• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki şimdi ben burada isim versem şu şu kişiler bunlar desem bu konuya bakan herkesi etkileyecek bişey degil mi bu o zaman bende o kişileri burada linçleyerek siber zorbalık yapmış olmayacak mıyım siz olaya bide buradan bakın isterseniz

Söyle düsünün: Belki insanlar disardan böyle göründüklerinin farkinda bile degil. Benim bir ögrencim bana bir kere "Sizi kahve alirken gördüm. Yanimdan gectiniz. Asker gibi yürüyorsunuz sert bir yüz ifadesiyle" dedi :D

Anlatımda, görüşte problem hissediliyor da o yüzden.
Mesela biri derdini yazıyor; okuyana kadar göbeğimiz çatlıyor artık konudan kopuyorsun, çünkü noktalama imla hak getire. Hal böyle olunca bunu söylüyor insanlar "Türkçe yazım öğrensen mi acaba?" diye, konu değişiyor. Ya da işte bugün bir örneğini gördük, konu dine kadar geldi, kadın sahil ortamında bulunmak istemiyor, istemediği gibi çevresinde gitmek isteyenlere de kota koyuyor "Ben istemiyorum, onlar da gitmemeli, bana nezaketsizlik ediyorlar" tarzında. Şimdi dert bu ama bu deniz-sahile gitmeme olayı nedir insanlar soruyor temelini çünkü tepki aşırı. Denizle ilgili bir travma mıdır, kocası bikinili kadın görecek korkusu-özgüvensizliği midir nedir? Sonra kadın çıkıp diyor "Benim ahlak anlayışıma uymuyor". Dese "Muhafazakar görüşlü bir insanım, biraz keskin yaşıyorumdur belki size göre, inancım gereği sahile gitmeyi uygun bulmuyorum" kimse de laf edemez üzerine. Ama kadın ahlak mahlak deyince e bikinili denize girenler de irite oluyor.
Daha bugünkü örnek bu. :)

Konular böyle sapıyor çoğunluk. Yani durduk yere sorulmuyor o sorular, o tepkilerin nedenini, niye bu kadar şiddetli olduğunun gerekçesini arıyor insanlar hak vermek ya da haksız mı net görmek, kendilerince yorumlamak için.
Aynı konuya baktım bana da saçma geldi ama cevap yazma gereği duymadım çünkü yazacağım ve ona faydası olacak bişeyim yoktu istesem benzer tepki verip bende linç tarzı şeyler yazabilirim ama bunu tercih etmedim ve konudan çıktım bunu yapmak çok zor değil baktı uymuyor düşünce şekilde herkesin kendi düşüncesi benimle aynı olmak zorunda değil diyip çıksalar daha iyi degil mi

Yarası olan gocunur.
artemisal ı ben bdv den tanıyorum beğeniyorum çünkü hemen hemen her gün buradayım yıllardır.siz madem siteye girmiyorsunuz nereden anladınız yarası olduğunu ya da gocunduğunu?sizinki de linç o zaman

Yorumların altında şikayet et butonu var. Üsluptan dolayı da şikayette bulunabiliyorsunuz. Yönetim eğer kurallara aykırı bie durum görürse üyeyi uyarıyor/banlıyor. Üyeler hangi yorumdan banlandıklarını da görebiliyor. Forum kurallarına aykırı davranışların düzeltilmesinin tek yolu da bence bu 🤷🏼‍♀️. Rahatsız olduğunuz yorumları şikayet edin siz, yönetim inceler.
Çok teşekkürler.Sanırım benim kk bilgim gaydırıgubbakcemile emojisi zamanında kalmış.

O kadar haklısınızki .Ben şikayet edıorum .Bazıları bıde konuya cevap vermek yerıne eskı konuları arastırıp dedektıfcılık yapıyor.Sen bunuda yapmıştın .Sen bunuda yapmıştın.Ama soruya cevap verme yok .
Kadin yaziyor kocamla hic sorunum yok boşanıyorum cok üzgünüm, bir kurcaliyorsunuz defalarca siddet, evi terk etmiş, yok kaynanası sunu yapmış kadına defalarca ayril denmiş. Bakıyorsunuz tarih 2 hafta once. Ne diyeceksiniz su sorunun vardi diyorsunuz evet diyor hani kocanla hic sorunun yoktu. Bazi sorun var çözülür bazi sorun var cozulmez. Siddet görmüş kadına boğazına bıçak dayanmış kadına boyle yazınca evliliğini kurtar kim der. Kiziliyor ister istemez canını yolda mi buldun deniyor.

artemisal ı ben bdv den tanıyorum beğeniyorum çünkü hemen hemen her gün buradayım yıllardır.siz madem siteye girmiyorsunuz nereden anladınız yarası olduğunu ya da gocunduğunu?sizinki de linç o zaman
Var bi tutarsızlık ama
İzlemedeyim 🙄

Atalarımız demiş hanımefendi ordan biliyorum.

Peki şimdi ben burada isim versem şu şu kişiler bunlar desem bu konuya bakan herkesi etkileyecek bişey degil mi bu o zaman bende o kişileri burada linçleyerek siber zorbalık yapmış olmayacak mıyım siz olaya bide buradan bakın isterseniz

Yoo zamanında ismi konu başlığına yazarak bile bu tarz konu açanlar oldu. O kişiler bunun siber zorbalık olduğunu düşünmez merak etmeyin. Ha bende varsam söyleyebilirsiniz sorun değil.

Aynı konuya baktım bana da saçma geldi ama cevap yazma gereği duymadım çünkü yazacağım ve ona faydası olacak bişeyim yoktu istesem benzer tepki verip bende linç tarzı şeyler yazabilirim ama bunu tercih etmedim ve konudan çıktım bunu yapmak çok zor değil baktı uymuyor düşünce şekilde herkesin kendi düşüncesi benimle aynı olmak zorunda değil diyip çıksalar daha iyi degil mi

Yorum yazmanın kuralları site yönetimince belirlenmiş. Onun dışında herhangi bir kota yok. E kişilerin hür iradesi, yazarlar ve kendileri için neyin iyi olduğuna da kendileri karar verirler herhalde koca koca insanlar, değil mi? Herkes de tek tip değil, kimi yazmak ister, kimi de sizin gibi çekilmeyi tercih eder.

O kadar haklısınızki .Ben şikayet edıorum .Bazıları bıde konuya cevap vermek yerıne eskı konuları arastırıp dedektıfcılık yapıyor.Sen bunuda yapmıştın .Sen bunuda yapmıştın.Ama soruya cevap verme yok .
O benim işte eski konuları açan, çok keyif alıyorum Allah affetsin.
Çünkü bazı şeylerin başını bilmek gerekiyor, bir çeşit amme hizmeti.

Sanırım çoğunlukla evlilik ilişki vs konularından bahsediyorsunuz, kalan konularda öyle bir tablo göremedim pek çünkü… Şöyle ki aşırı uzun olmasa da uzun süredir takip edip arada yorum yaptığım bu platformda, ne zaman yapıcı bir öneriyle gelinse konu sahibi bildiğini okuyor ardından aynı sorunla ilgili 1 milyon konu açıyor. Bunu gören aklı selim üyeler de önerilerimiz nasılsa ciddiye alınmıyor belki sarkastik ve vurucu olursa bir işe yarar deyip sert yorumlar yapıyor. Ya da en basiti bu kadın bizimle dalga mı geçiyor diye sinirlenip ağır yorumlar yapıyor. Yani gözleminizi linç kültüründen ziyade bu temelde incelerseniz bence daha doğru olur. Sözde tavsiye almaya gelip bu tavsiyeye uymayıp aynı konudan 30 tane açan üyeler oldukça bu böyle gider. bu üyeler kocasından sevgilisinden göremediği saygıyı buradaki kadından görmeyi çok da beklememeleri gerekir. Çünkü konularının altında kendisine yapılan önerilere çemkiren çok fazla kadın da gördüm.
Gerçeklerin insanın yüzüne vurulmasının adı da linç olmuş :D. Gerçekler acıtıyor gerçekten, gözlerini açsınlar diye yapılıyor o yorumlar.

Neden herkesin sizin gibi davranmasını bekliyorsunuz? Sizin davranışınızın doğru olduğu ne malum?

Yani burada argo hakarete uğradığım halde bile çok nahif cevap veriyorum ay daha ne yapayımmm
Linç edilince ağlayacaklar onları pohpohlayan insanlara anlatsınlar

Bak ciddi soruyorum harbi burada linç edilince ağlayan var mı ya? Yoh artık ben de linç edildim bir konuda beğenmedim patlaması yaşadım ben hala normal yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back