kuzum?? Bırakın bı insanları değiştirmeye çalışma çabasını yaa.. illaki birşeyi değiştirmek istiyorsanız ekolojik yaşami seçip dünyayı değiştirin, ormanlar yandı bitti bir fidan dikin mesela, fikirleriniz çok ozgunse yazar olun kitleleri peşinizden sürükleyin.. surda iki satır haklı eleştiri yapan insanların peşini bi birakin artik benceNasılsa bu konu da kapanacak ve üyelerde değişiklik yaratmayacak
Ama olsun ayda bir stres atmaca
Ne psikologu ya pdr mezunuymusKonu sahibesinin psikolog olduğuna asla inanmıyorum. @Mune
Ben bu kadar cesaretsiz bi farkındalık ekibi görmedim zatenHayal dünyasında yaşıyor bir çoğu. Aynı düşüncede olunca grup, arkadaş, vahşet team olarak adlandırıyorlar
Psikolojik danışmanım. :)
Yavaş yavaş üslubunuz degisti. Neden acaba demek ki insanlari bu hale getiriyorlarda insanlar terslemeye başlıyor. Bu sizin uzmanlık alanınız bunu ogretmek haddimiz asla değil.Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Canjm boşver he sensin de:):)Psikolojik danışmanım. :)
Benle ne alaka yazdığınız anlayamadım da ben zaten değiştirmeyeceğinden ve boşa olacağından bahsetmişimHayatınızdaki değiştirilecek insanlar bitti sıra sanal arkadaşlariniza mi geldi kuzum?? Bırakın bı insanları değiştirmeye çalışma çabasını yaa.. illaki birşeyi değiştirmek istiyorsanız ekolojik yaşami seçip dünyayı değiştirin, ormanlar yandı bitti bir fidan dikin mesela, fikirleriniz çok ozgunse yazar olun kitleleri peşinizden sürükleyin.. surda iki satır haklı eleştiri yapan insanların peşini bi birakin artik bence
Biranda öogalıp gruplasıyorlar .Inanın tutmadım .Ama hepsını erınmeden sıkayet ettım
Here we go
Baştan sonra katılıyorum. Ama söylemeden edemeyeceğim, bu konuya bu kadar uzun yazmaya üşenmemenize hayret ettim:)